Sretno momci

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako smo sebi ovo mogli dopustiti, čuj skyObjektivac1946 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 09:18Nedavno sam prošao sa drugom pored kafića, moglo bi se početi sa radovima uskoro, sumnjam da bi neko tek tako kesu sa sky colom ostavio u zatvorenom kafićuSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑14 jul 2022, 23:52Hoće li se otvarat onaj bordo kafić pa da bratski gledamo gostujuće![]()
![]()
Sređivali su nešto da mogu odigrati prvo pretkolo tamo tako da vjerujem da će biti ok čim je dobio zeleno svjetlo od UEFA-e.
Ukratko - katastrofa.
MortemHz je napisao/la: ↑15 jul 2022, 11:19Kako smo sebi ovo mogli dopustiti, čuj skyObjektivac1946 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 09:18Nedavno sam prošao sa drugom pored kafića, moglo bi se početi sa radovima uskoro, sumnjam da bi neko tek tako kesu sa sky colom ostavio u zatvorenom kafićuSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑14 jul 2022, 23:52Hoće li se otvarat onaj bordo kafić pa da bratski gledamo gostujuće![]()
![]()
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 jul 2022, 11:39Ukratko - katastrofa.
Ali koliko sam upoznat oni su trebali igrati evropu u Modrici, dok su Bosanski Novi prijavili za premijerligaske utakmice.
bolji od vecine stadiona ligeAduka87 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 11:43izdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 jul 2022, 11:39Ukratko - katastrofa.
Ali koliko sam upoznat oni su trebali igrati evropu u Modrici, dok su Bosanski Novi prijavili za premijerligaske utakmice.
Ovako je izgledo kad su ga pripremali za Farane
Standardno. Ceka se radna dozvola, boravišna. Kao i za svakog stranca. Bosanski poslovi što bi se reklo.
SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑15 jul 2022, 11:57bolji od vecine stadiona ligeAduka87 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 11:43izdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 jul 2022, 11:39
Ukratko - katastrofa.
Ovako je izgledo kad su ga pripremali za Farane
Samo da ovi što to regulišu, ne budu na godišnjemNisamInSajder je napisao/la: ↑15 jul 2022, 11:58Standardno. Ceka se radna dozvola, boravišna. Kao i za svakog stranca. Bosanski poslovi što bi se reklo.
belosevic23 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 12:06
Ma gdje je bolje, uslikaj svaki stadion kad se zalije i malo popegla, sa ove udaljenosti izgledat će ovako.
Ko je gledao utakmicu vidio je da se lopta ne može kontrolisati
Što je najgore to je ogroman novac. 18 mjeseci nek je imao 3000 platu to je 54 000km. Mi smo što smo Pidru prodali dali na raskida ugovora ove godine
Pise da su ova trojica dole dobili postupak u cijelosti, dok sa Secerovica ne pise tako. Nisam bas upucen oko ovoga, al eto ono na prvu kako pise.
Ako je sporazumni raskid onda nije sigurno cijeli ugovor isplacenFkSa46 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 12:25Pise da su ova trojica dole dobili postupak u cijelosti, dok sa Secerovica ne pise tako. Nisam bas upucen oko ovoga, al eto ono na prvu kako pise.
Ma ne mora znacit da je trazio/dobio sve, moguce da je angazovao.ljude da mu srede tipa tri plate, ili plate do kraja kalendarske godine ili tako nesta.