FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MejdanTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MejdanTz » 13 jul 2022, 18:47

:problem: :lol:
klma1 je napisao/la:
13 jul 2022, 15:36
Kako se ostvaruje popust za postojeće članove kod online kupovine članske za novu sezonu?
Kod za popust ili mora lično?
Ako mora lično gdje, kad, može li na stadionu poslije podne?
To i mene zanima, ne za člansku, nego uopšteno, prošle sezone nisam imao popust ni na jedan artikal, ali je za pohvalu da su mi nakon treće kupovine preko 100 KM poklonili par stikera i zastavicu.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 jul 2022, 20:20

simonknows je napisao/la:
13 jul 2022, 18:05
admirrx je napisao/la:
13 jul 2022, 16:49
antisisoja1919 je napisao/la:
13 jul 2022, 16:39
Bitno je dati dobru platu Osmankovicu, Civicu i ostalim metuzalemima, a stedit na djeci. Umjesto da se djeci daju malo jaci ugovori, da ih jos vise motivises i na kraju na njima ostavris profit, kod nas sve kontra. Onda se neko zapita zasto djeca prvom prilikom idu iz kluba
nazalost,jedan nas madi igrac mi je nedavno rekao kako ce tuzit klub prvom prilikom..
Onaj junior Džnešto, pa koga će on tužit jadan :urnebes:
Koliko smo mu to dužni, sigurno je velika cifra, izostala užina za školu :hmmmmm:

Nek' tuži slobodno, Mladost Kikači plaču za onakvim
De ako je tako mizerno javi mi u pp da ga ja isplatim i javno popljujem i uslov da bude vozdra i sto dalje od Slobode.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 jul 2022, 20:22

MejdanTz je napisao/la:
13 jul 2022, 18:47
klma1 je napisao/la:
Kako se ostvaruje popust za postojeće članove kod online kupovine članske za novu sezonu?
To i mene zanima, ne za člansku, nego uopšteno, prošle sezone nisam imao popust ni na jedan artikal, ali je za pohvalu da su mi nakon treće kupovine preko 100 KM poklonili par stikera i zastavicu.
Jel deremo ovu Premium od 85 markica?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

bhpremijerliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 13 jul 2022, 20:44

Evo jedan prijedlog za upravu, za sve koji kupe premium clanske, zasto ne organizovati besplatan prijevoz do Gradacca, mada zadnjih par mjeseci vidim da i nemamo upravu vise izgleda

profesorbaltazar
Kontakt:

Post Postao/la profesorbaltazar » 13 jul 2022, 20:56

tuzlanskinacin je napisao/la:
13 jul 2022, 12:28
Na golu imamo dva dobra golmana Bukvića i Erića, ne znam ko će biti prvi izbor ili će se rotirati što je po meni najlogičnije; desni bekovi su sigurni tu imamo Hadžibeganovića i Osmića, a i lijevi bekovi su osigurani sa dva igrača Kapetanović i Ćivić, a na beku igra i mladi Pekarić; stoperi e tu ima Jusić koji je na samom kraju karijera vjerovatno još ova sezona ili još jednu možda odradi u Čeliku kada uđu u Prvu FBiH, ali on je dosta izgubio na brzini, ali opet će komandovati odbranom kao najiskusniji, tu ima i Osmanković koji je nakon povrede totalno pao u formi ali mislim da je zato i došao kod nas da bi se vratio na nivo na kojem je bio u Želji i kada je tek došao u HNL, Devedžić je naš i mlad tako da ja mislim da se na njega može dosta računati, on još nije skupio neko veliko iskustvo ali borbenost u svakoj utakmici će ići glavom na kopacku za Slobodu, i uvijek da 200% od sebe te po meni bolje imati njega nego nekog stranca koji će davati 50% sebe ili manje, a tu je također i Avdić ali njega nismo imali priliku vidjeti u PL tako da o njemu samo znamo da je talenat. Na pozicijama centralnog veznog i defanzivni veznog ima dosta igrača ali nema onih koji bi trebali biti nosio i igre Kurtalić je dobar za klupe, a isto tako i Osmić i Vošnjak, fali tu igrac tipa Balić bilo bi top da se on vrati ili da dođe Grgec takav igrač jednostavno je prijeki potreban, a u paru sa njim ja bih stavio Delića koji može igrati tu poziciju centralnog veznog.Na ofanzivnom veznom ima Mehmedović I Husejinović te mislim da tu treba također neki igrač. Lijevo krilo nam isto treba jer su tu samo Maksimović i mladi Mešić. Desno krilo je dobro pokriveno sa Mujarićem i Sejmenovićem, a i napadači su dobri Komazec, Jarović i Alić koji možda ode na posudbu ne znam kakva je situacija sa njim.
Strah imam od juce … ništa ja nisam vidio ni p od pojačanja
Vratite Balica ako ikako možete nema zamjene ni njemu ni Fedoru … ma svašta bi se napisalo ali džabe pisati

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 13 jul 2022, 21:03

profesorbaltazar je napisao/la:
13 jul 2022, 20:56
13 jul 2022, 12:28
Na golu imamo dva dobra golmana Bukvića i Erića, ne znam ko će biti prvi izbor ili će se rotirati što je po meni najlogičnije; desni bekovi su sigurni tu imamo Hadžibeganovića i Osmića, a i lijevi bekovi su osigurani sa dva igrača Kapetanović i Ćivić, a na beku igra i mladi Pekarić; stoperi e tu ima Jusić koji je na samom kraju karijera vjerovatno još ova sezona ili još jednu možda odradi u Čeliku kada uđu u Prvu FBiH, ali on je dosta izgubio na brzini, ali opet će komandovati odbranom kao najiskusniji, tu ima i Osmanković koji je nakon povrede totalno pao u formi ali mislim da je zato i došao kod nas da bi se vratio na nivo na kojem je bio u Želji i kada je tek došao u HNL, Devedžić je naš i mlad tako da ja mislim da se na njega može dosta računati, on još nije skupio neko veliko iskustvo ali borbenost u svakoj utakmici će ići glavom na kopacku za Slobodu, i uvijek da 200% od sebe te po meni bolje imati njega nego nekog stranca koji će davati 50% sebe ili manje, a tu je također i Avdić ali njega nismo imali priliku vidjeti u PL tako da o njemu samo znamo da je talenat. Na pozicijama centralnog veznog i defanzivni veznog ima dosta igrača ali nema onih koji bi trebali biti nosio i igre Kurtalić je dobar za klupe, a isto tako i Osmić i Vošnjak, fali tu igrac tipa Balić bilo bi top da se on vrati ili da dođe Grgec takav igrač jednostavno je prijeki potreban, a u paru sa njim ja bih stavio Delića koji može igrati tu poziciju centralnog veznog.Na ofanzivnom veznom ima Mehmedović I Husejinović te mislim da tu treba također neki igrač. Lijevo krilo nam isto treba jer su tu samo Maksimović i mladi Mešić. Desno krilo je dobro pokriveno sa Mujarićem i Sejmenovićem, a i napadači su dobri Komazec, Jarović i Alić koji možda ode na posudbu ne znam kakva je situacija sa njim.
Strah imam od juce … ništa ja nisam vidio ni p od pojačanja
Vratite Balica ako ikako možete nema zamjene ni njemu ni Fedoru … ma svašta bi se napisalo ali džabe pisati
Slažem se treba i bilo bi top da vrate Balića ili mu bar dovedu kvalitetu zamjenu koja ga može zamijeniti. Mene samo čudi kako on nije našao još novi klub, a bio je naš najbolji igrač prošle sezone.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 13 jul 2022, 21:16

Beduin je napisao/la:
13 jul 2022, 20:22
MejdanTz je napisao/la:
13 jul 2022, 18:47
klma1 je napisao/la:
Jel deremo ovu Premium od 85 markica?
Naravno kad se izjasni neko od ovih bliskih upravi za popust. I necu vise da idem u UG da me maltretiraju sa slikanjem. Brate ko hoce da se slika bujrum.
& $ ?

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 13 jul 2022, 21:40

Beduin je napisao/la:
13 jul 2022, 20:20
13 jul 2022, 18:05
admirrx je napisao/la:
13 jul 2022, 16:49
nazalost,jedan nas madi igrac mi je nedavno rekao kako ce tuzit klub prvom prilikom..
Onaj junior Džnešto, pa koga će on tužit jadan :urnebes:
Koliko smo mu to dužni, sigurno je velika cifra, izostala užina za školu :hmmmmm:

Nek' tuži slobodno, Mladost Kikači plaču za onakvim
De ako je tako mizerno javi mi u pp da ga ja isplatim i javno popljujem i uslov da bude vozdra i sto dalje od Slobode.
Ma levat kao igrač i kao momak, razumijem da Bekić prijeti tužbom od 100 hiljada, ali da neko prijeti tužbom jer mu nije isplaćena stipendija...
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 14 jul 2022, 09:28

Sabahajrula :kafa:
slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 jul 2022, 09:43

Slobodas je napisao/la:
14 jul 2022, 09:28
Sabahajrula :kafa:
slika
Mogla bi bit plodna godina
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 14 jul 2022, 10:32

Bit će da nema više pojačanja... Što se tražilo da pravi prevagu, propalo je zbog visokih cijena.

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 14 jul 2022, 10:47

Svi se pojačavaju Igman, Posušje, a mi Loetar i Sloga smo cini mi se najslabiji tim, volio bi da se varam, al cini mi se da je to realnost 😕

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 14 jul 2022, 10:52

Siroki također nikad slabiji nije bio cini mi se

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 jul 2022, 11:10

Kolko smi se pojacali.il nismo zavisit ce najvise od toga kolko se ubolo sa igracima iz federalne, ako oni budu kvalitet za PL onda mi nismo nista slabiji nego prosle godine, mada najveci je probem ta sredina, izgubio si Balica, Dzenisa i Predragovica a mislim da nisi nasao adekvatne zamjene, vidice jesmol uboli sa Delicem, momak ima dobru tehniku pa vidjecemo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 14 jul 2022, 11:34

Delić je dr.mr.sr. i sve ostalo od tih skraćenica za Predragovića

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 14 jul 2022, 11:50

Pa nama bar treba igrac koji može zamijeniti Balića ili neka vide ima li šansi da vrate Balića i treba nam lijevo krilo. Desetka se može krpiti do zime.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 14 jul 2022, 11:52

14 jul 2022, 11:50
Pa nama bar treba igrac koji može zamijeniti Balića ili neka vide ima li šansi da vrate Balića i treba nam lijevo krilo. Desetka se može krpiti do zime.
Znamo :rol: samo $

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 14 jul 2022, 12:08

14 jul 2022, 11:52
14 jul 2022, 11:50
Znamo :rol: samo $
Ma znam nema para, jedino se možemo nadati da će ovom što imamo Jaha leći kao trener.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 jul 2022, 15:35

Simone znal se sta za dresove, hoce li bit novi il ovi od prosle sezone, il ipak ovi stari kataloski sa priprema?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Stranaodana
Kontakt:

Post Postao/la Stranaodana » 14 jul 2022, 15:50

:bih:
Zadnja izmjena: Stranaodana, dana/u 27 jan 2023, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.