uzmi cevap nisi svojwadethegreat je napisao/la: ↑14 jul 2022, 19:17Pocelo se to mijenjati prije Romana tamo negdje 90tih vidim student si historije.
12 godina Tottenham nije znao za pobjedu protiv Celzija dok u ligi taj niz je bio 16 godina. Pogledaj malo ko je bio Matthew Harding.
Da ne spominjem da je Celzi 90tih uzeo po koji trofej dok se Tottenham patio da zavrsi u gornjem dijelu tabele.
Dok je sada Razlika kao izmedju Reala i Valencije.
I prica je bila trenutno kakav je standing ekipa i ne moze se porediti...
Celzi
FA Cup Winner 1996-97
Football League Cup Winner 1997-98
European Cup Winners' Cup Winner 1997-98
UEFA Super Cup Winner 1998
FA Cup Winner 1999-2000
FA Charity Shield Winner 2000
Tottenham je uzeo 3 trofeja u tom periodu.
Tako da ranije je to malo pocelo. A nije bas da je Tottenham bio Liverpool ili United prije 90tih bili nebitni ko i mi.
Danas izgleda dan izgubljenih na forumu.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
dachodachoni
- Kontakt:
Re: English Premier League
Na osnovu onog sto gledam. Ne smatram da bi ijedan bio pojacanje sa prvih 11, ali imati ih na klupi bi bilo luksuz.Brokula je napisao/la: ↑14 jul 2022, 18:12Na osnovu cega ovo zakljucujes?
- wadethegreat
- Kontakt:
Uzmi ti od mene kobajudachodachoni je napisao/la: ↑14 jul 2022, 19:21uzmi cevap nisi svojwadethegreat je napisao/la: ↑14 jul 2022, 19:17Pocelo se to mijenjati prije Romana tamo negdje 90tih vidim student si historije.
12 godina Tottenham nije znao za pobjedu protiv Celzija dok u ligi taj niz je bio 16 godina. Pogledaj malo ko je bio Matthew Harding.
Da ne spominjem da je Celzi 90tih uzeo po koji trofej dok se Tottenham patio da zavrsi u gornjem dijelu tabele.
Dok je sada Razlika kao izmedju Reala i Valencije.
I prica je bila trenutno kakav je standing ekipa i ne moze se porediti...
Celzi
FA Cup Winner 1996-97
Football League Cup Winner 1997-98
European Cup Winners' Cup Winner 1997-98
UEFA Super Cup Winner 1998
FA Cup Winner 1999-2000
FA Charity Shield Winner 2000
Tottenham je uzeo 3 trofeja u tom periodu.
Tako da ranije je to malo pocelo. A nije bas da je Tottenham bio Liverpool ili United prije 90tih bili nebitni ko i mi.
Danas izgleda dan izgubljenih na forumu.![]()
A znao si da ce Celzijev otpadak Salah biti u Liverpoolu medju najboljim igracima svijeta?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nema teme na kojoj u ovoliko mjeri vlada patološka polarizacija ko ovdje 
Evo da počnemo za početak,
Luis Diaz nije tier 1 igrač, ali nije ni Haris Duljević.
Evo da počnemo za početak,
Luis Diaz nije tier 1 igrač, ali nije ni Haris Duljević.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- wadethegreat
- Kontakt:
Sterling i Jesus bi se usetali u tim Liverpoola trenutno Change my mind.
Osim Salaha ovi ostali nisu dokazali da su bolji Bobbya necu ni spominjati dok Diaz I Nunez tek trebaju da pokazu sta znaju.
Poenta danasnje price je da kupovanje igraca koji su dokazani u ligi od konkurenata je pogresno ali kada Liverpool dovede igraca to ne moze biti smece.
Ah da Jota je jedno vrijeme bio Salahov klon ovdje njega sam zaboravio...
Osim Salaha ovi ostali nisu dokazali da su bolji Bobbya necu ni spominjati dok Diaz I Nunez tek trebaju da pokazu sta znaju.
Poenta danasnje price je da kupovanje igraca koji su dokazani u ligi od konkurenata je pogresno ali kada Liverpool dovede igraca to ne moze biti smece.
Ah da Jota je jedno vrijeme bio Salahov klon ovdje njega sam zaboravio...
Da si ti meni živ i zdrav, taj Jota je zabio prošle sezone više i od Jesusa i od Sterlinga.
Uzavrela atmosfera na temi. Fino. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- wadethegreat
- Kontakt:
U 5 vise tekmi i ima assist manje.
Imao jedan period kada ga je krenulo i to je to.
https://one-versus-one.com/en/compare-p ... diogo-jota
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 14 jul 2022, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ok.
Jota lagano prvi tim svima osim u Cityu. Salah koji je igrao u Chelskom I u Romi dva razlicita igraca. Nije lik stagnirao kao Jesus I Sterling nego napredovao, zato je I doveden.
Brat ne može Chelseaju da oprosti što su mu doveli Sterlinga i cijeli dan sebe pokušava uvjeriti da je kokoš najbolji fudbaler lige. Čuj ušetao bi se u tim Liverpoola
Ali imaš muda usporediti jednog Bobbyja sa kokoškom
Ali imaš muda usporediti jednog Bobbyja sa kokoškom
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Da Bobbya kojem ste majku ovdje ****.
Smijesan igrac.
Smijesan igrac.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
U redu je ova subjektivnost. Da je nema, ljeti se ne bi ispisale niti dvije stranice na ovoj temi. Po meni su i Zinchenko i Sterling skroz dobri igrači i glavni im je problem bio što igraju za najbolji tim na svijetu. U 90% klubova liga petice bili bi starteri.
Tesko je prihvatiti kad ti rivali uvaljuju polovnjake za puno para, znam jer sam dugo mislio da ce OX biti igracina.
Tsimikas>Zinchenko
Tsimikas>Zinchenko
Ja blesava insana 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Čuj Tsimikas. 
- wadethegreat
- Kontakt:
Fabio Carvalho > De bruyne.
Ja ne znam kako City uze i jednu titulu kad Liverpool ima drasticno bolju ekipu.
Kako Pep izvlaci max iz prosjeka.
Sta li ce tek sa Haalandom raditi
Ja ne znam kako City uze i jednu titulu kad Liverpool ima drasticno bolju ekipu.
Kako Pep izvlaci max iz prosjeka.
Sta li ce tek sa Haalandom raditi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.