Nama je trener Mulalic znaci ne mozemo mi niDJe.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kazu da mu je ova zadnja tekma otvorila oci kad smo se pobili

-
- Kontakt:
Ja bi licno volio da se Amar ponovo dokaze u Velezu.. Da pokaze da je u njemu ostalo bar malo onoga sto ga je krasilo dok je nama donosio titule..
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 15 jul 2022, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
- dubioza144
- Kontakt:
Nije njega vrijeme pregazilo samo se jos nije na klimu gore naviko
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Badava mu sve ako ne bude imao igracku kvalitetu, samo se jos budale loze da trenersko ime pravi rezultat, sirom europe imamo primjera da trenerska imena i stotine miliona u parama nekad ne pomazu.
Nego okrenimo se mi nama i nasim problemima, Edisu i nasim igracima, ceka nas teska borba na svim frontovima ne samo terenu.
Nego okrenimo se mi nama i nasim problemima, Edisu i nasim igracima, ceka nas teska borba na svim frontovima ne samo terenu.
Mjau !
Prelazni rok odrađen ok, kao što Sablja reče nismo dovodili zvučna imena, već upotrebljive igrače na onim pozicijama na kojim su nam trebali.
Kad bismo doveli još jedno desno krilo bilo bi to sasvim solidno.
Na pripremama je iskočio Santos, već sada izgleda kao pravo pojačanje, također Hodžić i Mekić dobri. Najvažnije je da smo sve to odradili bez teških povreda (izuzev Bendera). Što se igre tiče djeluje da nastojimo izaći visoko i pritisnuti zadnju liniju protivnika, dosta napada ide preko lijeve strane baš zato se i nadam desnom krilu da to malo izbalansiramo. Vjerujem da smo fizički dobro spremni i da možemo nametnuti brz tempo protivniku.
Ako uspijemo održati odbranu na istoj razini kao u protekloj sezoni, a postignemo 15ak golova više sigurno ćemo biti u borbi za evropu.
Sutra imamo dobar termin, lijepo vrijeme i naravno siguran sam u dobru posjetu.

Kad bismo doveli još jedno desno krilo bilo bi to sasvim solidno.
Na pripremama je iskočio Santos, već sada izgleda kao pravo pojačanje, također Hodžić i Mekić dobri. Najvažnije je da smo sve to odradili bez teških povreda (izuzev Bendera). Što se igre tiče djeluje da nastojimo izaći visoko i pritisnuti zadnju liniju protivnika, dosta napada ide preko lijeve strane baš zato se i nadam desnom krilu da to malo izbalansiramo. Vjerujem da smo fizički dobro spremni i da možemo nametnuti brz tempo protivniku.
Ako uspijemo održati odbranu na istoj razini kao u protekloj sezoni, a postignemo 15ak golova više sigurno ćemo biti u borbi za evropu.
Sutra imamo dobar termin, lijepo vrijeme i naravno siguran sam u dobru posjetu.

Oni su najavili da ce dok igraju evropu imati razlicite ekipe u ligi i evropi pa i nije ovo bas realna slika veleza mada me bas i ne zanimaju imamo mi i svojih problema
Ocekujem da nase utakmice drugog i cetvrtog kola budu odgodjene zbog evrope oba mostarska kluba pa valjda u tom periodu uspijemo naci spica i desno krilo
Ocekujem da nase utakmice drugog i cetvrtog kola budu odgodjene zbog evrope oba mostarska kluba pa valjda u tom periodu uspijemo naci spica i desno krilo
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
“Cilj je bio da dovedemo mlade igrače, željne dokazivanja na velikoj sceni. Ne odvajam mlade od starih, ali razlika je između potrošenog igrača i igrača željnog dokazivanja.”
- manijacikonjic87
- Kontakt:
- Svi jedva čekamo početak sezone. Odradili smo kvalitetne pripreme, imali smo dobre uslove i najbitnije nije bilo povreda. Atmosfera je odlična. Svi kažu prva utakmica je najteža pošto nismo u takmičarskom ritmu. Moramo biti skoncentrisani i pravi od prve minute i da smo dostojni da nosimo ovaj dres i što nas toliko ljudi prati. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, da podržimo akciju koja je pokrenuta da dođu ljudi sa djecom i da pošaljemo lijepu sliku, rekao je Aleksandar Kosorić.
KAPITEN
KAPITEN
Mi smo Željini, Željo je naš !
Ko je to napisao da je došao?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑15 jul 2022, 17:44Pa doso je gotovo, jucer su pisali.JugJugJug je napisao/la: ↑15 jul 2022, 17:36Uvijek se vrati do Gane. Ja koliko znam sto se pregovaralo ostalo je jos sa njim i Krpicem. Dokle je i sta je...to ne znam.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 16:47
ako mislimo na istog zar on nije razgulio iz rudara nazad u maticni klub cini mi se..
Velika je razlika treba doći i došao.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- MocMahale444
Mulalić: Od plakanja nema ništa, nismo doveli ni Ronalda ni Messija
Seljacina mulalic pojma nema samo bruka klub. Mars napolje!!

Seljacina mulalic pojma nema samo bruka klub. Mars napolje!!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jesu ljudi budale na sta trose energiju i izmedju sebe se svadjaju
Sramotno da se pred utakmicu ovo mora čitati.
Zadnja izmjena: UBIPITAR, dana/u 15 jul 2022, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
MIGRANTI iz METROPOLE!
-
- Kontakt:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Braćo svi na Grbavicu!!!!!
Hajdeeeeee!!!!
Hajdeeeeee!!!!
Svi na Grbavicu

Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 15 jul 2022, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Svi na GRBAVICU braco ako nista zbog inata!!!!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!