Da, da....
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Kad bi ti rekao da ovi česi (Karvina) TOŠKu moraju uplatiti 26 hiljada eura za Eldara Šehića, sta mislis koliko Željo treba dobiti onda. I ovo za 26k nije nagađanje nego provjerena informacija. Češka spada u ligu desetke, da je otišao u ligu petice bilo bi puno više.MrkiMedo je napisao/la: ↑15 jul 2022, 09:47Ja mislim da nije tolika naknada, ali hajde. Kamo srece da se tolike pare uzimaju na tome.
edit: ipak moguce da je tolikoTrening kompenzacija se racuna od 12. do 21. godine, a isplacuje se do 23. UEFA ima svoje cetiri kategorije u koje su svrstani klubovi, a pretpostavljam da mi spadamo u zadnju kategoriju i tu se broj godina treniranih u klubu mnozi sa 10 hiljada eura.
Zadnja izmjena: HeliosIzDomzala, dana/u 15 jul 2022, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Moja je greska, nisam ocekivao da su naknade tolike. Jos jedan od razloga zasto vise paznje treba obratiti omladinskom pogonu i razvoju mladih igracaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑15 jul 2022, 12:48Kad bi ti rekao da ovi česi (Karvina) TOŠKu moraju uplatiti 26 hiljada eura za Eldara Šehića, sta mislis koliko Željo treba dobiti onda. I ovo za 26k nije nagađanje nego provjerena informacija.MrkiMedo je napisao/la: ↑15 jul 2022, 09:47Ja mislim da nije tolika naknada, ali hajde. Kamo srece da se tolike pare uzimaju na tome.
edit: ipak moguce da je tolikoTrening kompenzacija se racuna od 12. do 21. godine, a isplacuje se do 23. UEFA ima svoje cetiri kategorije u koje su svrstani klubovi, a pretpostavljam da mi spadamo u zadnju kategoriju i tu se broj godina treniranih u klubu mnozi sa 10 hiljada eura.
- jointunija
- Kontakt:
Ak ide u našu ligu,cifra je manja,za inostranstvo je puno veća,da u savezu imaju mozga,tu naknadu bi utrostručili u korist naših klubova.MrkiMedo je napisao/la: ↑15 jul 2022, 12:49Moja je greska, nisam ocekivao da su naknade tolike. Jos jedan od razloga zasto vise paznje treba obratiti omladinskom pogonu i razvoju mladih igracaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑15 jul 2022, 12:48Kad bi ti rekao da ovi česi (Karvina) TOŠKu moraju uplatiti 26 hiljada eura za Eldara Šehića, sta mislis koliko Željo treba dobiti onda. I ovo za 26k nije nagađanje nego provjerena informacija.MrkiMedo je napisao/la: ↑15 jul 2022, 09:47Ja mislim da nije tolika naknada, ali hajde. Kamo srece da se tolike pare uzimaju na tome.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Essienmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 12:48makar inicijale ?![]()

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
AJmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 12:48makar inicijale ?![]()

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
borac ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑15 jul 2022, 13:21AJ![]()

Mi smo Željini, Željo je naš !
Amoah
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ako mislimo na istog zar on nije razgulio iz rudara nazad u maticni klub cini mi se..
Mi smo Željini, Željo je naš !
Amra opet trudna, imamol kakvog % tu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
A eno ga u Konyi trenira životom. Sviđa mu se Turska.

Željezničar za život cijeli!
Sta je ovo nisu mogli sacekati prvo kolo da prođe nego nam odmah postavili Gigovica za suđenje.
Mjau !
Mora li Mulalic u haman svako izjavi spomenuti neko plakanje?Yebo ga fudbal dragi!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Uvijek se vrati do Gane. Ja koliko znam sto se pregovaralo ostalo je jos sa njim i Krpicem. Dokle je i sta je...to ne znam.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 16:47ako mislimo na istog zar on nije razgulio iz rudara nazad u maticni klub cini mi se..
-
- Kontakt:
Pa doso je gotovo, jucer su pisali.JugJugJug je napisao/la: ↑15 jul 2022, 17:36Uvijek se vrati do Gane. Ja koliko znam sto se pregovaralo ostalo je jos sa njim i Krpicem. Dokle je i sta je...to ne znam.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 16:47ako mislimo na istog zar on nije razgulio iz rudara nazad u maticni klub cini mi se..
Kad Brko ispadne najveci slager od strucnjaka
mogli bi mi u evropu zahvaljujuci njemu

Kako glupe izjave daje Mulalic, u startu kao da daje opravdanje za los rezultat.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Levin, WeekendOffender i 33 gosta.