Podsjećaš me na onog što mu otme zadnju bocu i puca u nju a on mrtav pijan kaže ''but why''

Dogovarate bez mene ići na tekmu sramota vas može biti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Podsjećaš me na onog što mu otme zadnju bocu i puca u nju a on mrtav pijan kaže ''but why''
Hahaha da ne bude kao kad Mujo govori jaranima za ribolov ''Ma idite vi ko joj j'be mater!''
I povratak Morate - amin.Padovan je napisao/la: ↑14 jul 2022, 13:05Tores/Bremer i Milenković
90-100M za De Ligta bio bi odličan posao, još kada bi sa Udogie pojačali lijevu stranu to bi tek bio posao, a prodajom De Ligta bi se otvorio prostor.
Do kraja se riješiti Arthura, Ramseya i Rabiota dovesti još jedog top veznog.
Amer, Pogbe, Zakaria, Loca, Fagioli, Rovella i još jedan top veznjak, ekipa bi bila fino izbalansirana. Miretia poslati jednu sezonu negdje da se kali, jer ne bi imao dovoljno prostora.
Demiral je otišao jer je htio biti starter i niko mu to nije mogao garantovati, a ni pokazao nije da treba biti ni kod nas ni u Atalanti.
Pretjerano je ovo i za golmana. Real je dokaz sa Navasom da je dovoljno imati pouzdanog golmana i to je to.Juventinisimo je napisao/la: ↑14 jul 2022, 19:59Stoperi nisu toliko bitni ako imas pravog DMC(mi to nemamo)...u Realu je bio Ramos i Varane(koji za mene i nije naka marka), ali ispred njih je Casemiro...Tako isto u Barci, Busquets im je vrijedio, da ne pretjerujem, pola tima..dok su u napadu Xavi/Iniesta i ostali razvaljivali, on je bio taj da drzi odbranu..
Za mene je pravi golman 40-50% tima, DMC 20%...svi ostali se nakupe u ostatak...samo moje misljenje..![]()
Juventus were never going for Molina.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 7 gostiju.