Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BosniaBoston
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la BosniaBoston » 13 jul 2022, 17:40

Niko te ne tjera da ideš niti tvrdi da će izliječiti ljude od svih bolesti. A da sam bolestan svakako bi otišao i platio tih pišljivih 5 maraka jer sigurno ne može odmoć a vrijedi otići čisto zbog svježeg zraka i šetnice ako ništa drugo. Ni trebević nije ništa jeftiniji čak i da ne popiješ kafu gore

Nek koristi i moju spavaću sobu ako će dovesti turiste i teniske zvijezde u našu divnu BiH. Djeluješ kao tipični kompleksaš kojem smeta 5 maraka za tunele ali će se isprsiti na jadranu 500 eura dan za par ležaljki, večeru u restoranu(solo piletina i pomfrit) i dvosoban apartman. Nadam se da griješim
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 jul 2022, 17:43

Svaka čast čovjeku, napravio atrakciju od tri brda.

Kad ljudi mogu u Međugorje da vide ništa, mogu i u Visoku da vide malo šume.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 jul 2022, 17:45

Nista sto nemas na Treskavici a ne moras platiti ulaz. Nista sto nema na nekom drugom nasem historijskom mjestu.

Igra na kartu placeba kao i Torabi ili igra na racun price o nekim specijalnim kosmickim silama, koji su ustvari obicna priroda samo umotana u pricu nekog specijalnog, paralelnog porijekla. Isto kao sto je Torabi umotao vodu u neko kornjacoliko porijeklo. Jer, drugo nemaju nista ni ponuditi osim nekih nevidljivih pomagala i sila, umotanih u obicne zemaljske stvari.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 jul 2022, 17:47

emir18 je napisao/la:
13 jul 2022, 17:38
Asteriks je napisao/la:
13 jul 2022, 17:32
@Asterix priča o placebu i liječenju, pa nije ni čudo što su ljudi išli Torabiju.
Navodim u kontekstu biznisa i promovisanja bh turizma, da ne bi razbijali glavu kako Semir prodaje viskocki zrak i pozivali se na neke moralne pridike.

Nek idu oni koji vjeruju u to, smjestajni kapaciteti krcati, domaci covjek prodaje svoju visocku marmeladu, ono nista strasno. Domacin napravio kvalitetnu reklamu, neka se upeca ko zeli.

Par korisnika se zaleti da izvuce dio teksta i onda opleti, bez da se provjere svi osiguraci.
Razumijem ja tebe što pričaš i podržavam Semira, jer će donijeti tom gradu puno, marketing je danas sve i on to radi odlično.

Evo Nurkića i Jokića neka dovede dok su još tu, napravi se košarkaši teren, to će pročitati xy Amera koji vjeruju u takva liječenja, Bosna i Visoko će se preporučivati za putovanja.

Sve je to povezano i čitava BiH ima koristi, jer taj koji dođe će sigurno odraditi turu Sarajevo-Visoko i većina od i do Mostara.
Bili su Nurkić, Teletović i Musa prošle godine na humanitarnom turniru, napravljen je pravo lijep basket teren u šumi.

Sutra je drugi humanitarni turnir, ali dolazi samo Musa, ova dvojica ne mogu zbog obaveza.

Imao je Semir u planu da ovo ljeta dovede regionalne košarkaške zvijezde (Jokić, oba Bogdanovića, Dončić... plus naši), ali zgusnuto je ljeto za košarkaše, tekme kvalifikacija pa Eurobasket i zato nisu došli. Vjerujem da će sljedećeg ljeta biti spektakl sa njima jer je manje reprezentativnih obaveza, pa bi mogli doći.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

FabioMiretti
Kontakt:

Post Postao/la FabioMiretti » 13 jul 2022, 17:55

Trrbao je pored teniskih terena otvoriti i malusivaonu ili susaru da odledjeno brazilsko meso, da nam i sljivo bude zadovoljan. :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 13 jul 2022, 18:01

Ma lik je genijalac,ubacio 2 kamena u rupe koje su mu ljudi besplatno kopali i uzima milione,pa covjeku naklon do poda :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 jul 2022, 18:01

Ja bih u tunele naredo kolutove nek se suše, jonizirani sudzuk, islo bi ko halva

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 13 jul 2022, 18:02

sljivo je napisao/la:
13 jul 2022, 17:45
Nista sto nemas na Treskavici a ne moras platiti ulaz. Nista sto nema na nekom drugom nasem historijskom mjestu.

Igra na kartu placeba kao i Torabi ili igra na racun price o nekim specijalnim kosmickim silama, koji su ustvari obicna priroda samo umotana u pricu nekog specijalnog, paralelnog porijekla. Isto kao sto je Torabi umotao vodu u neko kornjacoliko porijeklo. Jer, drugo nemaju nista ni ponuditi osim nekih nevidljivih pomagala i sila, umotanih u obicne zemaljske stvari.

Ti sa svakom kontrom koju udaras ispadas sve gluplji i gluplji.

Sta uopste pokusavas dokazati, da ne postoje Piramide sunca? Ako je to, bas ti hvala, trebao nam je Nikola Tesla ovog vijeka da nam to objasni. Evo puna tema ljudi koji misle da je na sred Bosne ispod brda piramida.

Jos me zanima, sta tebe uopste boli k*rac sta ta brda imaju ponuditi? Ko hoce ide tamo, ko nece nek ide na tu Treskavicu ili bilo koju sumetinu koju hoce, njihov izbor. Sta tebi tu ima smetati, sto neko misli da ce mu boravak tamo pomoci? Sto neko hoce turisticki da obidje lokalitet? Kako to u stvari narusava bajku u tvom svijetu? Stvarno mi nije jasno.

Inace, klasican Bosnjo. Smeta mu sto ljudi zaradjuju u Visokom zato sto je Semir smislio dobru pricu koja navlaci turiste i donosi njegovom narodu pare, ali zato vjeruje da je kamenje na sred livade svjetsko cudo kojem se ljudi trebaju diviti.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 jul 2022, 18:04

Cudi me da ne branis nesto kuda Djokovic hoda

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 13 jul 2022, 18:04

delinjo je napisao/la:
13 jul 2022, 18:01
Ma lik je genijalac,ubacio 2 kamena u rupe koje su mu ljudi besplatno kopali i uzima milione,pa covjeku naklon do poda :urnebes:
Fkt :urnebes: i ja skidam kapu. Nisam stvarno ljubitelj pseudonauke ali kad ljudi vec hoce da dodju i posjete to po sasvim pristupacnim cijenama ko sam da im sudim, bujrum usput ce pogledati jos nasih ljepota koje nisu izmisljene.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 13 jul 2022, 18:07

StevieG8 je napisao/la:
13 jul 2022, 18:04
delinjo je napisao/la:
13 jul 2022, 18:01
Fkt :urnebes: i ja skidam kapu. Nisam stvarno ljubitelj pseudonauke ali kad ljudi vec hoce da dodju i posjete to po sasvim pristupacnim cijenama ko sam da im sudim, bujrum usput ce pogledati jos nasih ljepota koje nisu izmisljene.
Ma treba i ovo znati fkt.Imas ovih ljudi koji imaju nos za biznis i to je tako,vjerujem da svi osim Nole znaju da je to ubleha ali
,znatizelja i ono haj sta fali nece odmoci,tako se to radi :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 13 jul 2022, 18:07

Da pitas sljivu bil napravio lovu, besplatno šetalište za sve i doprinos turizmu za BiH na ublehi ko Semir reko bi ja to mogu al previse sam moralan
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 13 jul 2022, 18:07

Yebo im Nole mater
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 13 jul 2022, 18:08

sljivo je napisao/la:
13 jul 2022, 18:04
Cudi me da ne branis nesto kuda Djokovic hoda
Jeste, inace sam veliki fan Djokovica, ubi se od pracenja i navijanja :urnebes:

Kao sto rekoh, klasican Bosnjo. Kad nema sta odgovoriti, pokrece nacionalisticke teme. Ne brini se, ne pisem ja ovo jer volim Djokovica, nego jer se sjecam kako si se pravio pametan i na drugim temama, a vjecito ispadao suprotno. Mada, sa ovim kontriranjem pobjedjujes i te prethodne debilizme.

I ako ce ti dusa biti mirnija, ne, ne planiram ici na izmisljene piramide. Samo ne cupam kosu sto nasa drzava dobija turisticki potencijal od kojeg ce neko i imati koristi. Ovo sto ti pises je isto ko oni debili sto pisu protiv Exita jer ne vole takvu muziku, a taj isti Exit donese milione, prije svega Novom Sadu, tokom ta 4 dana.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 13 jul 2022, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 13 jul 2022, 18:09

dscile je napisao/la:
13 jul 2022, 18:02
sljivo je napisao/la:
13 jul 2022, 17:45

Ti sa svakom kontrom koju udaras ispadas sve gluplji i gluplji.

Sta uopste pokusavas dokazati, da ne postoje Piramide sunca? Ako je to, bas ti hvala, trebao nam je Nikola Tesla ovog vijeka da nam to objasni. Evo puna tema ljudi koji misle da je na sred Bosne ispod brda piramida.

Jos me zanima, sta tebe uopste boli k*rac sta ta brda imaju ponuditi? Ko hoce ide tamo, ko nece nek ide na tu Treskavicu ili bilo koju sumetinu koju hoce, njihov izbor. Sta tebi tu ima smetati, sto neko misli da ce mu boravak tamo pomoci? Sto neko hoce turisticki da obidje lokalitet? Kako to u stvari narusava bajku u tvom svijetu? Stvarno mi nije jasno.

Inace, klasican Bosnjo. Smeta mu sto ljudi zaradjuju u Visokom zato sto je Semir smislio dobru pricu koja navlaci turiste i donosi njegovom narodu pare, ali zato vjeruje da je kamenje na sred livade svjetsko cudo kojem se ljudi trebaju diviti.
Radi takvih Semir i valja pare. Satrase se hudnici da nesto dokazu :urnebes: al neka dok je ovakvih bit ce sve bolje i bolje.

Meni u svemu zao sto benjamina karic ne stize uruciti neki poklon noletu

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 13 jul 2022, 18:11

Kad bi ovako svaki grad u BiH pravio neku mega atrakciju (izmišljenu ili ne), gdje bi nam kraj bio s turizmom.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 13 jul 2022, 18:12

Kamo sreće da pisljiva država ulozi u Igman i Bjelašnicu, da obnovi bob stazu i skakaonice, promovise planinski turizam, a ne uništava isti prodavanjem zemlje za divlju gradnju.

Čovjek je sam to napravio, tako da glupo je bilo šta reći protiv njega.

Nama su trebale donacije da žičaru naprave, a te pare se pokradu iz proračuna za jedan mjesec.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 13 jul 2022, 18:12

Evo kazem bas, ovaj lik je isto oni piloti sto pisu protiv Exita jer ne vole takav tip muzike.. A od tog istog Exita Novi Sad zaradi milione, pocevsi od ljudi koji izdaju smjestaj, preko trgovina, restorana, kafica, taksista, javnog gradskog prevoza, prodavaca suvenira, fast foodova i milion drugih stvari.

Sreca pa ovaj sljivo nije Srbin, vjerovatno bi pisao da je to nemoralno jer se ljudi tamo drogiraju :urnebes:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 13 jul 2022, 18:13

mislio sam da Novak bjezi u Visoko upravo od ovih stvari a ovi ga maksimalno smorise upravo onim sto ima u izobilju na teniskim turnirima
Don't believe the hype.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 jul 2022, 18:16

Finn je napisao/la:
13 jul 2022, 18:11
Kad bi ovako svaki grad u BiH pravio neku mega atrakciju (izmišljenu ili ne), gdje bi nam kraj bio s turizmom.
Nerealno je meni skroz da postoje ljudi koji ovo pljuju i ne podržaju. Semir je genijalac, kud nema jači budžet pa da po čitavoj nam državi pravi piramide, vodopade, vanzemaljce dovodi i sl... napravio bi od nas svjetsku silu u turizmu. Čitav svijet će danas ovo ispratiti, dolazak Novaka Đokovića, izgradnja terena, baš nevjerovatan ambasador ispade.

Dogodine će napraviti i neki regionalni turnir na fazon Adrie u koroni. :thumbup: :salut:
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 13 jul 2022, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GeriOldman i 1 gost.