Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nema ovo veze sa nacionalizmom Rigoo, nakupi se covjeku svega kada ga godinama ugnjetavas. Vi ste to najmanje osjetili zato to i povezujes sa nacionalizmom.
Vazno je da admin mene banuje cim se spomene navijac njihov neki koji velicaju osudjene od cijelog svijeta zlotvore,i da nam ovdje reklamiraju srpske zastave i da Lalat ovo izjavljuje to nije bitno nasim bosnjama daj samo nek ne puca. Kod njih na forum odes sa bh zastavom zvanicnom odma ban.
Borac sampion 100%NotOccasionalFan je napisao/la: ↑14 jul 2022, 22:13Sad ce se Vicko naljutiti, nece niko faula dobiti protiv Borca
Pa svakako i nisi mogao 22 faula Zrinjskom svirao njima 3,gledanje tekmi njihovih protivnika je vjerovali ili ne rubrikaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑14 jul 2022, 22:13Sad ce se Vicko naljutiti, nece niko faula dobiti protiv Borca
Uvijek sam mislio da se preuvelicava, ali lik ima tikove i kretnje gore nego brat iz bloka kad krene u komunu.
Srbendo,moras Lalatovicu reci gdje se nalazi u kojoj drzavi,jos nesto bitno isti javno Seselja i tu ideologiju podrzava tako da mu i ja hebem i rod i porod i njemu i ovom sto muca. Kako Seselj izgovara Borac?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.