Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Gefufna je zadivljen ovim tekstom.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
L-Train je napisao/la: ↑14 jul 2022, 13:49Sa ovim si i @gefufnu kupioadmin je napisao/la: ↑14 jul 2022, 12:51Kao i Semir Osmanagic, vlasnici portala ulazu vlastiti novac i ljudima daju ono sto zele vidjeti, pri tome uvozeci novac u drzavu, cega dobar dio i proslijede drzavi kroz poreze.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:44
50 metara sprinta uzbrdo je šokiralo fubalski svijet , nikad viđeno![]()
![]()
![]()
Znaci, vasim rijecima: samo budala to nece podrzati i trazi neko naucno uporiste za svaku objavu![]()

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Pa dobro je rekao @admin, vas je izbor hocete li to citati.
Ja sam 10ak godina na ovom forumu, a ne znam da li sam pet puta usao na sajt. Dovoljno mi je bilo sto sam vidjao screenshotove onih biser vijesti gdje se vidi da autor uopste ne poznaje materiju (konkretno kosarka i NBA) i vijesti gdje ubacuju starlete ne bi li dobili klikove od drkaca. Iz istog razloga ne ulazim i na neke druge portale tipa Blic, Inofrmer, Kurir i slicni.
Ja sam 10ak godina na ovom forumu, a ne znam da li sam pet puta usao na sajt. Dovoljno mi je bilo sto sam vidjao screenshotove onih biser vijesti gdje se vidi da autor uopste ne poznaje materiju (konkretno kosarka i NBA) i vijesti gdje ubacuju starlete ne bi li dobili klikove od drkaca. Iz istog razloga ne ulazim i na neke druge portale tipa Blic, Inofrmer, Kurir i slicni.
- Shategabri
- Kontakt:
Nista me ne pitaj,kad si glup platis cijenu toga

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vidi se da pojma nemas sta je marketing. U slijedecem valu ekspanzije i ti ces visiti na naslovnici portaladscile je napisao/la: ↑14 jul 2022, 15:50Pa dobro je rekao @admin, vas je izbor hocete li to citati.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Circle jerk 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne brini se, znam ja sta je marketing i da ce ti vise klikova donijeti sisa i p*cka nego prosjecna vijest iz Premier lige BiH ili 1. lige Federacije/RS-a. Kao i da ce prije ljudi kliknuti na bait naslove nego na normalne.admin je napisao/la: ↑14 jul 2022, 16:47Vidi se da pojma nemas sta je marketing. U slijedecem valu ekspanzije i ti ces visiti na naslovnici portaladscile je napisao/la: ↑14 jul 2022, 15:50Pa dobro je rekao @admin, vas je izbor hocete li to citati.
![]()
Sto opet ne mijenja cinjenicu da je sramota da su na sportskom portalu o kosarci pisali likovi koji ne znaju kako npr. funkcionise trejd u NBA i slicne stvari. Isto da ja odem pisati na portalu posvecenom biofizici, a zadnji susret sa fizikom sam imao u drugom srednjem gdje sam imao trojku.
Mislim, nemoj da se ljutis, svjestan i si i ti svega toga. Ja uopste ne zamjeram clickbait naslove ili zenske na sportskom sajtu, mora se od necega zivjeti.. Ono, pretpostavljam da je drzanje nekog sajta i foruma vise ulaganje u isti nego zaradjivanje od istog. Sto se mene tice, ti ako mozes postati milioner od toga, ja ti drzim fige.
Ma zna admin sve to,on samo brani svoje kao sto bi svi ovdje branili svoje poslove ali kad se zamisle znaju sta je istina ,sve sto je napisao @dscile je istina i nemam sta dodati.
Ja sam stvarno ovaj portal smatrao ozbiljnim i najboljim u BiH i onda su pocele Wande ,Nare i slicne starlete gdje sam vidio da bi dusu prodali vragu za klik.
O pisanjima o Zeljeznicaru necu trositi rijeci,tu su se okretali kako vjetar puse (da li su ljudi bliski njima u upravi ili ne ),pa si imao situaciju gdje u pola godine o Zelji pisu sve najgore i sve najbolje.
Ja sam stvarno ovaj portal smatrao ozbiljnim i najboljim u BiH i onda su pocele Wande ,Nare i slicne starlete gdje sam vidio da bi dusu prodali vragu za klik.
O pisanjima o Zeljeznicaru necu trositi rijeci,tu su se okretali kako vjetar puse (da li su ljudi bliski njima u upravi ili ne ),pa si imao situaciju gdje u pola godine o Zelji pisu sve najgore i sve najbolje.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bhrt prenosi SP u kataru a nedavno se pisalo da su pred gasenjen.
Sta sw tu odigralo u medjuvremenu?
Sta sw tu odigralo u medjuvremenu?
Sta je sa insta jesul opet kakvi hakeri prste upleli
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
sta ce ti to u zivotu ?

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Neam pametnijeg posla u nocnoj pa listam to i tiktok od dosade.

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Listaj knjigu , iznenadićeš se kako je lijep osjećaj .

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ne ljutim se uopste, samo sam povlacio paralelu sa Semiramidom jer isti ljudi brane piramide u visokom a pljuju po wandi na sportsport.ba.dscile je napisao/la: ↑14 jul 2022, 17:00Ne brini se, znam ja sta je marketing i da ce ti vise klikova donijeti sisa i p*cka nego prosjecna vijest iz Premier lige BiH ili 1. lige Federacije/RS-a. Kao i da ce prije ljudi kliknuti na bait naslove nego na normalne.admin je napisao/la: ↑14 jul 2022, 16:47Vidi se da pojma nemas sta je marketing. U slijedecem valu ekspanzije i ti ces visiti na naslovnici portaladscile je napisao/la: ↑14 jul 2022, 15:50Pa dobro je rekao @admin, vas je izbor hocete li to citati.
![]()
Sto opet ne mijenja cinjenicu da je sramota da su na sportskom portalu o kosarci pisali likovi koji ne znaju kako npr. funkcionise trejd u NBA i slicne stvari. Isto da ja odem pisati na portalu posvecenom biofizici, a zadnji susret sa fizikom sam imao u drugom srednjem gdje sam imao trojku.
Mislim, nemoj da se ljutis, svjestan i si i ti svega toga. Ja uopste ne zamjeram clickbait naslove ili zenske na sportskom sajtu, mora se od necega zivjeti.. Ono, pretpostavljam da je drzanje nekog sajta i foruma vise ulaganje u isti nego zaradjivanje od istog. Sto se mene tice, ti ako mozes postati milioner od toga, ja ti drzim fige.
Licno, mislim da je Semiramida za zatvora, a ne za hvaljenja, al eto, ne pitam se.
Sto se tice tebe, salim se i za taj marketing, kopirao sam tudji post. Ljudi koji su okrenuti sportu u Srbiji i uopste tom stilu sporta nisu nam uopste target, ne vidim ni zasto bi ti otvarao portal kad tu slabo ima sta za tebe. Jednostavno publika i trziste je razlicito. U Srbiji je npr kosarka top sport dok je kod nas u gasenju. Gledaju je i prate jos neki stari zaljubljenici (od njih kako god da radio Mozes dobiti samo kritiku i svakako to sve citaju po twitteru i nekim svojim izvorima), a sport kao sport je prakticno mrtav u BiH.
Forumasi inace nisu prava slika drustva i publike, ne moze se po njima krojiti sadrzaj. To su top fanovi, ljudi kojim nije dovoljno da citaju, vec i pisu o sportu, sigurno citaju 50 drugih izvora, zive to. To nije prosjek. Prosjecno stanje sporta u drzavi i interesa za sport uopste je kad Borac izgubi na Farskim otocima ili kad Lana Pudar nema bazen u svom gradu pa Joj par entuzijasta plati stan u Sarajevu da moze trenirati.
- FabioMiretti
- Kontakt:
ubi cojk ovih dana, sta mu je
cim mu dosadi OldFashioned, pocinjem ja lizat

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
- Kontakt:
Sljivo je tu , on je kolovođa .FabioMiretti je napisao/la: ↑15 jul 2022, 08:41ubi cojk ovih dana, sta mu je![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- FabioMiretti
- Kontakt:
neka, sljivo je koronu iznio sa svojim plecima
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sve je to u redu, ali cisto da se zna, ja sam Srbin iz BiH, ne iz Srbije.. I mene licno zanima sport i u BiH i u Srbiji. Zbog toga i jesam na ovom forumu, a ne na nekom b92 ili koje su vec spominjali da postoje.admin je napisao/la: ↑15 jul 2022, 08:32Ne ljutim se uopste, samo sam povlacio paralelu sa Semiramidom jer isti ljudi brane piramide u visokom a pljuju po wandi na sportsport.ba.dscile je napisao/la: ↑14 jul 2022, 17:00Ne brini se, znam ja sta je marketing i da ce ti vise klikova donijeti sisa i p*cka nego prosjecna vijest iz Premier lige BiH ili 1. lige Federacije/RS-a. Kao i da ce prije ljudi kliknuti na bait naslove nego na normalne.
Licno, mislim da je Semiramida za zatvora, a ne za hvaljenja, al eto, ne pitam se.
Sto se tice tebe, salim se i za taj marketing, kopirao sam tudji post. Ljudi koji su okrenuti sportu u Srbiji i uopste tom stilu sporta nisu nam uopste target, ne vidim ni zasto bi ti otvarao portal kad tu slabo ima sta za tebe. Jednostavno publika i trziste je razlicito. U Srbiji je npr kosarka top sport dok je kod nas u gasenju. Gledaju je i prate jos neki stari zaljubljenici (od njih kako god da radio Mozes dobiti samo kritiku i svakako to sve citaju po twitteru i nekim svojim izvorima), a sport kao sport je prakticno mrtav u BiH.
Forumasi inace nisu prava slika drustva i publike, ne moze se po njima krojiti sadrzaj. To su top fanovi, ljudi kojim nije dovoljno da citaju, vec i pisu o sportu, sigurno citaju 50 drugih izvora, zive to. To nije prosjek. Prosjecno stanje sporta u drzavi i interesa za sport uopste je kad Borac izgubi na Farskim otocima ili kad Lana Pudar nema bazen u svom gradu pa Joj par entuzijasta plati stan u Sarajevu da moze trenirati.
Cak sta vise, volim citati vijesti o nasem nizeligaskom fudbalu, zato i ulazim redovno na sportdc gdje imaju tabele svih liga u BiH.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.