Bh. klubovi u Europi - 2022/23
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Kad zabiješ amaterima u penal seriji. A oni tebi zabiju na kraju.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Realno, previše smo strogi prema Borcu. Zamisli igraš ligu prema jednim pravilima, a onda dođeš na evropske tekme i moraš igrati po drugim skroz. Nema igranja rukama, sviraju ti ofsajde, sviraju penal protiv tebe. Totalno neki drugi sport. Pa kako se prilagoditi tako brzo??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Tristan
- Kontakt:
Otkazan je let grupi zbog strajka pilota u Skandinaviji. Ako si upucen 70% letova preko ovih zemalja je otkazano u zadnjih 10 dana. Pitas se sto su se Farani vracali kuci 4 dana?Ganola1921 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:03Hej al kakva je to karinaska navijacka skupina zvana lesinari da ih se 20 nije moglo skupit da odu na rijetko evropsko gostovanje.
Jedino su igraci i strucni stab otisli gore jer su isli iznajmljenim avionom, direktno iz BL, u srijedu.
Uprava, veci dio medicinskog tima itd., ko je god mislio preko Kopenhagena, javljeno im sinoc da nema nista od leta.
Usput, izduvas nam po kuurac.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Pa dobro, prosle godine su bez sudija i sa slicnim profilima igraca odigrali kvalitetno protiv Cluja. U sustini svakoj nasoj ekipi je potrebno dosta srece protiv jacih protivnika, da oni imaju jako los ili nesrecan dan, a da nasim klubovima bas sve ide kako treba. Da su Zrinjski igrali protiv Utrechta, Sarajevo protiv Levskog, Zeljo protiv Ferencvarosa, ili Velez protiv AEKa 5 utakmica, prosli bi jednom, a 4 puta ispali.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma zaboli "navijače" Borca za ovo ispadanje. Samo se prebace na Zvezdu ili Partizan.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Gledaj Jove debila hahha ovo nisu istineHordasOdMalena je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:34
Kad zabiješ amaterima u penal seriji. A oni tebi zabiju na kraju.![]()
-
- Kontakt:
Miran chetalj tristan miiiran 

SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Linfield,B36 Torshavn, nekad Čelik Nikšići. Sem Sutjeske sramotni rezultati u Europi.Bolje i ne igrati nego se blamirati.Imaš žrijeb sjajan do 3 i padneš u 1
Nadam se da će ovi Mostarci makar proći Tiranu/Hamrun da doguramo do augusta

Nadam se da će ovi Mostarci makar proći Tiranu/Hamrun da doguramo do augusta

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Hvala ti Boze pa ne moram gledat zelene,crvene,Bakire i Dodike u klubu niti vlade,kantone i slicne pm hvala ti Mirvicu ziv i zdrav bio
-
- Kontakt:
Jest plavusa usutkala sve clanove uže porodice igraca B36HordasOdMalena je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:34
Kad zabiješ amaterima u penal seriji. A oni tebi zabiju na kraju.![]()

Jbt jel moguce od koga su ispali...Mislim da se svi jednoglasno mozemo sloziti da je ovo najveca bruka u historiji BiH fudbala na medjunarodnoj sceni
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 15 jul 2022, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kako sad opet kod poslodavca opravdati traženje slobodnih dana, vjerujem da ovi nisu očekivali da će igrati još jedno kolo. Samo se ljudi uvališe u belaje. Ljudi po danu rade, a nakon toga umjesto termina kao mi što igramo, karaju ove šumare.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Avanti1926
- Kontakt:
Fino je što znaš naše evropske protivnike bolje nego vaše, kompleksi su čudo

Nas je od grupe dijelila sekunda protiv Cluja,jasno mi je da ispadnes od amatera tj ribara u ovom slucaju al da te Linfildi nabiju i Torsavni to je za plakatTristan10 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:38Pa dobro, prosle godine su bez sudija i sa slicnim profilima igraca odigrali kvalitetno protiv Cluja. U sustini svakoj nasoj ekipi je potrebno dosta srece protiv jacih protivnika, da oni imaju jako los ili nesrecan dan, a da nasim klubovima bas sve ide kako treba. Da su Zrinjski igrali protiv Utrechta, Sarajevo protiv Levskog, Zeljo protiv Ferencvarosa, ili Velez protiv AEKa 5 utakmica, prosli bi jednom, a 4 puta ispali.
-
- Kontakt:
Lahko mi je za vas prijatelju, vi ste vec odgodili drugo kolo u PLBIH a zna li se ko su vam potencijalni protivnici u trecem pretkolu? Pitam za prijatelja.
Dali vam ljudi jos 30 minuta gratis ali nista, nema Gigovica majstora da asistira.
Ovo je najvece brukanje u historiji bh.sporta
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Šta li je u glavi ovom čovjeku sada?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Avanti1926
- Kontakt:
Šta sad protiv njega imaš 

-
- Kontakt:
Manijaci bi preplivali okean da gledaju svoj tim. Vadiona ti je karinaska kao i ti i tvoja bijedna navijacka grupa. Usput moze mama da ti popusi kuurac nabijem i tebe i mamu ti na karinu papak.Tristan je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:37Otkazan je let grupi zbog strajka pilota u Skandinaviji. Ako si upucen 70% letova preko ovih zemalja je otkazano u zadnjih 10 dana. Pitas se sto su se Farani vracali kuci 4 dana?Ganola1921 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:03Hej al kakva je to karinaska navijacka skupina zvana lesinari da ih se 20 nije moglo skupit da odu na rijetko evropsko gostovanje.
Jedino su igraci i strucni stab otisli gore jer su isli iznajmljenim avionom, direktno iz BL, u srijedu.
Uprava, veci dio medicinskog tima itd., ko je god mislio preko Kopenhagena, javljeno im sinoc da nema nista od leta.
Usput, izduvas nam po kuurac.
Samo kazem da je Borac prosle godine odigrao kvalitetno protiv Cluja, sa slicnim profilima igraca i sa istim sudijama. Ne znam sto se mora ici u krajnost. Kod nas niko ne valja, evo sad neko analizira Jakirovica kao nije imao plan b, ili je igrao bez rizika ili sta vec, a zapravo igrao na maksimum sa igracima koje raspolaze protiv ekipe koja ima jedan individualan kvalitet. Ja sam generalno naveo, da se nasim ekipama mora bas sve poklopiti, dok protivnik mora podbaciti na vise frontova.zagor1987 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:45Nas je od grupe dijelila sekunda protiv Cluja,jasno mi je da ispadnes od amatera tj ribara u ovom slucaju al da te Linfildi nabiju i Torsavni to je za plakatTristan10 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 00:38Pa dobro, prosle godine su bez sudija i sa slicnim profilima igraca odigrali kvalitetno protiv Cluja. U sustini svakoj nasoj ekipi je potrebno dosta srece protiv jacih protivnika, da oni imaju jako los ili nesrecan dan, a da nasim klubovima bas sve ide kako treba. Da su Zrinjski igrali protiv Utrechta, Sarajevo protiv Levskog, Zeljo protiv Ferencvarosa, ili Velez protiv AEKa 5 utakmica, prosli bi jednom, a 4 puta ispali.