Bh. klubovi u Europi - 2022/23
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Bayraktar 36 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo i postovanje @Avanti 1926
Tako se voli svoj klub
Sam si ovdje od svojih izdrzao ovo sve
Respect momcino
Tako se voli svoj klub
Sam si ovdje od svojih izdrzao ovo sve
Respect momcino
Falilo je Borcu bar još 20 faulova.
Ja mogu zamislit kako je sada teško navijacima od Borca nakon ovakve bruke i sramote. Nakon razno razni pojacanje iz Radnicki Kragujevac i izjave od ovog seljacine Lalatovica koji je poznat da samo melja gluposti. Napravio njima bez veze jednu laznu nadu za dobru buducnost. Ja cu biti iskren Borac nije nikada imala bolju šancu u Evropu da se doguraju do 3 prekolo. Nemaju neke ozbilnji koeficijent bodove, ali opet bi to novacno dobro došlo klubu. Ja sam navijao za Borac jer oni predstavi našu ligu i zao mi je stvarno da su ispali, ali šta ceš kada je Vico od Borca napravio jedan hejterski klub. Titulu samo moze osvojit ako igraju preko sudije na prlav nacin i meni bi bilo carem stid.
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 14 jul 2022, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ko ih yebe kad su pokleknuli pod politikom. Bojkotovali su i mileta i njegovu politiku koja im je ured sahranila klub. Zarad politike su se i vratili na tribine, a za par godina slijedi im opet crni scenario. Da nije vice i da im se ne navlaci nigdje ih ne bi bilo.Harise je napisao/la: ↑14 jul 2022, 23:50Ja mogu zamislit kako je sada teško navijacima od Borca nakon ovakve bruke i sramote. Nakon razno razni pojacanje iz Radnicki Kragujevac i izjave od ovog seljacine Lalatovica koji je poznat da samo melja gluposti. Napravio njima bez veze jednu laznu nadu za dobru buducnost. Ja cu biti iskren Borac nije nikada imala bolju šancu u Evropu da se doguraju do 3 prekolo. Nemaju neke ozbilnji koeficijent bodove, ali opet bi to novacno dobro došla klubu. Ja sam navijao za Borac jer oni predstavi našu ligu i zao mi je stvarno da su ispali, ali šta ceš kada je Vico od Borca napravio jedan hejterski klub.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Avanti1926
- Kontakt:
Isplivavao je Borac i iz većih govana, isplivaće i iz ovih. Lalatović ako još imalo obraza ima, neće dočekati da bude otjeran jer ga takav scenario čeka, već će gospodski ponuditi ostavku i već sutra biti na putu za Beograd.
Upravo tako, da nije Vice nebi nikada više Evropu igrala, Velez, Sarajevo, Siroki Brijeg, Zrinjski, Zeljo ima dobre ambicije za Evropu ali Borac zahvaljuce Vice i nihovu politiku moraju igrati u Evropuredbull93 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 23:52Ko ih yebe kad su pokleknuli pod politikom. Bojkotovali su i mileta i njegovu politiku koja im je ured sahranila klub. Zarad politike su se i vratili na tribine, a za par godina slijedi im opet crni scenario. Da nije vice i da im se ne navlaci nigdje ih ne bi bilo.Harise je napisao/la: ↑14 jul 2022, 23:50Ja mogu zamislit kako je sada teško navijacima od Borca nakon ovakve bruke i sramote. Nakon razno razni pojacanje iz Radnicki Kragujevac i izjave od ovog seljacine Lalatovica koji je poznat da samo melja gluposti. Napravio njima bez veze jednu laznu nadu za dobru buducnost. Ja cu biti iskren Borac nije nikada imala bolju šancu u Evropu da se doguraju do 3 prekolo. Nemaju neke ozbilnji koeficijent bodove, ali opet bi to novacno dobro došla klubu. Ja sam navijao za Borac jer oni predstavi našu ligu i zao mi je stvarno da su ispali, ali šta ceš kada je Vico od Borca napravio jedan hejterski klub.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Misliš da bi se odrekao ugovora?Avanti1926 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 23:54Isplivavao je Borac i iz većih govana, isplivaće i iz ovih. Lalatović ako još imalo obraza ima, neće dočekati da bude otjeran jer ga takav scenario čeka, već će gospodski ponuditi ostavku i već sutra biti na putu za Beograd.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim da je previše love tu u igri da Lalat tek tako ponudi ostavku. Biće vadiona sad protiv Sloge vjerovatno.
-
- Kontakt:
Neka ga bar polusezonu bit će zanimljivija ligaAvanti1926 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 23:54Isplivavao je Borac i iz većih govana, isplivaće i iz ovih. Lalatović ako još imalo obraza ima, neće dočekati da bude otjeran jer ga takav scenario čeka, već će gospodski ponuditi ostavku i već sutra biti na putu za Beograd.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Kako je lijepo vidjeti ujedinjenost velikog broja forumasa i nasladivanje na konacnoj pravdi, milina za vidjeti. Eh jos da se klubovi hoce ujediniti protiv ove fasisticko cetnicke tvorevine na celu sa Vicom pa da ih sprijecimo da nas ovako brukaju u Evropi bilo bi ljepota. 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Hej al kakva je to karinaska navijacka skupina zvana lesinari da ih se 20 nije moglo skupit da odu na rijetko evropsko gostovanje. Jos da su ostale grupe malo ozbiljnije da ih tlace ko Manijaci... ups pardon... ja zaboravih da je ovo portal nalogodavaca iz bl i svako spominjanje borca i leseva se moze okarakterizirati pozivanjem i huskanjem na rat. Sta mislite da napisete koji clanak ili osvrt na ofirno guranje borca od strane nsbih i sudija i ogledalo istog u evropskim utakmicama. Ma ja, znam, ne cackaj meecku u piicku. Jel dan zalosti na portalu?
Ali kad je Jovo Lukić nakon pogođenog penala "ušutkivao" temperamentne navijače sa Farskih ostrva
Ono, ne možeš vjerovati šta gledaš, ko paralelni univerzum.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
<3Ganola1921 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:03Hej al kakva je to karinaska navijacka skupina zvana lesinari da ih se 20 nije moglo skupit da odu na rijetko evropsko gostovanje. Jos da su ostale grupe malo ozbiljnije da ih tlace ko Manijaci... ups pardon... ja zaboravih da je ovo portal nalogodavaca iz bl i svako spominjanje borca i leseva se moze okarakterizirati pozivanjem i huskanjem na rat. Sta mislite da napisete koji clanak ili osvrt na ofirno guranje borca od strane nsbih i sudija i ogledalo istog u evropskim utakmicama. Ma ja, znam, ne cackaj meecku u piicku. Jel dan zalosti na portalu?
To su bezkicmenjaci, ljige bezkarakterne...
Jjebo im gico najmilije!!!
To bi brata,majku, sestru prodalo... ko' da ne postoji sutra!
Neka neka, ko se zadnji smije...
Džaba namještena titula, sudijska navlačenja, cirkusi, predsjednik saveza, džaba sve - kada te pobjedi posljednje plasirana ekipa farskih otoka koja se zove B36
Za ovu bruku ih treba izbaciti iz lige na 10 godina.

Za ovu bruku ih treba izbaciti iz lige na 10 godina.
-
- Kontakt:
Nema to obraza sekunde, nema bosnje nidje na dunjaluku, guzice bi prodali za mali vid uspjeha, moci ili omanju svoticu novca. Sto je najgore znam licno kakvi su to ljudi, upravo ovakvi kako si ih opiso u prvoj recenici. Znam ljude koji su posteno radili na ovom portalu i koji su bili prije svega ljudi al su im urucivali otkaze, a nekim svojim bivsim uposlenicima koji su vrhunski radili svoj dio posla na portalu nakon bolesti i naposlijetku smrti nisu se udostojili niti pomoci finansijski niti otici makar na posljedni ispracaj. To ti sve kaze ko su i sta su. Sad nek me i banuju al istina uvijek izadje na svijetlo dana.Ahmoveliki je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:06<3Ganola1921 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:03Hej al kakva je to karinaska navijacka skupina zvana lesinari da ih se 20 nije moglo skupit da odu na rijetko evropsko gostovanje. Jos da su ostale grupe malo ozbiljnije da ih tlace ko Manijaci... ups pardon... ja zaboravih da je ovo portal nalogodavaca iz bl i svako spominjanje borca i leseva se moze okarakterizirati pozivanjem i huskanjem na rat. Sta mislite da napisete koji clanak ili osvrt na ofirno guranje borca od strane nsbih i sudija i ogledalo istog u evropskim utakmicama. Ma ja, znam, ne cackaj meecku u piicku. Jel dan zalosti na portalu?
To su bezkicmenjaci, ljige bezkarakterne...
Jjebo im gico najmilije!!!
To bi brata,majku, sestru prodalo... ko' da ne postoji sutra!
Neka neka, ko se zadnji smije...
Jeste li vi normalni kakva Farska Ostrva, pa ne ide ni Dodik tamo, a ne da plati Leševima da idu... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nije Bico bitan bitan je savez generalno,doce novi Vico il Begic,mada ovaj Vico je za anala,od tv prenosa,do sudjenja nije ovo zapamceno nikad. Treba da se pusti da timovi igraju fudbal,greske sudija se desavaju al da se desavaju protiv uvijek na tekmama Borca to je smijesno. Brat predsjednik Borca on saveza bas smijurijanekoIzMostara je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:03Kako je lijepo vidjeti ujedinjenost velikog broja forumasa i nasladivanje na konacnoj pravdi, milina za vidjeti. Eh jos da se klubovi hoce ujediniti protiv ove fasisticko cetnicke tvorevine na celu sa Vicom pa da ih sprijecimo da nas ovako brukaju u Evropi bilo bi ljepota.![]()