I ja bih najviše volio da mogu nekako izbrisati iz glave činjenicu da je isti bio fudbaler Sarajeva. Mislio sam da nećemo nikad imati beskorisnijeg napadača od Handžića u njegovoj zadnjoj polusezoni u Sarajevu, ali me Bagarić demantovao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:26Hoce se i usrecit s njim
Lik hladno izbrisao sa ig sve slike dok je bio kod nas
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Bagaric je Levandovski za igraca sa brojem 28 !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sto posto, Bagarić se uklopio u mrtvu ekipu, a 28 nam oteo titulu zicerima
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- LutakSutko
- Kontakt:
Hvala momci moji dobri @Ramiz @Maroon @NazorUso @Cartel @Objektivac @Foux @fera
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ma isto brate,nagledao sam se ja Handzica,Guzine,Melunovica,Nuhanovica,Harbe,3-4 neka Brazilca itd.ali ovo sto su prikazali on i Cmiljanic jos nisam u ovi 20+ godina koliko idem na utakmice.Do duse Cmiljanic je nesto i pokusavao trudio se i vise su ga povrede yebale nego sto on nije htio/mogao ali ovaj krepo...Covjek nije jednom potrcao da uzme loptu,isto kao da je dosao sa 35 godina cisto da odigra koju polusezonu i zavrsi karijeru,a obecavao je puno kad je tek dosao(bar ja sam ocekivao).Sigurno da je mogao i znao puno bolje od ovoga ali yebo Sarajevo,sto cu ja za njih trcati,ako zabijem koji tap in zabijem vazda ima budala koji ce me uzetiMiljacka je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:32I ja bih najviše volio da mogu nekako izbrisati iz glave činjenicu da je isti bio fudbaler Sarajeva. Mislio sam da nećemo nikad imati beskorisnijeg napadača od Handžića u njegovoj zadnjoj polusezoni u Sarajevu, ali me Bagarić demantovao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:26Hoce se i usrecit s njim
Lik hladno izbrisao sa ig sve slike dok je bio kod nas
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 13 jul 2022, 17:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- LutakSutko
- Kontakt:
kakav **** od igraca
Zavrsena ti je sezonska Sjever imas od menesarajevo19461987 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 15:32Stvarno odličan prijelazni rok je odrađen ja sam uvijek bio optimista i uvijek želim da naš klub bude osvajač duple krune. Mislim da ćemo sa dobrim igrama i prije svega zalaganjem doći do željenog cilja.
A sada bi htio da zamolim nekoga pošto nisam u mogućnosti da prijuštim sebi sezonsku ulaznicu, iz razloga što moji roditelji jedva sklapaju kraj sa krajem. Zbog poskupljenja osnovih sredstava za život. I ja se trudim i borim da nađem neki posao ali ovo poskupljenje životnih namirmica i svega ostalog značajno umanjuje traženje bilo kakvog normalnog posla.
Pa vas molim ukoliko ste u mogućnosti da prijuštim sebi sezonsku ulaznicu.
Hvala unaprijed svim navijačima našeg kluba.
Volim te Sarajvoo![]()
kitkat je napisao/la: ↑13 jul 2022, 17:15Zavrsena ti je sezonska Sjever imas od menesarajevo19461987 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 15:32Stvarno odličan prijelazni rok je odrađen ja sam uvijek bio optimista i uvijek želim da naš klub bude osvajač duple krune. Mislim da ćemo sa dobrim igrama i prije svega zalaganjem doći do željenog cilja.
A sada bi htio da zamolim nekoga pošto nisam u mogućnosti da prijuštim sebi sezonsku ulaznicu, iz razloga što moji roditelji jedva sklapaju kraj sa krajem. Zbog poskupljenja osnovih sredstava za život. I ja se trudim i borim da nađem neki posao ali ovo poskupljenje životnih namirmica i svega ostalog značajno umanjuje traženje bilo kakvog normalnog posla.
Pa vas molim ukoliko ste u mogućnosti da prijuštim sebi sezonsku ulaznicu.
Hvala unaprijed svim navijačima našeg kluba.
Volim te Sarajvoo![]()

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Danin Hasanic iz nasa U17 presao u Zelju.
Edit : Harun Sadžak isto ode tamo.
bitno da oba igrali za BiH.
vidi se kakav je Sabic bez veze selektor.
Edit : Harun Sadžak isto ode tamo.
bitno da oba igrali za BiH.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zundo rođendan ti je onaj dan kad si se sunetio
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
Nek je sretan i od mene

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Provociraju s ovim teaserima
Izbacite ih vise!!!

Izbacite ih vise!!!
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uradite nam i u bijeloj verziji 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bas tako. Futavac !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sutra je 7 dana kako sam im poslao, odgovora bez

Vidjet cu sutra privatnom metodom da ubrzam proces
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bhfanatic14, Burberry46, keli, relativizam, skoJaa i 67 gostiju.