Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gigović neloš danas, dvije tri greške
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Meraak1921
- Kontakt:
LeonProfessional je napisao/la: ↑16 jul 2022, 22:59Željo je ovdje zaslužio više pobjedu ali nema golgetera. Svaka čast golmanu Leotara. Imao je i Leotar šansu preko kontri u finišu meča.
Sudija smiješan. Ali nema potrebe ovo raditi, imao si 95.minuta.
Šteta zbog ove atmosfere i posjete. Loš start Želje.
Nevjerovatno koliko pretjeranih komentara na forumu.

- LovacnaJelene
- Kontakt:
Jes Mulalicu krivo 

A ovi komentatori su šlageri teški
Da je Gigovic smecar to znamo ali brate imali ste i sansi i vremena da ih dobijete a Bgm i oni vas...imali su 2 puta 1na 1 sa Mufticem plus ovaj sut Todora .Dobar Leotar.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo da cestitam Športskim na pobjedi danas
Fali i širine Zeljeznicaru baš,pogotovo u tom ofanzivnom dijelu,ono moraju Boga molit da Santos izgura sezonu bez pauze bukvalno.Na drugoj strani isto krilo koje nije krilo,potanka klupa evo i veceras kad je trebalo napast sta ubacit,zamjenio si spica spicem,ostalo si centralne i zadnje vezne mjenjao.To ce im veliki problem baš biti taj mali roster po meni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Faul čist, j te liga kad se ti spremaš i onda ti sudije režiraju sudbinu. Nije mi ovo više smiješno. Dobro Mulalić kaže, šuti nek rade šta hoće. Jest indikanac, ali ništa se ne mjenja evo godinama.
🇵🇸
Iako sam pitar al svaka cast gigovicu za sudjenje
Kakva seljacina je ovaj Mulalic .... cuj price ... strasno. Covjek bi rekao desila se decenijska kradja.
Najveca greska sudije na utakmici je Cocaliceva ruka kao zadnji igrac odbrane.
Sudija je imao gresaka, ali nije bio tendenciozan.
Najveca greska sudije na utakmici je Cocaliceva ruka kao zadnji igrac odbrane.
Sudija je imao gresaka, ali nije bio tendenciozan.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 16 jul 2022, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Novinar i Mulalić

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Vala čovjek istinu govori, svaka mu čast. Koliko god ga ne gotivio istinu govori pogotovo za ovo kad nešto kažeš budeš kažnjen na pravdi Boga.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Zna se za tog krelca sve,za ofsajde ok al za crvene se nebi slozio,svako je lud ko podrzava nakaradu od sudjenja nema veze o kojem klubu i navijacima da se radiLegendaIvica je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:01Nije gigovic samo tu pogrijesio dva crvena je leotar komotno trebao dobiti a da ne pricamo o ofsajdima koji nisu postojali ali nema veze svirat ce gigovic i vama pa ce biti druga prica sa vase stranemiky_hz je napisao/la: ↑16 jul 2022, 22:57Joj Edisa kreno da se svadja,pa shvatio da su mu nogavice pale dok je trcao,pa uze i diže ih![]()
Realno ovo na kraju je bio faul,al isto je bila na drugoj strani ruka Cocalica koju nije svirao,tako da 1:1 u greskama Gigovica.
Više sam od Zeljeznicara ocekivao,nisu pritisak ni jednom malo duzi uspjeli napravit.![]()
Ma zeljkan je odavno prihvatio Olimpijsko geslo " Važno je ne ispasti, pardon, ucestvovati "...
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Ma sta debil prica, pa svaki njegov derbi je valjanje puta 2 vise nego sto on sad prigovara Leotaru.
Mrtvi narkoman, na losoj robi.
Sigurno da mu je krivo izgubis 2 boda od ekipe koja ce se boriti za opstanakLovacnaJelene je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:03Jes Mulalicu krivo
Tek je pocelo,ali vec si u minisu,i stvaraš jos veci pritisak.
Sto ppsto se slazem,hebo im Gigovic pleme,treba ga slomit da ga je strah da udje u federaciju,mada danas je imao greske na obje strane
Ko da su dva svrakinodolca pravila intervju

Al haj bitno da prolazi, prolazi, prolazi, prolazi...
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!