Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Steta, samo da se ne radpadnu sad...dobar go lukica
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Glupovac standardan
Upravo mi je taj film pao napamet kad sam vidiospezial je napisao/la: ↑16 jul 2022, 18:14Apsolutno nidje niko to vise ne daje. Ima i prejak film njemacki na tu tematiku Der Vorname ili engleski prevod How about Adolf? Topla preporuka![]()
Joj kako ispade Dupovac![]()

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Jel realno za Glupovca da je ovako slab...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovaj Kašić smiješan igrač. Kako je on ušao i krenuo je da pada Igman. Još je čini mi se on i bio taj koji je izgubio loptu prije kontre Širokog.
Klasični narkoman. Iluzija, fikcija, nepovezanost, prenosi, razdražljivost.Zukanovic je napisao/la: ↑16 jul 2022, 17:27“Sudija je bio apsolutno naklonjen njima. Rekao sam Gajiću da ne ulazi oštro, a ekspresno je dobio dva žuta kartona. Poslije toga smo igrali sa dva napadača i oni su imali dosta prostora iza naših leđa. Sudija je imao situaciju da po istom kriterijumu svirne penal za naš Borac. Još jednom se izvinjavam navijačima Borca u ime sebe, stručnog štaba i svojih igrača, koji ništa nisu krivi. Znam koliko im je ovaj poraz teško pao. Ima mnogo ljudi koji su nezadovoljni svojim životima, mnogima smeta i jak Borac, a Borac nikad nije bio jači. Nisam htio da me se ovdje dočeka kao heroja, ja nemam čarobni štapić. Došao sam i nisam očekivao velike stvari u Evropi, jer za to treba vremena da se sklope stvari, ali jesam za prvenstvo. Nismo imali sreće, očigledno je nismo ni zaslužili. Uzmite primjer Zrinjskog, Jakirović je najbolji trener u ligi, ali oni su imali strpljenja sa njim. To nije došlo preko noći, navijači su mu dali podršku kao i klub i rezultati su krenuli za godinu dana. U bratskom klubu Vojvodini mi je isto bilo jako teško prvih šest mjeseci, nije djelovalo tada da će biti dobro kao što je bilo, ali kada su se sklopile kockice krenulo je u istorijskom smjeru”, priča Lalatović, a prenosi **** BH.
“Siguran sam da će nakon godinu dana, iako je ovdje nažalost teško da jedan trener ostane godinu dana, ali kad bi bilo strpljenja Borac bi radeći sa mnom bio ozbiljan kandidat za grupnu fazu Lige konferencija. U tom periodu bismo mogli donijeti i dva trofeja u Banjaluku. Za sve treba vrijeme, a vremena nažalost ovdje nema puno. Svu odgovornost uzimam na sebe. Kad god budem nekom smetao ja ću moći da otiđem. Ovdje sam došao iz velike ljubavi jer jednostavno osjećam ovaj klub. Bogoljub me pozvao, došao sam, kao u Vojvodinu koju jako volim, a ovo je bratski klub. Nisam htio da čitam medije, jer znam sebe kakav sam i kako bih reagovao. Želim da poručim da svakog navijača Borca poštujem, da Banjaluku volim i da sam ovdje došao da pomognem. Do juče ste me gledali kao ne znam ni ja koga, a ja to nisam tražio. Želim da poručim ljudima koji komentarišu da nemaju pojma o životu. Ja ću im to reći. Za 20 dana se ništa ne može stvoriti. Moja je odgovornost što smo ispali i molim vas da pustite moje igrače na miru da rade i napreduju. Kad god navijači budu željeli da mi vide leđa nek dođu da popričaju sa mnom i predsjednikom kluba i ja ću otići” – rekao je Lalatović u opširnijem izlaganju”, izjavio je Lalatović na press-konferenciji u izjavi koju je prenio **** BH.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Eo Hebiba eo ludila
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Grande Hebib
P.S. joj simuliranja
P.S. joj simuliranja

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Inace, sve prognoze ti budu tocneFRANK RIBERY je napisao/la: ↑16 jul 2022, 17:26Siroki sa ovim kadrom ispada iz lige sigurno. Ovo je federalni nivo.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pokemon ****.Vjeverica777 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 18:33Inace, sve prognoze ti budu tocneFRANK RIBERY je napisao/la: ↑16 jul 2022, 17:26Siroki sa ovim kadrom ispada iz lige sigurno. Ovo je federalni nivo.
Nastavi pratiti posjete po Bh oranicama, kakva sisa se nadje da me citira.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Široki iako vodi dosta očajna igra, i jako šuplje po bokovima... Jbt očekivao sam Igman da bude ovo što je Široki danas. Možda na kraju i bude nešto od Konjičana...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Široki je imao sreće što u prvom kolu igraju protiv Igmana, kome je ovo prva utakmica u historiji. Da je bilo koja druga ekipa danas bila, nabušili bi ih u provom poluvremenu, da se drugo ne bi trebalo igrati
Jedan od kandidata za ispadanje!
Jedan od kandidata za ispadanje!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nas Svabo sa Hladnjace iz 102 -e je bio Adolf,imam rodjaka u Zagrebu,zove se tako i u SA sam znao bar ljudi s tim imenom. Starija generacija,koferasi,navijaci zeljeznicara.MortemHz je napisao/la: ↑16 jul 2022, 17:54Bilo nekad, sad je najnepopularnije u Njemačkoj.. ne znam za susjede ali nisam nikad čuo da se neko tako zove
Jest mi drago sto Dupe vise nije u Sarajevu,da nama ne izvodi ove bravure. Dobar je lik,veliki pitar ali nije njega bog dao za fudbala.
A ni Hebu vala. Igman ce plesati samo jednu sezonu a i dosta im je. Sta ce nam dva zeljeznicara u ligi i ovaj jedan je previse.

Bas naivno je danas odigrao Igman
-
- Kontakt:
Lose je ovo danas Peljto
2 cooling break,8 izmjena a svega 4 minute nadokande u oba poluvremena zajedno.U par situacija isto nejednak kriterij faulova i kartona a penal je danas mogao dobiti jedino neko ko bi poslije dosudjenog istog na nosilima izasao sa terena
2 cooling break,8 izmjena a svega 4 minute nadokande u oba poluvremena zajedno.U par situacija isto nejednak kriterij faulova i kartona a penal je danas mogao dobiti jedino neko ko bi poslije dosudjenog istog na nosilima izasao sa terena

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 jul 2022, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pregorili na početku i ovi ih kaznili, nemam više šta tu dodati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tko? Igman? Svakako. Žao mi je samo zbog našeg Boje.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ma nebitna mu utakmica ko i liga, i ja bih isto sudio kad znam da sam najboljiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2022, 18:49Lose je ovo danas Peljto
2 cooling break,8 izmjena a svega 4 minute nadokande u oba poluvremena zajedno.U par situacija isto nejednak kriterij faulova i kartona a penal je danas mogao dobiti jedino neko ko bi poslije dosudjenog istog na nosilima izasao sa terena![]()
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], GradKamena2, jurisicduska i 31 gost.