09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Vasa prognoza utakmice ? (by B0SANAC)

Pobjeda BiH
113
40%
Nerijeseno
54
19%
Pobjeda Meksika
115
41%

Ukupno glasova: 282

Željovac
Kontakt:

Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Željovac » 10 feb 2011, 14:20

Meksikanci kažu da su odabrali namjerno slabijeg protivnika za debi svog selektora i mi to i opravdamo. Ponižavajuće. No, osvrnimo se malo na naslove, zbog kojih se čovjek dobro osjeća nakon poraza :lol:

slika
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 feb 2011, 14:23

Nego jos da pohvalim Subasica. Momak nije mnogo igrao, ali oni prodori i bezobrazni sut na gol. 200% sansa za nas. Nazalost nije usla.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 14:23

Pjanić me razočarao ovom izjavom u vezi sudija.Ne ponaša se tako jedan igrač koji pri tom igra u velikom klubu,još pogotovu ako se zna da je on bio jedan od najlošijih aktera samog meča.Al,mentalitet je čudo, umjesto da realno pogleda javnosti u oči i izjavi kako nažalost reprezentacija u drugom poluvremenu nije ličila ni na šta on krivca traži u sudijama......
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 10 feb 2011, 14:23

Da je Zec odigrao u tandemu sa Ibisevicem napravili bi dar mar i minimalno bi 3 gola zabili, nemogu Susicu halalit sto ne pozva Zeca ....

Momci su odigrali odlicno Besic je klasa , Subasic veliki potencijal onaj sut da je usao ufff , mozemo i bez Dzeke vidi se, a ja zadugo Ibricica nebih pozvao nema on mjesto koga igrati svi su klasa za njeg ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 10 feb 2011, 14:24

Željovac je napisao/la:Meksikanci kažu da su odabrali namjerno slabijeg protivnika za debi svog selektora i mi to i opravdamo. Ponižavajuće. No, osvrnimo se malo na naslove, zbog kojih se čovjek dobro osjeća nakon poraza :lol:

slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 feb 2011, 14:33

Zadovoljan sam utakmicom, pokradeni smo, onaj Chicharito je kanta od igraca, mrzim ga sad jos vise. Ali su momci dobro odigrali, falilo je tu i malo srece
Ja bih rado istakao jednog igraca:
Svaka cast Muhamedu Besicu .. Svoju prvu utakmicu od pocetka u repci je odigrao sasvim dobro, pravo me odusevio, i nema dileme koju ce poziciju igrati u reprezentaciji u buducnosti.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 feb 2011, 14:38

Boli sudiju qrac sto ga okrivljuju Pjanic i Susic, njemu ionako niko ne zna ime :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 feb 2011, 14:44

Igra se poravila ...
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 10 feb 2011, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 10 feb 2011, 14:44

Dobro je što sam zaspao kad je Halid pjevao na poluvremenu :D :D !!!! Pokušao sam se oduprijeti, al džabe jbt.... Naši u prvom nisu bili loši uopšte, dobro su parirali Mexicancima s obzirom na umor, dug put, igrače koji su ostali za razliku od Mexicanaca.... Šteta za onu šansu Misketa i Ibiševićev poništen gol :( :(.... Sad sam gledao penal hmmmm šta da kažem, Chicharito se prostro ko da ga je maljem opalio ali eto :? :?.... Pjanić mi je bio drag i to se ne mjenja bez obzira na autogol....

Hajmo sad na moju temu s Rumunima :D :D....

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 feb 2011, 14:46

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 feb 2011, 14:51

Monolog je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Iskreno, meni je drago kad vidim da su malo ljudi umjesto pljuvanja Papeta poceli vise pricati o tome kako imamo tecniju igru od noge do nog itd.
Mog'o si mi ovo poslat u poruci, ne mora baš sve biti transparentno. :mrgreen:

Šalu na stranu, za posljednje 2 utakmice Pape može dobiti pozitivne kritike(dakako, vjerovatno zaslužuje i poneku negativnu, barem kada je nepozivanje određenih igrača, te kada su neke nepromišljenje izjave u pitanju).
Nema potrebe za pljuvanjem sto pokazuje da navijaci nisu licno protiv njega vec nekad protiv njegovih cudnih odluka. On je sinoc i ovih dana (nadat se) najvise naucio. NIKOGA ama bas NIKOGA nesmije ostavljat bez razloga na postedi. Sve treb agledati istim ocima. Ili sve ili nikog. Licno mene zaboli kita za Dzekin MC, jer je on sinoc ostavio na cjedilu ratnike u rovu tj. Atlanti. Sto kratko znaci izdaja. Svi vi dobro znate kako ja ne dam na dijamanta, ali on il ce morat to smece od MC navic na nasu repku i na drzavni dres il nek ide u drugi klub u kojem nece biti ekser u svlacionici koji se savija samo zato sto je ukovan u Englesku dasku. Mi smo bili uskraceni za njegovu pomoc a Mexiko nije za Cicarita. Naravno da ne okrivljujem ni u snu samog Dzeku ali trebo bi nas Pape nec koju pametnu recenicu kad ga pozove Mancini i slicni da ih otjera u 3pm. Jer nama dijamant netreba s Bjelorusijom vec nam treba s Mexikom. Inace ako bude tako - neznam na sta ce nam izgledati reprezentcaija. Nikad neces znat ko hoce, a ko nece. Zato se nadam da je Pape naucio mnogo - NIKOME AMA BAS NIKOME NEMA POSTEDE .....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 10 feb 2011, 14:53

Steta za poraz jer smo zasluzili X... al kad nas sreca nece **** ga
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Il Capitano
Kontakt:

Post Postao/la Il Capitano » 10 feb 2011, 14:54

Elegant je napisao/la:[youtube][/youtube]

:mrgreen:
hahahahahahaha

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 feb 2011, 14:54

Elegant je napisao/la:Igra se poravila ...
gori su kometatori napraviše prijenos za ovu egzibiciju :mrgreen:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Il Capitano
Kontakt:

Post Postao/la Il Capitano » 10 feb 2011, 14:57

Ima li igdje repriza utakmice,molim vaaas ?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 feb 2011, 14:58

Il Capitano je napisao/la:Ima li igdje repriza utakmice,molim vaaas ?
17:15 BHT ili FTV ne mogu se sjetiti
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Il Capitano
Kontakt:

Post Postao/la Il Capitano » 10 feb 2011, 15:00

bparena je napisao/la:
Il Capitano je napisao/la:Ima li igdje repriza utakmice,molim vaaas ?
17:15 BHT ili FTV ne mogu se sjetiti
Hvala brate :)

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 10 feb 2011, 15:09

Imali gdje na na netu da se pogleda cijela tekma ili da se skine?

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 feb 2011, 15:10

Boze sacuvaj tko postavi onoga Krstica da svoje nepoznavanje fudbala sa one pozicije natura narodu .Jos covjek bez imalo stida iznese par predrasuda tipa " Meksikanci su poznati da igraju prgav fudbal".Nigdje veze.

Par stvari: Izgleda ovdje je malo ljudi svjesno koliko je Meksiko dobra repka i kako smo im parirali sinoc cisto trkacki i na srdini terena. Ovo je prva ozbiljnija repka koja nas nije mogla nabiti u 16 metara i pritisak praviti.
Nitko ne spominje losu igru Misimovica, ja ne znam na koji to on vise kredit igra svih 90 i uopste pocinje u prvih 11.
Vidim kritike na racun Ibisevica, pa jeste li svjesni da je bilo tko od drugih napadaca igrao na njegovom mjestu da ne bi bio u stanju lopte primiti u onakvom tempu a njemu se bukvalno lopta lijepila za nogu i to najcesce u puno trku.
Ona ekipa sinoc plus Dzeko i to je to .. Ibricic po meni nema mjesta skoro ni na klupi sa svojom sporoscu.
Po meni i ona promasena sansa Ibisevica i greska Mujdze rezultat "umora". Ljudi su prakticno igrali utakmcu u 2 sata i nedostatak koncentracije nije nikakvo izneneadjenje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 feb 2011, 15:15

Apsulutno nema razloga da vise psujemo po Papetu,pa nije Pape mogao uticat na golvoe i greske igraca...
Ja sam relativno zadovoljan igrom,primili smo gol ,pa i drugi i to nas je bacilo tamo gdje ne treba . . .
Besic mali fakat ima stila,dobar je,mlad je,jos nema utiakmica ali vidi se da zna igrat lopte...
Onaj ,jedan od novinara kao da je Pape cuvao ovce s njim :-),svasta . . .
Trebamo podrzat Papeta,bio sam protiv ,no sinoc smo vidjeli da nije do njega . .
Penal,pa greska Mujdze,eto .
Bolje da se i Mujdza izmasa,izgrijesi sada ,a kasnije ,nedaj Boze :-))

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.