Pa da ti belaj natovarim na ledja. Da te ganjaju po Sarajevu, sjedi smirom

Pa da ti belaj natovarim na ledja. Da te ganjaju po Sarajevu, sjedi smirom
Volimo mi Miću ako ništaelvirbaljic je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:09Pa da ti belaj natovarim na ledja. Da te ganjaju po Sarajevu, sjedi smirom![]()
![]()
E jeste jacina.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:06Haha, jarane para vrti, gdje burgija nece! Sta ima da se petljamo oko organizacije, pare na stol, sve te ceka gotovo.
Sve zavisi kako ce proci dalje,npr.hoce li proci sa pobjedom i nerjesenim ili pobjedom i porazom.Ili i jednu i drugu utakmicu pobjedaAvanti1926 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 13:26Pošto se slabo razumijem u te koeficijente, uzmimo u obzir da Velež, Borac i Zrinjski ispadnu u trećem a Tuzla u drugom kolu, šta nam to donosi u Evropi ubuduće? Jesmo li daleko od toga da drugoplasirani igra kvalifikacije EL?
Mi poneli torbu para, kontamo hocel biti dovoljno, obezbjedimo da momak bude spreman ako zafali (nedaj boze) da donese jos jednu, nikad neznas sa Sarajlijama sta te ceka. Kad ono pih, uzese samo malo sa vrha torbe.LeonProfessional je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:15E jeste jacina.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:06Haha, jarane para vrti, gdje burgija nece! Sta ima da se petljamo oko organizacije, pare na stol, sve te ceka gotovo.
Nadam se da je Pekic uzeo dobru lovu kad vec imate.![]()
Je li tacno da je najam stadiona 35000? Meni to solidna lova Zelji, ako je istina.LeonProfessional je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:15E jeste jacina.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:06Haha, jarane para vrti, gdje burgija nece! Sta ima da se petljamo oko organizacije, pare na stol, sve te ceka gotovo.
Haha za citavu sezonu, posto se renovira Tusanj. Skromni su bili, dobili su vise nego su trazili, Azmir Husic je gospodin.NerminFatic je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:30Je li tacno da je najam stadiona 35000? Meni to solidna lova Zelji, ako je istina.LeonProfessional je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:15E jeste jacina.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:06
Haha, jarane para vrti, gdje burgija nece! Sta ima da se petljamo oko organizacije, pare na stol, sve te ceka gotovo.
Sretno i Tre Fiori! Ako gledamo u sirem kontekstu, ako prodju, dobro svima iz BiH
Sretno i od mene
Nista ozbiljno, samo opuscano... Hvala drug.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:44Sretno i od mene
Daj uozbiljite se ovaj put![]()
Valjda uspiju sačuvati tu prednost kući, Luxemburžani jesu jači ali ništa strašno.
Tako se nesto pricalo prosle godine kad je Velez igrao, ali ko ce mu znati.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:38Haha za citavu sezonu, posto se renovira Tusanj. Skromni su bili, dobili su vise nego su trazili, Azmir Husic je gospodin.NerminFatic je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:30Je li tacno da je najam stadiona 35000? Meni to solidna lova Zelji, ako je istina.LeonProfessional je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:15
E jeste jacina.
Nama je bilo 30 k prošle godine,ali sve poskupilo pa i GrbavicaLeonProfessional je napisao/la: ↑14 jul 2022, 15:01Tako se nesto pricalo prosle godine kad je Velez igrao, ali ko ce mu znati.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:38Haha za citavu sezonu, posto se renovira Tusanj. Skromni su bili, dobili su vise nego su trazili, Azmir Husic je gospodin.NerminFatic je napisao/la: ↑14 jul 2022, 14:30
Je li tacno da je najam stadiona 35000? Meni to solidna lova Zelji, ako je istina.
Moguce da Balja zna bolje, oni su rentali sada.
Biće stream za TC, potvrdili su danas iz kluba.
Samo reci Boli da se ne zajebaca i sve ce bit dobro