sve znam drug, i ja mislim da se konacno mora okrenuti igracima sa kantona, taj prostor do Banja Luke pa cak i igraci koji se nisu mogli afirmisati u Borcu bili su baza za Jedinstvo mnogo je velikih igraca Jedinstva je bas odatle, to je svakako jedini logican potez da izvdojis 3 godine da stvoris dobru ekipu bolje je nego svake godine dovoditi neke krampoveIceplayer je napisao/la: ↑13 jul 2022, 03:57Kao što i sam reče ubili su euforiju u gradu totalno pa se ni ne piše toliko, ali forum i stranice držim na oku stalnoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑08 jul 2022, 01:17gdje si ti nestao fale ovdje konstruktivne kritike, steta sto je gamad ubila svu euforiju bas smo imali dobru temuIceplayer je napisao/la: ↑08 jul 2022, 00:10Imaš prazan prostor od Bihaća do Zenice i gore do Banja Luke koji možeš iskoristiti za bazu igrača, dobrom upravljačkom politikom bi davno bili standardan član PL ali to je davno ispričana priča, potencijal Jedinstva od igrača do navijača je ogroman samo što kao u svakoj firmi najbitniji su ljudi u klubu, na žalost kod nas ili je politika ili se novac pere, žao navijača najviše.
Ako ikad iko kupi Jedinstvo, bit će klub i pol.![]()
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pozzz, izvinite na upadu, mozete li mi nesto vise reci o Samiru Halilagiću? Momak je potpisao za FKS U17, vidim da je igrao kod vas, čak ima i 10 nastupa u federalci.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Po onome što je rekao predsjednik kluba, na pripremama imamo 24 igrača od kojih je većina sa našeg kantona, ali bi do idućeg ponedjeljka trebalo doći nekoliko pojačanja.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Prvo poječanje, Kadrić ostaje 
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
treba mu traku dati zasluzio je
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Po meni od igrača iz prošle sezone nešto vrijede Kadrić, Jusić i golman Brkić.
Kakav je onaj mali Dizdaric? Cini se fizicki tanak, al ima slifa za igru po onom sto sam vidio.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
dobro ti se cini sve, ima slifa al ne znaci to puno kad ga skoro svaki bek u ovoj divljoj ligi lagano odnese, Jusic je isto ostao za Brkica mislim da nije bilo bi ga svakako dobro sacuvati nestasica je golmana ogromna, i meni se jako dobro pokazao iako mi je na prvu djelovalo da je nizak i nesiguran.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
U koliko sati je zakazan trening u narednim danima?
Danas pod Boricima prva prijateljska protiv Viteza iz Buzima
Ko je još ostao sem Kadrića i Néstora?
Pobjeda 7:1
Pozz.
Kakav je Anes Imocanin i jel igra stopra ili dmf ?
Kakav je Anes Imocanin i jel igra stopra ili dmf ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
bezveze igra u sredini
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Hvala na info.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Pogledao sam prvo poluvrijeme i od onih igrača ovako na prvu svoje mjesto u ekipi mogu naći 4. Amar Jusić C, 15. Hrustan Kadrić i 10. Nestor Esteche. Sa klupe mogu biti u konkurenciji broj 11 i 19. Ostali igrači ako su najbolji na kantonu jadna li nam majka, koliko su smiješne te ekipe sa kantona dovoljan je dokaz vidjeti stanje NK Vitez Bužim, jer kad od ovakve ekipe Jedinstva prime sedam komada sve je jasno.
Bze pet pojačanja ova ekipa ispada iz lige glat uz sramotnu gol razliku.
Bze pet pojačanja ova ekipa ispada iz lige glat uz sramotnu gol razliku.
Tanko je ovo , moze li informacija o startnih 11 zadnju tekmu ?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma nema uvid u to niko, pravilo jasno rjesiti dug iz prosle sezone ne ide vise papiri za oprost plate, i treba tako tanko je sve opet je prica losa nismo se pomakli ni za milimetar
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ne da se nismo pomakli za milimetar, nego je ova ekipa duplo lošija od prošlogodišnje koja je bila najlošija kako pratim ovaj klub.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 jul 2022, 00:38ma nema uvid u to niko, pravilo jasno rjesiti dug iz prosle sezone ne ide vise papiri za oprost plate, i treba tako tanko je sve opet je prica losa nismo se pomakli ni za milimetar
Naravno, to su većinom kadeti naravno ako ko može trčati i igrati to su djeca od 20 ali tu se vidi jad našeg fudbala ne samo u Bihaću nego u čitavoj BiH, nogomet se igra glavom pored talenta treba velika edukacija kako ustvari biti igrač i kako znati biti koristan na terenu, takvo nešto se kod nas ne miluje zato niti možemo imati mladu ekipu iz grada niti i jedan klub u BiH može napraviti značajniji transfer.
Jedini način je da se odblokira klub i da se dovede par iskusnih igrača, dečkima će trebati dugo dok sami ne nauče igrat fudbal.
Jedini način je da se odblokira klub i da se dovede par iskusnih igrača, dečkima će trebati dugo dok sami ne nauče igrat fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.