MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑10 jul 2022, 16:59Lauritsen slomio nozni prst Kalinicu, ceka ga pauza od minimalno mjesec dana...
Nema Ljubicica, ostajemo samo na Mlakaru...

Bolje što je Rijeka odgođena.
MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑10 jul 2022, 16:59Lauritsen slomio nozni prst Kalinicu, ceka ga pauza od minimalno mjesec dana...
Nema Ljubicica, ostajemo samo na Mlakaru...
Inače ste lanjski rekorderi u Europi po broju dosuđenih jedanesteracaSrebrenko je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:19Nakon pregleda VAR-a i dosuđenog penala za Osijek(a prije toga je sudac pokazao žuti karton za simuliranje,mislim koji apsurd) ugasio sam tv,sve mi je bilo jasno!!
Ps.Ajmo Hajduče dobit večeras Istru,čisto i bez "repova".Ne trebaju nam ovakve pobjede i ovakvi (poklonjeni) penali,mi smo HAJDUK!!!
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI
HŽV
Samo mi reci koji od tih dosuđenih nije trebalo svirat.spursman je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:25Inače ste lanjski rekorderi u Europi po broju dosuđenih jedanesteracaSrebrenko je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:19Nakon pregleda VAR-a i dosuđenog penala za Osijek(a prije toga je sudac pokazao žuti karton za simuliranje,mislim koji apsurd) ugasio sam tv,sve mi je bilo jasno!!
Ps.Ajmo Hajduče dobit večeras Istru,čisto i bez "repova".Ne trebaju nam ovakve pobjede i ovakvi (poklonjeni) penali,mi smo HAJDUK!!!
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI
HŽV
Bit će euforija ako se slučajno dobije 0:2.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:52Za miran početak prvenstva Istra se mora dobiti. Svi konkurenti su slavili, ne bi valjalo odmah od 1.kola biti u zaostatku
Eto,sad vidiš koliko smo bili zakidani godinama dok se nije VAR uveo!Sad napokon svi gledatelji mogu svjedočiti da li je netko oštećen ili nije(kao sinoć Gorica).spursman je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:25Inače ste lanjski rekorderi u Europi po broju dosuđenih jedanesteracaSrebrenko je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:19Nakon pregleda VAR-a i dosuđenog penala za Osijek(a prije toga je sudac pokazao žuti karton za simuliranje,mislim koji apsurd) ugasio sam tv,sve mi je bilo jasno!!
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI
HŽV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.