AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Brahim se nabildao tokom ljeta, ali šteta što se i mozak ne može nabildati. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gledam sinoć objavio španski AS da smo vrlo blizu dovođenja Luisa Suareza, plata 4m.
Kontam yebote koji će nam klinac Suarez kad već imamo Origija i Girouda + Ibrahimović koji od zime može uskočiti za nevolju.
Međutim, vidim demantovali su to Romano i Di Marzio, obojica pišu da smo fokusirani na CdK.
Kontam yebote koji će nam klinac Suarez kad već imamo Origija i Girouda + Ibrahimović koji od zime može uskočiti za nevolju.
Međutim, vidim demantovali su to Romano i Di Marzio, obojica pišu da smo fokusirani na CdK.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Pa ne znam zašto se toliko brinete, ne moze sve odmah.
Svidja mi se ovaj način da se uzimaju mladi igrači za manje pare i da se razvijaju. Bili smo u kanalu 10 godina upravo sto smo trosili na preplacene igrače i na one koji su samo tu da popune kadar. Ovako se barem vidi ciljana trajektorija kluba.
Treba par godina da se vrati u normalu godine nerada i loseg rada. Castillejo je otisao i sad nema nijednog Leonardovog igraca. Potrosio na Laxalta 19M, Castilleja 19M, Pionteka 35M, Paquetu 35M, da ne spominjemo sta su sve doveli Mirabelli o Fassone.
Klub koji je prije 2 godine mogao bankrotirali je sada sampion Italije, a mnogi se zale sto ne dajemo za poluigrace 50M.
Za godinu-dvije ce se moci dovoditi WC, ne moze sve preko noci
Samo polako
Svidja mi se ovaj način da se uzimaju mladi igrači za manje pare i da se razvijaju. Bili smo u kanalu 10 godina upravo sto smo trosili na preplacene igrače i na one koji su samo tu da popune kadar. Ovako se barem vidi ciljana trajektorija kluba.
Treba par godina da se vrati u normalu godine nerada i loseg rada. Castillejo je otisao i sad nema nijednog Leonardovog igraca. Potrosio na Laxalta 19M, Castilleja 19M, Pionteka 35M, Paquetu 35M, da ne spominjemo sta su sve doveli Mirabelli o Fassone.
Klub koji je prije 2 godine mogao bankrotirali je sada sampion Italije, a mnogi se zale sto ne dajemo za poluigrace 50M.
Za godinu-dvije ce se moci dovoditi WC, ne moze sve preko noci
Samo polako
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne dajemo zato što nemamo, ne zato što nećemo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Logicno da ne dajemo zato sto nemamo, nema niti jedan klub u italiji, ali barem smo na putu da mozda za 2-3 godine budemo u mogucnosti da damo i mi neke vece cifre za WC igraca i da dodje, do tada moramo ovako traziti talente i vjerovati da ce uz par iskusnih vratiti klub na stare staze slave
Za sada ide odlicno, titulu smo uzeli, i ja i dalje vjerujem u ovu ekipu da se moze boriti za titulu i ovu sezonu, a sa CDK i Ziyechom recimo bi ocekivao neki iskorak u LP, prolazak grupe i uz neku srecu sa zrijebon mozda i 1/4 bi bio plafon
Za sada ide odlicno, titulu smo uzeli, i ja i dalje vjerujem u ovu ekipu da se moze boriti za titulu i ovu sezonu, a sa CDK i Ziyechom recimo bi ocekivao neki iskorak u LP, prolazak grupe i uz neku srecu sa zrijebon mozda i 1/4 bi bio plafon
- Fantasista
- Kontakt:
Zar taj Ibrahim ostaje i narednu sezonu? A ja se nadao da ga više neću gledati
Ma nakon osvojene titule ne želim da kukam, znam da će Maldini da odradi svoj posao najbolje što može. Najviše žalim za tim što učešće u LŠ-a završi samo na grupnoj fazi kao da smo neki tim iz Norveške. I prošle godine se nije adekvatno uložilo u tim da se prođa grupna faza a tako će biti i ove vjerovatno.
Ma nakon osvojene titule ne želim da kukam, znam da će Maldini da odradi svoj posao najbolje što može. Najviše žalim za tim što učešće u LŠ-a završi samo na grupnoj fazi kao da smo neki tim iz Norveške. I prošle godine se nije adekvatno uložilo u tim da se prođa grupna faza a tako će biti i ove vjerovatno.
Moras znati da smo ove godine nosioci u zrijebu tako da ce sigurno biti dosta laksa grupa nego prosle godine, iz drugog pota cemo dobiti neku jacu ekipu,a valjda pot 3 i 4 su ekipe sa kojima bi se trebali moci nositiFantasista je napisao/la: ↑14 jul 2022, 15:27Zar taj Ibrahim ostaje i narednu sezonu? A ja se nadao da ga više neću gledati![]()
- Fantasista
- Kontakt:
Znam da će biti lakše, ipak su prošle sezone protivnici bili L'pool i Atleti, falilo je malo sreće i malo više kvalitete da se napravi bolji rezultat.ronaldo99 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 15:40Moras znati da smo ove godine nosioci u zrijebu tako da ce sigurno biti dosta laksa grupa nego prosle godine, iz drugog pota cemo dobiti neku jacu ekipu,a valjda pot 3 i 4 su ekipe sa kojima bi se trebali moci nositiFantasista je napisao/la: ↑14 jul 2022, 15:27Zar taj Ibrahim ostaje i narednu sezonu? A ja se nadao da ga više neću gledati![]()
Ja ne kontam neke forumase, o zabludama da ce za par godina bolje biti sa transferima ulaganjima itd...NIKAD al NIKAD ovi vlasnici na san siro nece dovesti WC igraca...
Ne kontam kako ne kontate da smo poveznica ili trening kamp za velike klubove....samo je upitno da li ce i dalje igraci besplatno ici ili ce se dozvati pameti pa prodavati iste i zaradjivati na njima....
Ne kontam kako ne kontate da smo poveznica ili trening kamp za velike klubove....samo je upitno da li ce i dalje igraci besplatno ici ili ce se dozvati pameti pa prodavati iste i zaradjivati na njima....
Prilično se slažem sa Memagom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prilicno se ne slazem sa obadvojicom, ali svak ima svoje misljenje i kao takvo ga treba postovati 
Nema se tu drug sta slagati ili ne. Naše je da prihvatimo činjenice ili... Sta preostaje? Da mijenjaš tim za koji navijaš? Da pokrenemo peticiju za promjenu vlasnika uz uslov da mora biti arap sa brdom love?
Il Club più titolato al mondo!
Samo diskutujemo, kakva promjena tima 
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- nextterrain
- Kontakt:
Ma imaju se pare samo se nece uloziti
Ne znam samo sto ste toliko negativni, nista ne valja, bicemo Borussia, Monaco itd.
Za neke stvari treba jednostavno vrijeme, trenutno radimo po principu Liverpoola od prije par godina kad je Klopp tek dosao.
Treba klub stati na noge i dolaziti ce igraci, samo treba vremena, al najlakse se zaliti. Eto United skrsi svake godine 100M i nigdje ih, hoce kupit De Jonga za 85M
Mora se napraviti stadion i sponzori se nabavljati jer Milan ima ogroman potencijal, sjetit ce te se vi mene za godinu-dvije
I samo vratite film unazad tri-cetri sezone, koga smo za koje pare doveli i kako su se pokazali. Platio ti igraca 50M ili 5M moze biti top ili flop
Ne znam samo sto ste toliko negativni, nista ne valja, bicemo Borussia, Monaco itd.
Za neke stvari treba jednostavno vrijeme, trenutno radimo po principu Liverpoola od prije par godina kad je Klopp tek dosao.
Treba klub stati na noge i dolaziti ce igraci, samo treba vremena, al najlakse se zaliti. Eto United skrsi svake godine 100M i nigdje ih, hoce kupit De Jonga za 85M
Mora se napraviti stadion i sponzori se nabavljati jer Milan ima ogroman potencijal, sjetit ce te se vi mene za godinu-dvije
I samo vratite film unazad tri-cetri sezone, koga smo za koje pare doveli i kako su se pokazali. Platio ti igraca 50M ili 5M moze biti top ili flop
Ma sve ok, treba diskutovati al ne treba svako malo ponavljati priču kako dok su ameri vlasnici nema od nas ništa, bit ćemo filijala.... Slične priče su se pričale i kad je Eliot došao pa su ljudi dokazali da se pametnim potezima i bez velikih ulaganja mogu napraviti rezultati i višestruko uvećati vrijednost kluba.
Vidjet ćemo kako će biti sa ovim al ne treba odmah na nož.
Kako se trenutno stvari odvijaju na mercatu samo čekam kad će neko napisati #Maldiniout
Vidjet ćemo kako će biti sa ovim al ne treba odmah na nož.
Kako se trenutno stvari odvijaju na mercatu samo čekam kad će neko napisati #Maldiniout
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
Imamo stručnjaka za dovođenje PRAVIH igrača a ne flopova.
75% transfera Maldinija su bili nevjerovatni pogoci!
Daj mu prave pare i imat ćeš dream team in no time.
75% transfera Maldinija su bili nevjerovatni pogoci!
Daj mu prave pare i imat ćeš dream team in no time.
Svako ima pravo na svoje misljenje i tjt, neko ce se sloziti neko ne, ali isto tako cinjenica je da je ova ekipa uzela Scudetto i samim tim je takodjer cinjenica da ovi momci vrijede nesto
Ekipa je mlada i moze samo napredovati, tako da opusteno i uzivajmo uz prvu prijateljsku koja je na rasporedu za 49 sati
Ekipa je mlada i moze samo napredovati, tako da opusteno i uzivajmo uz prvu prijateljsku koja je na rasporedu za 49 sati
Pa i kod Elliota smo bili filijala za moćnije klubove, u njihovom periodu smo izgubili Kessija i Donarumu koji su otišli u finansijski bolje klubove, odnosno tamo gdje su im mogli ispuniti zahtjev. Haj' Hakan je druga priča, njega ne računam tu.
Memaga je to rekao i čovjek nije puno pogriješio, vidjet ćemo u budućnosti koliko dugo ćemo moći zadržati igrače poput Leaoa i Thea, za sada odolijevamo.
Druga stvar, čovjek napisao kako nikada, dok su ovi vlasnici tu, mi nećemo dovesti WC igrača. Vjerovatno misli na to da nikada nećemo iskeširati 70-80+ miliona za igrače.
Za to se djelimično slažem (kako sam i napisao), pošto mislim da bi kroz nekoliko godina ipak mogli biti konkurentniji na tržištu, ali to je baš dug proces.
Ovdje kad se napiše nešto što ide kontra trenutne filozofije Milana (koja mi se lično sviđa), uprave, vlasnika, odmah se ti pojedinci napadaju isto k'o da pojedinim forumašima tetići i amidžići rade u klubu, pa eto nešta ih brane.
Memaga je to rekao i čovjek nije puno pogriješio, vidjet ćemo u budućnosti koliko dugo ćemo moći zadržati igrače poput Leaoa i Thea, za sada odolijevamo.
Druga stvar, čovjek napisao kako nikada, dok su ovi vlasnici tu, mi nećemo dovesti WC igrača. Vjerovatno misli na to da nikada nećemo iskeširati 70-80+ miliona za igrače.
Za to se djelimično slažem (kako sam i napisao), pošto mislim da bi kroz nekoliko godina ipak mogli biti konkurentniji na tržištu, ali to je baš dug proces.
Ovdje kad se napiše nešto što ide kontra trenutne filozofije Milana (koja mi se lično sviđa), uprave, vlasnika, odmah se ti pojedinci napadaju isto k'o da pojedinim forumašima tetići i amidžići rade u klubu, pa eto nešta ih brane.
- OldFashioned
- Kontakt:
Samim pristankom da se registruješ na jedan forum, automatski prihvataš i različitost u mišljenjima.
End of story.
End of story.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.