To i mene zanima, ne za člansku, nego uopšteno, prošle sezone nisam imao popust ni na jedan artikal, ali je za pohvalu da su mi nakon treće kupovine preko 100 KM poklonili par stikera i zastavicu.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
To i mene zanima, ne za člansku, nego uopšteno, prošle sezone nisam imao popust ni na jedan artikal, ali je za pohvalu da su mi nakon treće kupovine preko 100 KM poklonili par stikera i zastavicu.
De ako je tako mizerno javi mi u pp da ga ja isplatim i javno popljujem i uslov da bude vozdra i sto dalje od Slobode.simonknows je napisao/la: ↑13 jul 2022, 18:05Onaj junior Džnešto, pa koga će on tužit jadanadmirrx je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:49nazalost,jedan nas madi igrac mi je nedavno rekao kako ce tuzit klub prvom prilikom..antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:39Bitno je dati dobru platu Osmankovicu, Civicu i ostalim metuzalemima, a stedit na djeci. Umjesto da se djeci daju malo jaci ugovori, da ih jos vise motivises i na kraju na njima ostavris profit, kod nas sve kontra. Onda se neko zapita zasto djeca prvom prilikom idu iz kluba![]()
Koliko smo mu to dužni, sigurno je velika cifra, izostala užina za školu![]()
Nek' tuži slobodno, Mladost Kikači plaču za onakvim
Jel deremo ovu Premium od 85 markica?
Strah imam od juce … ništa ja nisam vidio ni p od pojačanjatuzlanskinacin je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:28Na golu imamo dva dobra golmana Bukvića i Erića, ne znam ko će biti prvi izbor ili će se rotirati što je po meni najlogičnije; desni bekovi su sigurni tu imamo Hadžibeganovića i Osmića, a i lijevi bekovi su osigurani sa dva igrača Kapetanović i Ćivić, a na beku igra i mladi Pekarić; stoperi e tu ima Jusić koji je na samom kraju karijera vjerovatno još ova sezona ili još jednu možda odradi u Čeliku kada uđu u Prvu FBiH, ali on je dosta izgubio na brzini, ali opet će komandovati odbranom kao najiskusniji, tu ima i Osmanković koji je nakon povrede totalno pao u formi ali mislim da je zato i došao kod nas da bi se vratio na nivo na kojem je bio u Želji i kada je tek došao u HNL, Devedžić je naš i mlad tako da ja mislim da se na njega može dosta računati, on još nije skupio neko veliko iskustvo ali borbenost u svakoj utakmici će ići glavom na kopacku za Slobodu, i uvijek da 200% od sebe te po meni bolje imati njega nego nekog stranca koji će davati 50% sebe ili manje, a tu je također i Avdić ali njega nismo imali priliku vidjeti u PL tako da o njemu samo znamo da je talenat. Na pozicijama centralnog veznog i defanzivni veznog ima dosta igrača ali nema onih koji bi trebali biti nosio i igre Kurtalić je dobar za klupe, a isto tako i Osmić i Vošnjak, fali tu igrac tipa Balić bilo bi top da se on vrati ili da dođe Grgec takav igrač jednostavno je prijeki potreban, a u paru sa njim ja bih stavio Delića koji može igrati tu poziciju centralnog veznog.Na ofanzivnom veznom ima Mehmedović I Husejinović te mislim da tu treba također neki igrač. Lijevo krilo nam isto treba jer su tu samo Maksimović i mladi Mešić. Desno krilo je dobro pokriveno sa Mujarićem i Sejmenovićem, a i napadači su dobri Komazec, Jarović i Alić koji možda ode na posudbu ne znam kakva je situacija sa njim.
Slažem se treba i bilo bi top da vrate Balića ili mu bar dovedu kvalitetu zamjenu koja ga može zamijeniti. Mene samo čudi kako on nije našao još novi klub, a bio je naš najbolji igrač prošle sezone.profesorbaltazar je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:56Strah imam od juce … ništa ja nisam vidio ni p od pojačanjatuzlanskinacin je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:28Na golu imamo dva dobra golmana Bukvića i Erića, ne znam ko će biti prvi izbor ili će se rotirati što je po meni najlogičnije; desni bekovi su sigurni tu imamo Hadžibeganovića i Osmića, a i lijevi bekovi su osigurani sa dva igrača Kapetanović i Ćivić, a na beku igra i mladi Pekarić; stoperi e tu ima Jusić koji je na samom kraju karijera vjerovatno još ova sezona ili još jednu možda odradi u Čeliku kada uđu u Prvu FBiH, ali on je dosta izgubio na brzini, ali opet će komandovati odbranom kao najiskusniji, tu ima i Osmanković koji je nakon povrede totalno pao u formi ali mislim da je zato i došao kod nas da bi se vratio na nivo na kojem je bio u Želji i kada je tek došao u HNL, Devedžić je naš i mlad tako da ja mislim da se na njega može dosta računati, on još nije skupio neko veliko iskustvo ali borbenost u svakoj utakmici će ići glavom na kopacku za Slobodu, i uvijek da 200% od sebe te po meni bolje imati njega nego nekog stranca koji će davati 50% sebe ili manje, a tu je također i Avdić ali njega nismo imali priliku vidjeti u PL tako da o njemu samo znamo da je talenat. Na pozicijama centralnog veznog i defanzivni veznog ima dosta igrača ali nema onih koji bi trebali biti nosio i igre Kurtalić je dobar za klupe, a isto tako i Osmić i Vošnjak, fali tu igrac tipa Balić bilo bi top da se on vrati ili da dođe Grgec takav igrač jednostavno je prijeki potreban, a u paru sa njim ja bih stavio Delića koji može igrati tu poziciju centralnog veznog.Na ofanzivnom veznom ima Mehmedović I Husejinović te mislim da tu treba također neki igrač. Lijevo krilo nam isto treba jer su tu samo Maksimović i mladi Mešić. Desno krilo je dobro pokriveno sa Mujarićem i Sejmenovićem, a i napadači su dobri Komazec, Jarović i Alić koji možda ode na posudbu ne znam kakva je situacija sa njim.
Vratite Balica ako ikako možete nema zamjene ni njemu ni Fedoru … ma svašta bi se napisalo ali džabe pisati
Naravno kad se izjasni neko od ovih bliskih upravi za popust. I necu vise da idem u UG da me maltretiraju sa slikanjem. Brate ko hoce da se slika bujrum.Beduin je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:22Jel deremo ovu Premium od 85 markica?
Ma levat kao igrač i kao momak, razumijem da Bekić prijeti tužbom od 100 hiljada, ali da neko prijeti tužbom jer mu nije isplaćena stipendija...Beduin je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:20De ako je tako mizerno javi mi u pp da ga ja isplatim i javno popljujem i uslov da bude vozdra i sto dalje od Slobode.simonknows je napisao/la: ↑13 jul 2022, 18:05Onaj junior Džnešto, pa koga će on tužit jadan![]()
Koliko smo mu to dužni, sigurno je velika cifra, izostala užina za školu![]()
Nek' tuži slobodno, Mladost Kikači plaču za onakvim
Znamotuzlanskinacin je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:50Pa nama bar treba igrac koji može zamijeniti Balića ili neka vide ima li šansi da vrate Balića i treba nam lijevo krilo. Desetka se može krpiti do zime.
Ma znam nema para, jedino se možemo nadati da će ovom što imamo Jaha leći kao trener.simonknows je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:52Znamotuzlanskinacin je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:50Pa nama bar treba igrac koji može zamijeniti Balića ili neka vide ima li šansi da vrate Balića i treba nam lijevo krilo. Desetka se može krpiti do zime.samo $
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.