Nije Borac imala nikada lakši zrijeb i ispali su od ribara i konobara još su cetvrti u svoju ligu kakva bruka i sramota!
Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Nemoj srcu vezati, biće bolje sad kad dovedete pojačanje Gigovića.Avanti1926 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 22:28Borca mi nećete zgaditi nikada! Nadam se da će Lalatović pokazati da ima obraza, i već od sutra biti na putu za Beograd, sa sve svojim stručnim štabom. Majku li im j**em nesposobnu!
I kada crno je, i kad ti ne ide, kada te ostave, svi zaborave, uz tebe biću ja, za tebe navijam, cijeli grad nek zna, da sam ti odan ja!
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Info sa drugog foruma... Heroj Toršavna 2 gola u svim takmicenjima zadnjih 5 godina, nekih 50ak tekmi….i to poslednji gol 2019.
Borcu smestio hettrik, no comments. Doktorirali su brukanje. Žao mi je normalnih navijača, a takvih sigurno ima, šta se radi od kluba sa tradicijom. Brukanje u ligi, brukanje u Evropi.
Borcu smestio hettrik, no comments. Doktorirali su brukanje. Žao mi je normalnih navijača, a takvih sigurno ima, šta se radi od kluba sa tradicijom. Brukanje u ligi, brukanje u Evropi.
Sve dok je 90 posto mlade repke ovi antitalenti iz Borca,sve dok njihovi protivnici nisu u stanju da imaju aktivne igre vise od 2 minute ovako ce da im bude,razlog je jednostavan nisu naucili da igraju,ako vam namjestaju nek barem to bude manje jer ove lakrdije svijet nije vidio cuj 23 faula Zrinjski a oni 3 hahah
- Avanti1926
- Kontakt:
Najpametnije bi bilo juniore, jer bi oni trenutno bolje odigrali od prvog tima. Druže moj, sa Borcem sam prošao razna ispadanja, maltretiranja, štimanja i guranja, od livada RS do Izraela, svi su ovi majmuni prolazni, Borac je vječan, neće ni njihova vječno goriti, ovo je šamar koji se nikada neće zaboraviti, izlazili smo i iz većih govana, izaćićemo i iz ovih!
- Meraak1921
- Kontakt:
Imal' jos kakav iz Borca za repku? Koja sramota, ovo je najveca sramota BH-fudbala, fuj ! Ebo li vam vico majq
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 22:33Borac se voli i kad gubi i kad izgubi.Avanti1926 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 22:28Borca mi nećete zgaditi nikada! Nadam se da će Lalatović pokazati da ima obraza, i već od sutra biti na putu za Beograd, sa sve svojim stručnim štabom. Majku li im j**em nesposobnu!
I kada crno je, i kad ti ne ide, kada te ostave, svi zaborave, uz tebe biću ja, za tebe navijam, cijeli grad nek zna, da sam ti odan ja!
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rigoletto je napisao/la: ↑14 jul 2022, 22:41OnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 22:33Borac se voli i kad gubi i kad izgubi.Avanti1926 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 22:28Borca mi nećete zgaditi nikada! Nadam se da će Lalatović pokazati da ima obraza, i već od sutra biti na putu za Beograd, sa sve svojim stručnim štabom. Majku li im j**em nesposobnu!
![]()

Isto vazi za vas

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Za razliku od ovih ostalih vasih politicara koji ga velicaju ti si navijac, ja nikad nisam cuo ni jednog navijaca Sarajeva da je velicao nekog iz saveza,prvi korak vam treba biti da vam klub ne placa prevoz do Modrice npr znas i sam zasto. Kao sto sam ti rekao doveli ste stara pojacanja sa po 1 godinom ugovora imali smo mi nesto slicno,drugi korak da vas pusti da igrate fudbal i da se uigravate jer sa onim sudijskim lakrdijama ima 2 minuta aktivne igre i golovi iz penala i ofsajdaAvanti1926 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 22:40Najpametnije bi bilo juniore, jer bi oni trenutno bolje odigrali od prvog tima. Druže moj, sa Borcem sam prošao razna ispadanja, maltretiranja, štimanja i guranja, od livada RS do Izraela, svi su ovi majmuni prolazni, Borac je vječan, neće ni njihova vječno goriti, ovo je šamar koji se nikada neće zaboraviti, izlazili smo i iz većih govana, izaćićemo i iz ovih!
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 14 jul 2022, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Reci cu samo jos jednom.Ima Boga,sve se vrati
Prosle godine gol u 119.min,danas ovo.Samo ti nastavi Vico
Prosle godine gol u 119.min,danas ovo.Samo ti nastavi Vico
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
3 gola za 3 prsta ... sljedeci put ove kvazi navijace borca( zapravo navijace partizana I zvijezde) docekati sa podignuta 3 prsta jer kad ti ribari zabiju tricu to treba blagoslovit
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Zrinjski ako se dobro postavi i budu cekali svoju sansu mogu proci moldavce, ali ce im biti bas tesko.
Velez samo pametno sa moldavcima, da se ne zaljecu ali moraju pobjediti prvu utakmicu.
Tuzla - AZ, realno sta da se prica, hrabro odigrati nista nemaju izgubit a dobiti jos vise ako bude srece.
-
Sloga - Borac, ne bi trebalo biti problema za banjalucane bice jaci na svim poljima, svjezi i odmorni Vico, Gigovic su tu.
Velez samo pametno sa moldavcima, da se ne zaljecu ali moraju pobjediti prvu utakmicu.
Tuzla - AZ, realno sta da se prica, hrabro odigrati nista nemaju izgubit a dobiti jos vise ako bude srece.
-
Sloga - Borac, ne bi trebalo biti problema za banjalucane bice jaci na svim poljima, svjezi i odmorni Vico, Gigovic su tu.
Mjau !
- feniksptica
- Kontakt:
Shlageru, u zeljama i pozdravima pred sezonu si zaboravio traziti i sudijsku zastitu u Evropi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel neko upratio kako je onaj Gajić zaradio dva žuta kartona u jednoj minuti (prema livescore)?
Imaš priliku da igraš cijelo poluvrijeme (eventualno s produžecima) s igračem više... jok, napravit ćemo penal, pa onda još jedan. Na trenutke su mi djelovali kao da su došli da odigraju reda radi, kao da im se fućka za prolaz, da ne kažem nešto grublje. Silni šutevi nebu pod oblake, pa i ubačaji. Doduše to je vjerovatno do nekvalitete.
Imaš priliku da igraš cijelo poluvrijeme (eventualno s produžecima) s igračem više... jok, napravit ćemo penal, pa onda još jedan. Na trenutke su mi djelovali kao da su došli da odigraju reda radi, kao da im se fućka za prolaz, da ne kažem nešto grublje. Silni šutevi nebu pod oblake, pa i ubačaji. Doduše to je vjerovatno do nekvalitete.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Sta ti pratis inace?Machak je napisao/la: ↑14 jul 2022, 22:49Zrinjski ako se dobro postavi i budu cekali svoju sansu mogu proci moldavce, ali ce im biti bas tesko.
-
Bilo koja politika i ljudi iz politike koji su u nekom klubu i pitaju se nesto u istom zna se sta slijedi,hvala dragom Bogu da vise zelene,crvene niti bilo koje druge nemoram da gledam,savez i funkcionalnost istog godinama je dokaz tome
@admin imaš puno posla ovdje
Ima puno mržnje ovdje
Sviju na 7 dana osim mene naravno ja poštujem pravila foruma
Ima puno mržnje ovdje

Sviju na 7 dana osim mene naravno ja poštujem pravila foruma
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jesi mi dobar?Machak je napisao/la: ↑14 jul 2022, 22:49Zrinjski ako se dobro postavi i budu cekali svoju sansu mogu proci moldavce, ali ce im biti bas tesko.
-
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.