Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Željovac je napisao/la:Meksikanci kažu da su odabrali namjerno slabijeg protivnika za debi svog selektora i mi to i opravdamo. Ponižavajuće. No, osvrnimo se malo na naslove, zbog kojih se čovjek dobro osjeća nakon poraza![]()
Nema potrebe za pljuvanjem sto pokazuje da navijaci nisu licno protiv njega vec nekad protiv njegovih cudnih odluka. On je sinoc i ovih dana (nadat se) najvise naucio. NIKOGA ama bas NIKOGA nesmije ostavljat bez razloga na postedi. Sve treb agledati istim ocima. Ili sve ili nikog. Licno mene zaboli kita za Dzekin MC, jer je on sinoc ostavio na cjedilu ratnike u rovu tj. Atlanti. Sto kratko znaci izdaja. Svi vi dobro znate kako ja ne dam na dijamanta, ali on il ce morat to smece od MC navic na nasu repku i na drzavni dres il nek ide u drugi klub u kojem nece biti ekser u svlacionici koji se savija samo zato sto je ukovan u Englesku dasku. Mi smo bili uskraceni za njegovu pomoc a Mexiko nije za Cicarita. Naravno da ne okrivljujem ni u snu samog Dzeku ali trebo bi nas Pape nec koju pametnu recenicu kad ga pozove Mancini i slicni da ih otjera u 3pm. Jer nama dijamant netreba s Bjelorusijom vec nam treba s Mexikom. Inace ako bude tako - neznam na sta ce nam izgledati reprezentcaija. Nikad neces znat ko hoce, a ko nece. Zato se nadam da je Pape naucio mnogo - NIKOME AMA BAS NIKOME NEMA POSTEDE .....Monolog je napisao/la:Mog'o si mi ovo poslat u poruci, ne mora baš sve biti transparentno._dreamer_ je napisao/la:Iskreno, meni je drago kad vidim da su malo ljudi umjesto pljuvanja Papeta poceli vise pricati o tome kako imamo tecniju igru od noge do nog itd.![]()
Šalu na stranu, za posljednje 2 utakmice Pape može dobiti pozitivne kritike(dakako, vjerovatno zaslužuje i poneku negativnu, barem kada je nepozivanje određenih igrača, te kada su neke nepromišljenje izjave u pitanju).
hahahahahahahaElegant je napisao/la:[youtube][/youtube]
gori su kometatori napraviše prijenos za ovu egzibicijuElegant je napisao/la:Igra se poravila ...
17:15 BHT ili FTV ne mogu se sjetitiIl Capitano je napisao/la:Ima li igdje repriza utakmice,molim vaaas ?
Hvala bratebparena je napisao/la:17:15 BHT ili FTV ne mogu se sjetitiIl Capitano je napisao/la:Ima li igdje repriza utakmice,molim vaaas ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.