Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- FabioMiretti
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
ma najbolje je onda pokrenut portal i forum, tu su pare
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Dakle nije isto kao u Visokom, samim tim priča ti je prazna.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
nikako mi to ne ide u glavu. Kakvi smo, nama i ne treba nikakav neprijatelj.
Ljubomora i zavist je rak rana bosnjackog naroda.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- FabioMiretti
- Kontakt:
budes admin, sam svoj gazda
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- OldFashioned
- Kontakt:
Recimo, pojedinci sa ove teme su potvrda zašto jako malo projekata kod nas uopšte i uspijeva.
Samim tim, Semiru još više kapa do poda, samo naprijed majstore!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
E garant je zbog mene, ovdje sam u manjini, i zbog mene propada drzava, projekti 

- OldFashioned
- Kontakt:
Ne, nego ljudima sličnog (ne)razmišljanja a kojih je pun qurac u BiH.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma pusti šljivu, on konta svako ko ode gore na Ravne ide zbog jona, pa eto ko biva to može u svakoj šumi naćiOldFashioned je napisao/la: ↑13 jul 2022, 19:04Recimo, pojedinci sa ove teme su potvrda zašto jako malo projekata kod nas uopšte i uspijeva.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la: ↑13 jul 2022, 19:13Ma pusti šljivu, on konta svako ko ode gore na Ravne ide zbog jona, pa eto ko biva to može u svakoj šumi naćiOldFashioned je napisao/la: ↑13 jul 2022, 19:04Recimo, pojedinci sa ove teme su potvrda zašto jako malo projekata kod nas uopšte i uspijeva.
Samim tim, Semiru još više kapa do poda, samo naprijed majstore!![]()

Pa molim te reci mi sta mozes naci specijalno sto ne mozes naci na mjestu slicnih geografskih i geoloskih osobina? Sve to sto imaju takva mjesta tebi Semir podvede pod piramidu. On prodaje maglu upakovanu u piramidu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa nek prodaje.. Koji je tvoj minus od toga ?
Nemam minusa, ja sam i pohvalio biznis, ja pljujem prevare.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Generalno naš narod je inertan i nema nikakvih ideja. Sve ono ma ko će to, to je glupost, to neće niko uzeti. Novac se i uzima na gluposti, slabo ko ima biznis dara a i ono što ima bude se mrsko pokrenuti i to realizovati. Ako bilo ko išta uradi onda drvlje i kamenje po tom jer šta to on ima raditi, bolje da sjedi i dangubi dane.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne znam samo zašto pojedince trese činjenica što neko ide negdje i ostavlja svoj novac.
Ljudi vjeruju, nek idu, boli me patka daju svoje pare, ne moje.
Ista stvar ko i sa Jalom, našao je fintu kako da muze određenu grupaciju ljudi, i samo naprijed, muzi ih do zadnjeg feninga.
Ljudi vjeruju, nek idu, boli me patka daju svoje pare, ne moje.
Ista stvar ko i sa Jalom, našao je fintu kako da muze određenu grupaciju ljudi, i samo naprijed, muzi ih do zadnjeg feninga.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ama čekaj bola, hoćeš da kažeš da ostatak svijeta uzima lovu na autentičnosti i realizmu ?
Da je neko negdje sredio mjesto kao Ravne, bilo bi. Pošto nije i neće niko, jer teško ćeš naći dva Semira, onda je unikatno.
Nemaš mjesta sa toliko tunela, parkom, zabavno-rekreacionim sadržajem, šumama, tri brda na kojima imaju iskopine i koja svojim oblikom liče na piramide (neću reći da su piramide, jer to u ovoj priči nije ni poenta), izvorom pitke vode, Starim gradom na vrhu brda koji liči na piramidu.
Ovo sve, osim tunela, možeš obići za 0 KM, a u prirodi si. To je sigurno par sati kvalitetno ubijenog vremena za jednu porodicu.
Plus još na sve to imaš mjesta gdje možeš potrošiti pare od kafića, restorana do suvenirnica.
Dakle, čovjek je maksimalno obogatio sadržaj za obične ljude koji žele odmor u prirodi, bez ikakvih jona, energije i ostalih čuda u koji naš narod (ja prvi) ne vjeruje.
Ništa to ne bi bilo moguće bez priče o piramidi, to je razumljivo, ali Semir ima za pokazati tri brda sa iskopinama koje su definitivno neki klinac, to hoće li ih narod doživljavati kao piramide, srednjovjekovne gradove ili obične ploče najmanji je problem.
Jedan od kljucnih problema nase zemlje jeste nedostatak kulturno-zabavnih ponuda te generalno razradjenog programa za turiste u sredinama poput Mostara. Tu dobar dio blikne do mosta, par slika, eventualno koji suveir i nazad u bazu.emir18 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 17:38
Razumijem ja tebe što pričaš i podržavam Semira, jer će donijeti tom gradu puno, marketing je danas sve i on to radi odlično.
Evo Nurkića i Jokića neka dovede dok su još tu, napravi se košarkaši teren, to će pročitati xy Amera koji vjeruju u takva liječenja, Bosna i Visoko će se preporučivati za putovanja.
Sve je to povezano i čitava BiH ima koristi, jer taj koji dođe će sigurno odraditi turu Sarajevo-Visoko i većina od i do Mostara.
Stari most je na listi UNESCO-a od 2005. i uz odredjene lokalitete stecaka te most Mehmed-pase Sokolovica, nalazi se u drustvu odabranih na toj listi, koja automatski nudi podlogu za kvalitetan brend.
Eh sad, Semir u Visokom radi upravo ono sto nadlezni unatoc pogodnostima nisu u stanju, znaci pravi zabavni program, siri sadrzaj pocev od setnji, mjesta za meditiranje, pa ovi teniski tereni etc, gdje bi posjetioci imali razlog ostati vise od jednog dana. Kada bi nadlezni imali sluha da sve to fino upakuju sa programom posjete lokalitetima poput Stari grad Visoki, franjevackim samostanom, uopste bogomoljama i sve to krunisati u Zavicajnom muzeju, dobili bi full paket.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 13 jul 2022, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma svi mi znamo da su piramide ubleha. Ali svaka čast Semiru koji zna prodati m00da pod bubrege.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Veceras nastupa Milica Todorovic na piramidi,ako to nije sadrzaj onda ne znam sta je.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dobra Mica

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Giuseppe1 i 5 gostiju.