Ma zaboli ih briga.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:02Sutra je 7 dana kako sam im poslao, odgovora bez
Vidjet cu sutra privatnom metodom da ubrzam proces

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma zaboli ih briga.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:02Sutra je 7 dana kako sam im poslao, odgovora bez
Vidjet cu sutra privatnom metodom da ubrzam proces
Ako je iz Sarajeva nek se javi u pp, zaganjacemo nesto
Ma to nema sanse u kampu, prvo moras tribine te montažne uradit, to je najmanji problem, nemas gdje parkirati auto, nemas prevoza kako treba do Butmira. Ne vjerujem da bi pustili toliko ljudi u kamp. Ne znam ni gdje ste mislili te montažne tribine postavit, ako ste kad bili unutra, vidjeli bi da se ne moze.LovacnaJelene je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:16Zasto se u kampu ne igraju utakmice dok se teren ne zavrsi![]()
To su dvije ili tri utakmice max, ako i toliko.FkSa46 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:54Ma to nema sanse u kampu, prvo moras tribine te montažne uradit, to je najmanji problem, nemas gdje parkirati auto, nemas prevoza kako treba do Butmira. Ne vjerujem da bi pustili toliko ljudi u kamp. Ne znam ni gdje ste mislili te montažne tribine postavit, ako ste kad bili unutra, vidjeli bi da se ne moze.LovacnaJelene je napisao/la: ↑13 jul 2022, 20:16Zasto se u kampu ne igraju utakmice dok se teren ne zavrsi![]()
Hrasnica, Hadžići...?
To ne bi bila loša ideja dogovoriti npr sa ŽFBiH, karta za voz po nekoj simboličnoj cijeni, olakšalo bi svima, pogotovo nama koji još nemamo auta ili drugog načina putovanja. S druge strane ne vidim razlog zašto se ne bi mogao stadion Radnika iz Hadžića uzeti za par utakmica, imaju rasvjetu (što ide u korist noćnim terminima), teren je solidan, eh sad jedino što može problem je praviti je tribina. Sumnjam da može par stotina stati na onu malu tribinu, ostali bi morali gledati kroz ogradu/sa brda kod brze ceste.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 jul 2022, 21:34Drago mi je sto se radi i istrpit cemo tih 3-5 utakmica kako god, konacno smo i to docekali, mene jedino brine kvalitet tih radova nista vise
Te price otoka, kamp, morate da razumijete da ima savez svoja pravila koja stadion mora da ispunjava, zbog tih pravila se i Olimpik zadnji dio sezone preselio na Kosevo, kamp da i ne spominjem kao opciju.
Ja sam licno bio za Grbavicu, neki to ovdje iz principa ne zele, rentati je bilo gdje, dolazili su i oni evropu igrati na Kosevu nije to problem bar u mojoj glavi.
Ako vec bude Zenica, nadam se da ce se organizovati bus i ako vec treba naplatiti karta 10 KM, opet je puno jeftinije od privatnog odlaska
Kakva ba pravila,Leotar je do sad trebao imati reflektore a nemaju ih naravno i sad ce se tamo igrat na 50 stepeni,kakva pravila u ligi gdje je Vico predsjednik saveza a brat mu Borca tu pravila nema i nek nam je samo Bog na pomoci i sto prije otjerat kera narkomanskogJavierBosnia je napisao/la: ↑13 jul 2022, 21:34Drago mi je sto se radi i istrpit cemo tih 3-5 utakmica kako god, konacno smo i to docekali, mene jedino brine kvalitet tih radova nista vise
Te price otoka, kamp, morate da razumijete da ima savez svoja pravila koja stadion mora da ispunjava, zbog tih pravila se i Olimpik zadnji dio sezone preselio na Kosevo, kamp da i ne spominjem kao opciju.
Ja sam licno bio za Grbavicu, neki to ovdje iz principa ne zele, rentati je bilo gdje, dolazili su i oni evropu igrati na Kosevu nije to problem bar u mojoj glavi.
Ako vec bude Zenica, nadam se da ce se organizovati bus i ako vec treba naplatiti karta 10 KM, opet je puno jeftinije od privatnog odlaska
Foux87 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 18:09kitkat je napisao/la: ↑13 jul 2022, 17:15Zavrsena ti je sezonska Sjever imas od menesarajevo19461987 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 15:32Stvarno odličan prijelazni rok je odrađen ja sam uvijek bio optimista i uvijek želim da naš klub bude osvajač duple krune. Mislim da ćemo sa dobrim igrama i prije svega zalaganjem doći do željenog cilja.
A sada bi htio da zamolim nekoga pošto nisam u mogućnosti da prijuštim sebi sezonsku ulaznicu, iz razloga što moji roditelji jedva sklapaju kraj sa krajem. Zbog poskupljenja osnovih sredstava za život. I ja se trudim i borim da nađem neki posao ali ovo poskupljenje životnih namirmica i svega ostalog značajno umanjuje traženje bilo kakvog normalnog posla.
Pa vas molim ukoliko ste u mogućnosti da prijuštim sebi sezonsku ulaznicu.
Hvala unaprijed svim navijačima našeg kluba.
Volim te Sarajvoo![]()
bravo ljudino
![]()
Trenutno korisnika/ca: Homelander, johntravolta123, MaroonBjelave, N3R3D, robertkosar i 64 gosta.