FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
eto vam stare cijene pljuvači. hajde sad da vas vidim u subotu. 

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Ovo su se i oni nadali nekim pojacanjima kad su stavljali cijene, sad kad su vidjeli da nema nista vracaj stare dan pred tekmu
-
- Kontakt:
Cijene su i korigovane zbog kritike.. Jos su trebali i na istok pustiti djecu do 12 godina kad su vec pustili na jug i sjevermanijacikonjic87 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 09:41eto vam stare cijene pljuvači. hajde sad da vas vidim u subotu.![]()

Pročepit će negdje.
2001 godište i mlađi,moraju biti BH državljani.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Eto iskukali ste cijene, sad nadjite nesto drugo da pljujete. Evo ovaj je vec poceo, kaze vidjeli nema pojacanja pa spustili cijene

-
- Kontakt:
Ne kontam bas ovo iskukali da vrate i slicno, kolko se sjecam kad je objavljeno par likova je komentarisalo standrardno kao i sve sto bi i na zvanicnoj isto tako minimalan broj komentara. Ko je to iskukao, nisu valjda zbog par ljudi sa foruma vratili to.
Pa normalno da trebaju spustiti cijene. Zna se kad se cijene dižu ne dižu sigurno u ovoj situaciji. Nije stvar u dvije marke,stvar je u bezobrazluku.
Trebaš privući navijače na stadion,a ne ih lupar po džepu . Dobro je da neko ima mozga u klubu.
Trebaš privući navijače na stadion,a ne ih lupar po džepu . Dobro je da neko ima mozga u klubu.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
na Željine utakmice se ne dolazi zbog rezultata ! ako ti je bitan rezultat da bi došao onda nemoj ni dolazit (mada cisto sumnjam da si ikad kročio na Grbavicu) ! se*em se ja na tu vašu ljubav koja zavisi od pozicije na tabeli !
dolazim skoro svaku domaću. pamtim i tekme po 10k navijaca a pamtim i one po 1k navijaca. clanska sezonska derbi 2 karte po 20km. i da je 50 bila kupio bih je. to je stvar filozofije ! al dzaba tebi carapice i osobama poput tebe takve stvari objasnjavati jer ocigledno ti iq ne prelazi sobnu temperaturu.
NAVIJAČI ŽELJEZNIČARA A NE REZULTATA !
dolazim skoro svaku domaću. pamtim i tekme po 10k navijaca a pamtim i one po 1k navijaca. clanska sezonska derbi 2 karte po 20km. i da je 50 bila kupio bih je. to je stvar filozofije ! al dzaba tebi carapice i osobama poput tebe takve stvari objasnjavati jer ocigledno ti iq ne prelazi sobnu temperaturu.
-
- Kontakt:
Cijene pojedinacnih povoljne, cijene godisnjih jos povoljnije.
KOJI JE SADA RAZLOG DA SE NE DODJE NA STADION?
- manijacikonjic87
- Kontakt:
nema rezultataCiroDiMarcio je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:38Cijene pojedinacnih povoljne, cijene godisnjih jos povoljnije.

-
- Kontakt:
I pored svih nedaca opet godinama imamo ubjedljivo najbolju posjetu, tako da vam je prica glupa.. Ako sta valja u zadnje vrijeme onda su to navijaci..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Boli botove kar'na za rezultate Zelje i onako navijaju za manji sarajevski klub.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:42nema rezultataCiroDiMarcio je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:38Cijene pojedinacnih povoljne, cijene godisnjih jos povoljnije.
KOJI JE SADA RAZLOG DA SE NE DODJE NA STADION?![]()
![]()
Takvi sto tako pisu nemaju dvije godišnje karte. Nego na utakmice idu jednom u godini. Pusti ba suplje price,da bi pisao samo nešto.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:35na Željine utakmice se ne dolazi zbog rezultata ! ako ti je bitan rezultat da bi došao onda nemoj ni dolazit (mada cisto sumnjam da si ikad kročio na Grbavicu) ! se*em se ja na tu vašu ljubav koja zavisi od pozicije na tabeli !
Kakva filozofija,utakmice su svake druge sedmice imaju ljudi koji imaju porodice, koji nemaju plate aman zamam,pri tome mjesec je dug. Ali sta ti znas o tome kad imas 14,5 godina. A pri tom živiš u virtualnom svijetu foruma.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 14 jul 2022, 12:20, ukupno mijenjano 2 puta.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
da si iole normalan ko sto nisi s merakom bih ti poslikao sve samo da ti dokazem koliko si retardiran ali nisi vrijedan ni odgovora a ne slikeHulahopka je napisao/la: ↑14 jul 2022, 12:13Takvi sto tako pisu nemaju dvije godišnje karte. Nego na utakmice idu jednom u godini. Pusti ba suplje price,da bi pisao samo nešto.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:35na Željine utakmice se ne dolazi zbog rezultata ! ako ti je bitan rezultat da bi došao onda nemoj ni dolazit (mada cisto sumnjam da si ikad kročio na Grbavicu) ! se*em se ja na tu vašu ljubav koja zavisi od pozicije na tabeli !

-
- Kontakt:
manijacikonjic87 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 12:15da si iole normalan ko sto nisi s merakom bih ti poslikao sve samo da ti dokazem koliko si retardiran ali nisi vrijedan ni odgovora a ne slikeHulahopka je napisao/la: ↑14 jul 2022, 12:13Takvi sto tako pisu nemaju dvije godišnje karte. Nego na utakmice idu jednom u godini. Pusti ba suplje price,da bi pisao samo nešto.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:35na Željine utakmice se ne dolazi zbog rezultata ! ako ti je bitan rezultat da bi došao onda nemoj ni dolazit (mada cisto sumnjam da si ikad kročio na Grbavicu) ! se*em se ja na tu vašu ljubav koja zavisi od pozicije na tabeli !
NAVIJAČI ŽELJEZNIČARA A NE REZULTATA !![]()
Ti si još gori što ulaziš u bilo kakvu raspravu sa njim.
Otkud ikic kod brke? Bice im dobro pojacanje, ne znam sto ga mi nismo vratili, za acu je maldini
- manijacikonjic87
- Kontakt:
povuče mi živac u sekundi al upravu si 100%Jugjesamojedan je napisao/la: ↑14 jul 2022, 12:38
Ti si još gori što ulaziš u bilo kakvu raspravu sa njim.

Dobar je,al nebi Acu dao za 5 Ikića!
El-capitano!
MIGRANTI iz METROPOLE!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.