FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Činjenica je da Azmir ulaze tolike pare na bilo to koji način bilo Al ulaze pare iz Amerike. A kod nas ovaj fol dolazi godinu, niko ga nije ni vidio ni čuo...
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Mala uvertira pred otvaranje sezone…
I evo sad bi za 2 sedmice trebalo da se potpiše taj satro ugovor,a dalje tvrdim da je to zabava za budale ali vidjet ćemo ko će biti.
Para nemamo i dalje. Ovo sto smo doveli su igrači koji igraju za kikiriki. Znači opet uprava ne radi svoj posao nego prodaje šarene laze.
Naravno da su zato podigli cijene godišnjih jer im je to jedini izvor prihoda. Udati po džepu navijače da gledaju jednu prosječnu ekipu Premijer lige. Bez pojacanja, bez ičega.
Zato nisu prodali 100 godišnjih karata sve ukupno. Pametnice..
Para nemamo i dalje. Ovo sto smo doveli su igrači koji igraju za kikiriki. Znači opet uprava ne radi svoj posao nego prodaje šarene laze.
Naravno da su zato podigli cijene godišnjih jer im je to jedini izvor prihoda. Udati po džepu navijače da gledaju jednu prosječnu ekipu Premijer lige. Bez pojacanja, bez ičega.
Koji je u mjesecu?? Je li ti mislis da je to kao potpisati kupovinu dvije ovce na stocnoj pijaci...perodeformero je napisao/la: ↑13 jul 2022, 21:46Ne znam ko je jaci Azmir ili Eldin, ali ovaj prvi sutra svoj tim sutra gleda na Grbavici i to u evropi. Zar nije bila prica da Eldin stavlja potpis do kraja mjeseca?!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
- Kontakt:
Ne znam sta kmecite tu, receno je do kraja jula, a ako se ne desi, onda kmecite i pljujte. Do tada shh i na utakmicu u subotu. Nemojte banalizovati stvari i praviti vasar od te price, nije to autopijaca vec biznis. Ozbiljni ljudi ozbiljno pristupaju svemu 

Sto tebe boli ku.rac koliko kosta godisnja? Prati torpedo i sutiHulahopka je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:21I evo sad bi za 2 sedmice trebalo da se potpiše taj satro ugovor,a dalje tvrdim da je to zabava za budale ali vidjet ćemo ko će biti.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne kopiraj ****, samo na listu gnjavatora.anonimni je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:35Sto tebe boli ku.rac koliko kosta godisnja? Prati torpedo i sutiHulahopka je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:21I evo sad bi za 2 sedmice trebalo da se potpiše taj satro ugovor,a dalje tvrdim da je to zabava za budale ali vidjet ćemo ko će biti.
**** vise smrdi kad ugazis u njega.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Ma potpisati ce, ima vremena do kraja mjeseca. Proci ce sigurno neko vrijeme dok se vide konkretne stvari.
Muftić
Galić Aco Coca Vego
Hodžić Mekić
Subašlć Štila Brazilac
Dženis
3:0
Galić Aco Coca Vego
Hodžić Mekić
Subašlć Štila Brazilac
Dženis
3:0
Vidim danas Eldar Šehić dao gol Celticu u prijateljskoj, to mu je drugi go na pripremama sa novim klubom Banik Ostravom.
To me malo navelo da razmišljam o igračima iz našeg škole proteklih godina i koliko god da nam je OP na jako lošem na nivou, opet bilo je tu finih igrača. Na slici su 2002./2003./2004. godišta osim Šehe kojeg sam prošvercao na sliku s obzirom na deficit lijevih bekova ali eto i on je mlad, a i igrao je za nas do polovine prošle godine.

Dodajmo tu i Kobaševića, Jaganjca i ostale. Šteta što nismo ovo malo bolje iskoristili.
To me malo navelo da razmišljam o igračima iz našeg škole proteklih godina i koliko god da nam je OP na jako lošem na nivou, opet bilo je tu finih igrača. Na slici su 2002./2003./2004. godišta osim Šehe kojeg sam prošvercao na sliku s obzirom na deficit lijevih bekova ali eto i on je mlad, a i igrao je za nas do polovine prošle godine.

Dodajmo tu i Kobaševića, Jaganjca i ostale. Šteta što nismo ovo malo bolje iskoristili.
Maloprije skužih da nam je dosadašnji golman juniora, Sergej Bjelica, ovaj mjesec potpisao za Voždovac, naravno free. Iskreno pojma nemam kakav je ali koliko se sjećam poprilično je visok, a vidim da je i omladinski reprezentativac BiH.
Imamo puno bolju ekipu nego prošle godine u ova doba i uigranu što je bitno. Relano je da napadnemo Evropu i kroz kup i ligu. Volio bih da se izjasni Mulalić koji je cilj ove sezone, a ne da bude vadiona "pritisak na igrače zbog Evrope"
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MocMahale444
Znaci nema pojacanja opet slagao Sablja
Valjda ce prestati glumiti klauna tokom tekme.

Valjda ce prestati glumiti klauna tokom tekme.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ja lijepo jutra za popit kafu na vicaGrb plus svratit do fanshopaa
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nije Santos, stranac ne može biti po savezu u21 makar imao 16 godina.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Okej. Ali zar se ne racunaju U21-igraci ovi sto de facto imaju pravo igrati za U21, a to bi bilo 2002 godiste i mladje?

@igrajlopte 🐦
Na snazi opet stare cijene.Cijene pojedinačnih ulaznica i besplatan ulaz za djecu![]()
Na posljednjoj sjednici Upravnog odbora korigovane su cijene pojedinačnih ulaznica za narednu sezonu. Cijene su sljedeće:
Jug - 5 KM
Sjever - 8 KM
Istok - 10 KM
Zapad A1 - 20 KM
Istok dječija - 2 KM
Ulaz za djecu do 12 godina bit će besplatan na sjevernu tribinu tokom cijele sezone, a za naredni meč sa Leotarom djeca besplatno mogu i na južnu tribinu.
Utakmica Željezničar - Leotar igra se u subotu u 21:00 sati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ejnur, Google Adsense [Bot], knoa i 26 gostiju.