Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Objektivno gledajuci favoriti ne pobjedjuju uvijek
A ne znam po cemu je Juve favorit, zbog Pogbe? Odigrao lik 5 utakmica prosle godine, Juve mora jos jedno dobro pojacanje u vezni dovesti, a ode li De Light onda je odbrana qarna objektivno gledajuci
A ne znam po cemu je Juve favorit, zbog Pogbe? Odigrao lik 5 utakmica prosle godine, Juve mora jos jedno dobro pojacanje u vezni dovesti, a ode li De Light onda je odbrana qarna objektivno gledajuci
Inter ako zadrzi sve bitnije igrace i plus uz povratak Lukakua je itekako medju prve dvije ekipe za skudeto. Juve se za sad dobro pojacao sto se tice ofanzivnijeg dijela momcadi, sta ce uraditi sa odbranom vidjet cemo ima jos vremena. Milan za sad ''suti'' dosao je jedino Origi, pise se o par igraca koji bi pojacali ofanzivu ali nista jos nije zvanicno.
Jos malo jace od mjesec i pocinje konacno nova sezona, zazeljeli smo se utakmica Serie A.
Jos malo jace od mjesec i pocinje konacno nova sezona, zazeljeli smo se utakmica Serie A.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ako im ode DeLigt juve ce se automatski pojacat za 30%
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Vec smo se pojacali odlaskom panjina Morate i Berne , a ako ode i rukometas nije neki hendikep ...nista specijalno nije odigrao kod nas svakako ....
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
+1

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ako ostanu trenutni sastavi onda bi Juve i Inter bili prvi favoriti, ali bojim se da će kod nas bit 1-2 bolna odlaska.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Fakat momak po meni nije pokazao u Juventusu da vrijedi tih para, tako da ako zaista ima ponuda on kakvoj se piše nebi ja puno razmišljao
Il Club più titolato al mondo!
Viole bi mogle ubosti sa Jovicem.
Je li kupljen ili posudjen od Reala ?
Je li kupljen ili posudjen od Reala ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Koliko sam ja shvatio dobili su ga sad za dz. Tek kad ga prodaju dalje moraju dati 50% Realu.
embrace the chaos
Dybala bez kluba, a ekipe se vec spremaju za sezonu.
Dobrano se precijenio sa platom.
Volio bih ga vidjeti u Romi iskreno, mislim da bi mu leglo da bude tim gradjen oko njega i s Mourinhom bi mislim kliknuo.
Iz nekog razloga tipujem i da bi ga milan mogao na kraju dovesti jer su tihi na mercatu. U svakom slučaju bolje on nego Mahrez za siromašne (Ziyech).
Volio bih ga vidjeti u Romi iskreno, mislim da bi mu leglo da bude tim gradjen oko njega i s Mourinhom bi mislim kliknuo.
Iz nekog razloga tipujem i da bi ga milan mogao na kraju dovesti jer su tihi na mercatu. U svakom slučaju bolje on nego Mahrez za siromašne (Ziyech).
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Potpisao bi vec za Inter da mu agent nije trazio preveliku svotu (oko 10 mil) u međuvremenu je uletio Lukaku i sve je usporilo.Pogba je napisao/la: ↑12 jul 2022, 22:47Dybala bez kluba, a ekipe se vec spremaju za sezonu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Potpisao bi on i sa Juventusom prije 18 mjeseci i prije 6 da nije trazio takve cifre....ali...sta je tu je.
potpisao bi on i sa Cataniom al ne moze jer je ugasena
Njemu je vrhunac sad sevilja,valensija i da tamo zavrsi karijeru
Njemu je vrhunac sad sevilja,valensija i da tamo zavrsi karijeru
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- OldFashioned
- Kontakt:
Precijenio se jeste, ali nije baš da mu je to vrhunac.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Izgleda da ce Dybala u Napoli.
Zaniolu sve najgore u nastavku karijere
Zaniolu sve najgore u nastavku karijere

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Kakvi paćenici.....
Veliki Juventus

SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
-
- Kontakt:
Kakva li će sezona biti u romina ove godine, jedva čekam 

Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
- Beduin
- Kontakt:
Jel Zaniolo i definitivno prelazi u Juve? To bi im na duge staze bilo odlicno, ako ostanu zdravi on i Chiesa, a i Kaio Jorge i Kean ako se pravilno razviju i pokazu svoj potencijal imace strasan napad za narednih godina i godina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.