pa nisu problem parkinzi ima ih po gradu eno u europi mislim 2 km il 2,5, mozda je belaj po danu kad je navala npr. sa pala i slicno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa nisu problem parkinzi ima ih po gradu eno u europi mislim 2 km il 2,5, mozda je belaj po danu kad je navala npr. sa pala i slicno
Pa sigurno. Cuo sam da su pocele politicke igranke oko tuzlanskog aerodroma, a Wizz Air je mislio(kao i ja sam) da ce zauvijek ostat glavni na aerodromu. Medjutim, ocito da su se zajebali. Mada ni jednima, a ni drugima nije u cilju da npr. Wizz u potpunosti napusti Tuzlu.bombaysaphire je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:39Vidio sam sada , Ryanair tako radi direktno u kost .
Danas sam napisao da uvode od 1 novembra liniju Tuzla - Beč
utorkom , četvrtkom i subotom .
Ništa čudno da WizzAir već ne leti za Beč ponedjeljkom , srijedom i petkom .
Ovo ih jedino može dići , mada Wizzair je osvetoljubiv pa kao da gledam povećavati će Sarajevo na "štetu" Tuzle .
Ja nisam birao gdje ću živjeti, plaćam porez kao i svi vi a nemam jednake uslove za život kao što neki drugi imaju. Izmjesti me, otjeraj me, javni parking, nešto. Ok, to onda poštujem. Vjerujem da i od vas ima neko ko živi na sličnom mjestu pa zna kako je to i kakva nepisana pravila tu postoje. Ja imam pravo da vozim kao što imam pravo da mi neko dođe ko vozi. Borim se kako znam i umijem, i ako me kazne za parking, evo bez po riječi plaćam kaznu i znam da je pogrešno, ali nemoj mi srati o papanluku a živiš ko beg negdje ili nemaš priliku da imaš problem koji ne možeš riješiti normalnim putem. Momku sam tad preporučio to mjesto i opet bih i ja ću kad god gore odem tu parkirati, ako ima mjesta.bob je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:59pa nisu problem parkinzi ima ih po gradu eno u europi mislim 2 km il 2,5, mozda je belaj po danu kad je navala npr. sa pala i slicnoal realno navecer mozes se snaci od bbi do carsije si 10 min hodanja, nece se na vratniku praviti parking ili podzemna ili npr na mejtasu gdje jedva se mimoidjes a kamoli garazu da pravis ... a realno je bolje da ne prave, samo sjebu cestu itd eno na socijalnom 2 god rade
... problem je sto je raja naucila do granapa autom, u porodicama dva auta a jedno se vozi itd ... ili npr kuce pogotovo u mahalama, vecinom se dizu spratovi niko garazu sebi da napravi npr
![]()
HAHHAHA e jbgAshburtonG je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:20i ne stavljam sebe iznad bilo goaNemoj majke ti vise. Ti si dovoljno puta pokazivao sirinu svojih intelektualnih kapaciteta, a najvecu akademsku titulu koju si osvojio je bila " prva prikolica admina" tokom pandemije.ni to neko nema kapacitet da skonta
Jel ti shvatas da momak nije iz ovog grada, šta da dođe policija i pauk nosi, pa valja mu tražiti auto po ciglanama i placati 112 km, kako ne vidiš u čemu je problem.sljivo je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:07Ja nisam birao gdje ću živjeti, plaćam porez kao i svi vi a nemam jednake uslove za život kao što neki drugi imaju. Izmjesti me, otjeraj me, javni parking, nešto. Ok, to onda poštujem. Vjerujem da i od vas ima neko ko živi na sličnom mjestu pa zna kako je to i kakva nepisana pravila tu postoje. Ja imam pravo da vozim kao što imam pravo da mi neko dođe ko vozi. Borim se kako znam i umijem, i ako me kazne za parking, evo bez po riječi plaćam kaznu i znam da je pogrešno, ali nemoj mi srati o papanluku a živiš ko beg negdje ili nemaš priliku da imaš problem koji ne možeš riješiti normalnim putem. Momku sam tad preporučio to mjesto i opet bih i ja ću kad god gore odem tu parkirati, ako ima mjesta.bob je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:59pa nisu problem parkinzi ima ih po gradu eno u europi mislim 2 km il 2,5, mozda je belaj po danu kad je navala npr. sa pala i slicnoal realno navecer mozes se snaci od bbi do carsije si 10 min hodanja, nece se na vratniku praviti parking ili podzemna ili npr na mejtasu gdje jedva se mimoidjes a kamoli garazu da pravis ... a realno je bolje da ne prave, samo sjebu cestu itd eno na socijalnom 2 god rade
... problem je sto je raja naucila do granapa autom, u porodicama dva auta a jedno se vozi itd ... ili npr kuce pogotovo u mahalama, vecinom se dizu spratovi niko garazu sebi da napravi npr
![]()
RMU Banovici likes thisPensioner26 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:20Evo Njemacka prestaje kupovinu Ruskog uglja u augustu, a naftu krajem decembra. Zanimljivo.
jbga pretjera se sa parkingomsljivo je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:07Ja nisam birao gdje ću živjeti, plaćam porez kao i svi vi a nemam jednake uslove za život kao što neki drugi imaju. Izmjesti me, otjeraj me, javni parking, nešto. Ok, to onda poštujem. Vjerujem da i od vas ima neko ko živi na sličnom mjestu pa zna kako je to i kakva nepisana pravila tu postoje. Ja imam pravo da vozim kao što imam pravo da mi neko dođe ko vozi. Borim se kako znam i umijem, i ako me kazne za parking, evo bez po riječi plaćam kaznu i znam da je pogrešno, ali nemoj mi srati o papanluku a živiš ko beg negdje ili nemaš priliku da imaš problem koji ne možeš riješiti normalnim putem. Momku sam tad preporučio to mjesto i opet bih i ja ću kad god gore odem tu parkirati, ako ima mjesta.bob je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:59pa nisu problem parkinzi ima ih po gradu eno u europi mislim 2 km il 2,5, mozda je belaj po danu kad je navala npr. sa pala i slicnoal realno navecer mozes se snaci od bbi do carsije si 10 min hodanja, nece se na vratniku praviti parking ili podzemna ili npr na mejtasu gdje jedva se mimoidjes a kamoli garazu da pravis ... a realno je bolje da ne prave, samo sjebu cestu itd eno na socijalnom 2 god rade
![]()
LAŽEŠ ?bombaysaphire je napisao/la: ↑13 jul 2022, 21:54Previše dajete pažnje liku koji je na pitanje gdje parkirati auto u Sarajevu a da se ne plati skupo dnevna karta , napisao na trotoaru kod Čaršije jer nema puno policije ...
Kukić likes this. Mevla likes this.StevieG8 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:21RMU Banovici likes thisPensioner26 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:20Evo Njemacka prestaje kupovinu Ruskog uglja u augustu, a naftu krajem decembra. Zanimljivo.
ima kod dachonija uvijek parkingdachodachoni je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:53kakvo coporativno napadanje sljive bujrum na rostilj parkiraj dje hos sljivo
Hahaha
A šta je konkretno gore Turskoj nego nama ako se smije znati?ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:11Dvije vrlo bitne stvari vezano uz Semirovu prevaru:
1. Pričate o turizmu ko da nam je to zadnja slamka spasa u podizanju ove države na noge. Eto Turska ubija s turizmom, pa im je gore nek nama.
2. Ogroman broj tih turista su naši sugrađani, tako da ta priča o prodavanju magle strancima ne pije vode.
Diktatura s inflacijom od preko 100%Pensioner26 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:24A šta je konkretno gore Turskoj nego nama ako se smije znati?ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:11Dvije vrlo bitne stvari vezano uz Semirovu prevaru:
1. Pričate o turizmu ko da nam je to zadnja slamka spasa u podizanju ove države na noge. Eto Turska ubija s turizmom, pa im je gore nek nama.
2. Ogroman broj tih turista su naši sugrađani, tako da ta priča o prodavanju magle strancima ne pije vode.
Uh brate, sta nije. Pretpostavljam da nisi bio u Turskoj?Pensioner26 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:24A šta je konkretno gore Turskoj nego nama ako se smije znati?ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:11Dvije vrlo bitne stvari vezano uz Semirovu prevaru:
BDPPensioner26 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:24A šta je konkretno gore Turskoj nego nama ako se smije znati?ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 jul 2022, 00:11Dvije vrlo bitne stvari vezano uz Semirovu prevaru:
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 8 gostiju.