Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ko misli da će i ove godine dva iz rs ispasti stvarno je lud
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Na stranu sudjenje Vicinog vojnika, Zeljo niti ima trener, niti ima ekipu. Debeli prosjek u svakom slucaju, ovo veceras je bas bilo tanko.
Nije Zeljo mnogo bolji od Igman, ima to neko iskustvo koje ovima fali, asvw ostalo je u pet deka.
Nije Zeljo mnogo bolji od Igman, ima to neko iskustvo koje ovima fali, asvw ostalo je u pet deka.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 16 jul 2022, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ma ja pricam o nama kume,kad.cirkus pocne skontace i Ismir da mu je bolje unucima pare ostaviti da trose nego da ovdje ga zajebaju gigovici,vicici i slicne prangiije.Poslace covjek sve u 3 p.m. a onda sve ode u k.urac.LovacnaJelene je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:27Kad je Sarajevo povuklo pricu oko udruzenja premijerligasa, ovde su pricali "bore se jer je njima vatra pod nogama"... Eto, niste dosli, sad se pushite qurve plave. Sad bi da oformite udrizenje, jel?![]()
Nema jedinstva, pa nek ovako i nastavi. Sutra cemo to biti mi, al kad imas qurate komsije i tkz bosnjake koji staju na stranu cheta, onda bude ovako kao vcrs. I bit ce jos gore.
Sekunde mi ih nije zao, amin da ispadnu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Tacno tako...cak su po fb pisali ko ode na sastanak dabogda rak dobio....ali opet kazem da vcrs nisu ni sekunde puno zakinuti kako inace znaju al eto seljacka glava u svom ambijentu po ko zna koji putLovacnaJelene je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:27Kad je Sarajevo povuklo pricu oko udruzenja premijerligasa, ovde su pricali "bore se jer je njima vatra pod nogama"... Eto, niste dosli, sad se pushite qurve plave. Sad bi da oformite udrizenje, jel?![]()
Nema jedinstva, pa nek ovako i nastavi. Sutra cemo to biti mi, al kad imas qurate komsije i tkz bosnjake koji staju na stranu cheta, onda bude ovako kao vcrs. I bit ce jos gore.
-
- Kontakt:
Sve ok. Ali gdje je ostecen Zeljo? Gdje su ih toliko ostetili? Cak im se i navijaci ne zale, samo onaj narkoman Mulalic. Jel im covjek nije svirao penal, ukrao im nesto...? Sta im je uradio covjek?mma_hz je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:26Pa ti citaj neko trebinjsko glasilo ak ti se ovo ne svidja kaj ne.Trebinjac94 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:23A ne vjerujem da su izbacili pet članaka o suđenju, još kao Željo oštećen. Kakvo g. od portala![]()
![]()
![]()
Keli ne pricam iskljucivo o ovoj utakmici,sve ce vrijeme pokazati cirkus se nastavlja.
Realno Zeljo los, Letar malo gori, izvukli remi i kraj price.
- Meraak1921
- Kontakt:
Ako si gledo tekmu, sjeckanje i glupi faulovi ti uniste ritam igre, imao je bar 20 gresaka. Nije bio katastrofalan kao sto se Velezu sudilo u BL, al ovo treba odma od prvog kola, pritisak pritisak pritisak. Svi smo tanki ko Željo, Zrinjski se malo izdvaja samo, bice opet potrebni kapi za oci svima .. al jbg volimo ovoStroj1946 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:27Daj ba imali su 90+ minuta da daju go više. Nisu. Tanak željo pravo. Odgledo sam nešto tekmu, tanko drama. Nemaju napadača drugu sezonu, ne kontam koliko moraš biti debilan da dvije sezone nemaš napadača kako treba. Ostalo sve nazor nešto, na vrat na nos, ako prođe dobro je. Sve po starom. Yebo ba i Gigovića ako ti nisi u stanju dobit kući na otvaranju pred dobrom posjetom.
Kako ono rekoše onda " Sad nije vrijeme za formiranje udruženja..."LovacnaJelene je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:27Kad je Sarajevo povuklo pricu oko udruzenja premijerligasa, ovde su pricali "bore se jer je njima vatra poda nogama"... Eto, niste dosli, sad se pushite qurve plave. Sad bi da oformite udrizenje, jel?![]()
Gigovic je smeće prodano, ali čovjek sudi jer nekad nije bilo vrijeme da se tome stane u kraj...
Ismijavali ste i nas i Velez,pa eto tražili ste, evo vam ga...
@Vanja9
Brate, promjeni avatar
Stavi sliku RA&HZ možda ili sliku Belmina Dizdarevića
Brate, promjeni avatar
Stavi sliku RA&HZ možda ili sliku Belmina Dizdarevića
Zadnja izmjena: User14, dana/u 16 jul 2022, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ovo je bio najmanji produžetak kojeg sam ja vidio. Najgore je što to sve prolazi i prolazi i ne znam dokle će ići. Koja je svrha. To je velika letargija da niko ne povede priču, jer svi živimo od toga. Dešavat će se i dalje, a ne smiješ ništa izjaviti na pravdi Boga jer ćeš biti kažnjen. Nek se šuti i dokle može. Ljudi su došli da vide, da uživaju u akcijama, ali to nema nikakve veze s nekim stvarima. Pusti momke nek pokažu šta znaju", dodao je Mulalić.
Sve se slazem sa Mulalicem i ako je ljakse mrtvi,pusti da se igra i drzi isti kriterij,mada danas nije bilo nekog ocitog navlacenja vec je lik idiot,unostava bilo koji pokusaj igre. Udruzenje je bio jedini ispravan put al jok Sarajevo pokrenulo nec3mo,Zeljo pokrenuo necemo,Sloboda pokrenula necemo zato cemo gledat ove spodobe al vrijeme je da im se da po p... pa nisu bjeli medvjedi,cim se jedan dobro prebije pa i dvojica da vidim hocel smjet svirat
Sve se slazem sa Mulalicem i ako je ljakse mrtvi,pusti da se igra i drzi isti kriterij,mada danas nije bilo nekog ocitog navlacenja vec je lik idiot,unostava bilo koji pokusaj igre. Udruzenje je bio jedini ispravan put al jok Sarajevo pokrenulo nec3mo,Zeljo pokrenuo necemo,Sloboda pokrenula necemo zato cemo gledat ove spodobe al vrijeme je da im se da po p... pa nisu bjeli medvjedi,cim se jedan dobro prebije pa i dvojica da vidim hocel smjet svirat
-
- Kontakt:
Željo je pripreme odradio bez kondicionog. Tako da je to sasvim realno.let3 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:26Onaj brat Subašić je negdje dobro ograjiso. Katastrofa fizička sprema i pripreme, zadnjih 20 minuta igači Želje ne mogu hodati. Više Leotar imao snage na kraju. Otkaz odmah kondicionim trenerima.
Sva sreća pa Leotar promaši zicer pred sami kraj, ono je bilo zrelo za 1-2. Sudija ****![]()
Ovako se bod uzeo, daj šta daš. Bolje i bod nego kar.ina za uho.
Zrinjski ce izvršiti trpanje u narednom kolu![]()

Bio je loš u sjeckanju igre to se mogu složiti ,iz tog razloga je jucer dobra tekma bila u Posusju jel je Bilbija puštao igru i nije j.ebao sekunde ove igrace i njihova deranja,ali moramo svi shvatiti koliko ima do sudija toliko ima i do igraca jel su navikli na svaki jauk da im se svira faul,i kad imas vecinu sudija koji neznaju i igrace debile koji se bacaju na svaki kontakt imaš to sto imaš u vecini utakmica da nemas poluvrijeme aktivne igre.Igraci tu nazalost veliku igru igraju,zato i imamo problem kad igramo Evropu jel im tamo ne nasjedaju na te budalaštine
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma nemoj me pogrešno shvatiti, ali ovako suđenje je bilo prošle sezone i predsprošle. Nego vama vatra što niste dobili na otvaranju. Opet ponavljam 90 + minuta na domaćem terenu, protiv kandidata za ispadanje. Nisi dobio. To je nekvalitet. Nema se tu šta pričati. Samo se traže izgovori i vazda je neko drugo kriv. A igrači meda ne mogu. To je vrijedi i za Sarajevo da se isto desilo.Meraak1921 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:34Ako si gledo tekmu, sjeckanje i glupi faulovi ti uniste ritam igre, imao je bar 20 gresaka. Nije bio katastrofalan kao sto se Velezu sudilo u BL, al ovo treba odma od prvog kola, pritisak pritisak pritisak. Svi smo tanki ko Željo, Zrinjski se malo izdvaja samo, bice opet potrebni kapi za oci svima .. al jbg volimo ovoStroj1946 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:27Daj ba imali su 90+ minuta da daju go više. Nisu. Tanak željo pravo. Odgledo sam nešto tekmu, tanko drama. Nemaju napadača drugu sezonu, ne kontam koliko moraš biti debilan da dvije sezone nemaš napadača kako treba. Ostalo sve nazor nešto, na vrat na nos, ako prođe dobro je. Sve po starom. Yebo ba i Gigovića ako ti nisi u stanju dobit kući na otvaranju pred dobrom posjetom.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 16 jul 2022, 23:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Moram priznati da sam i Leotar malo precijenio kao i Posušje, očekivao finu predstavu, a njima otkinu Sablja bod na sred Dicklizićeve ledine. Željezničar odavno nije izgledao gore, ograničeni kao intelekt @Merak1921, dobro ne baš toliko, ali jesu katastrofa. Ne vidim kako bi oni mogli iznad sedmog mjesta.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Deset utakmica bez pobjede za Mulalića.
“Ja sam najmanji problem ovdje. Nešto drugo je alarmantno. Kad nemaš želje, volje, poštovanja prema grbu, a toga je bilo. Nisu nam navijači zviždali, a mi svi želimo pobjedu. Od tri marke se ne pravi kvalitetna pita. Za ono što mi možemo dovesti, to je maksimum. Neću nabrajati koga sam sve zvao, nije im sigurno. Momci idu za pare, ne zanima ih Željo. Tih deset igrača bi to sprovelo u gol večeras. To je to što mi možemo. Neće niko da dođe, od 100 igrača 99 je reklo da neće, nije im sigurno. Prošla su vremena da ljudi igraju jer vole, to par nas hoće."
Čime ste zadovoljni?
“Želja, želja, volja, trka...“, dodao je Mulalić.
“Ja sam najmanji problem ovdje. Nešto drugo je alarmantno. Kad nemaš želje, volje, poštovanja prema grbu, a toga je bilo. Nisu nam navijači zviždali, a mi svi želimo pobjedu. Od tri marke se ne pravi kvalitetna pita. Za ono što mi možemo dovesti, to je maksimum. Neću nabrajati koga sam sve zvao, nije im sigurno. Momci idu za pare, ne zanima ih Željo. Tih deset igrača bi to sprovelo u gol večeras. To je to što mi možemo. Neće niko da dođe, od 100 igrača 99 je reklo da neće, nije im sigurno. Prošla su vremena da ljudi igraju jer vole, to par nas hoće."
Čime ste zadovoljni?
“Želja, želja, volja, trka...“, dodao je Mulalić.
Mulalicev show kojim nastoji paznju sa sebe i svoje odgovornosti prebaciti na drugog. Gigovic zbog svoje reputacije mu je bio idealan za to.
Sudija je bio jako dobar veceras uz dvije ozbiljnije greske.
1.) Faul na Stilicu je postojao i trebao biti sviran
2.) Cocaliceva ruka kojom vraca loptu pod svoju kontrolu kao zadnji igrac odbrane (najveci propust na utakmici jer je imao bas dobar polozaj da vidi situaciju jasno)
Sudija je bio jako dobar veceras uz dvije ozbiljnije greske.
1.) Faul na Stilicu je postojao i trebao biti sviran
2.) Cocaliceva ruka kojom vraca loptu pod svoju kontrolu kao zadnji igrac odbrane (najveci propust na utakmici jer je imao bas dobar polozaj da vidi situaciju jasno)
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 16 jul 2022, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Trebinjac94
- Kontakt:
Trebinjska glasila se ne hvale da su najčitaniji i najbolji portal u državi. Ako su već odlučili da pričaju o sudijama, mogli su i prije početka sezone bilo je dosta materijala, pa i nakon današnje utakmice pod vođstvom našeg najboljeg sudije, a oni su se odlučili kao kombinacija kurira i informera za senzacionalističke naslove gdje u tekstu ne piše apsolutno ništa. Ali evo izvinjavam se što mi se gadi takvo novinarstvo i što sam uvrijedio tvoj istančan ukus za kvalitetne novinarske članke.mma_hz je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:26Pa ti citaj neko trebinjsko glasilo ak ti se ovo ne svidja kaj ne.Trebinjac94 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:23A ne vjerujem da su izbacili pet članaka o suđenju, još kao Željo oštećen. Kakvo g. od portala![]()
![]()
![]()
Keli ne pricam iskljucivo o ovoj utakmici,sve ce vrijeme pokazati cirkus se nastavlja.
Blue Train
Nisi ti brate citao sta sam ja od pocetka pisao.Nije njih gigovic nista ostetio ali ce nanijeti zla itekako..unistice i nas prve kad nam bude trebalo jbg ti pa niste valjda vec sve zaboravili.Treba od starta praviti pritisak ovakk i portali i klubovi itd itd.Vico Zeljkovic i smecari nisu tu da se zanimaju sa napretkom fudbala u BIH.OsmaDolazi je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:32Sve ok. Ali gdje je ostecen Zeljo? Gdje su ih toliko ostetili? Cak im se i navijaci ne zale, samo onaj narkoman Mulalic. Jel im covjek nije svirao penal, ukrao im nesto...? Sta im je uradio covjek?mma_hz je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:26Pa ti citaj neko trebinjsko glasilo ak ti se ovo ne svidja kaj ne.Trebinjac94 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:23A ne vjerujem da su izbacili pet članaka o suđenju, još kao Željo oštećen. Kakvo g. od portala![]()
![]()
![]()
Realno Zeljo los, Letar malo gori, izvukli remi i kraj price.
FK SARAJEVO.
Ljudi koji ne razume fudbal,kazu sta je sudio lose samo faul nad Stilicem,ma to je najmanji problem,pa ljudi moj miljenik Stanojevic je trebao zavrsiti utakmicu jos u prvom poluvremenu,pa sta je covjek radio i samo zuti,sjeckanje igre,vracanje faula,kad treba pustiti prednost kad bi se moglo razviti nesto covjek prekine,kad nije opasno pusti prednost,ja kao navijac Sarajeva ovo govorim,ljudi ovo treba prekinuti,ovo se mora prekinuti,zalosno je momci treniraju bore se,da zarade novac,djeca koja tek ulaze u fudbal,djeca kada startuju klizeci i uzmu loptu cisto,i to njima dize samopouzdanje i postaju bolji igraci,njima se svira faul i daje se zuti karton,i djeca nauce na taj kriterij vremenom dobiju strah i nema vise startova,agilnosti,samopouzdanja,i samim tim nema napretka,i sta nam onda znaci pravilo u 21 ,ljudo zbog nase djece koja igraju fudbal ovome se mora stati u kraj.
Samo Sarajevo
Hvala na izvinjenju.Trebinjac94 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:41Trebinjska glasila se ne hvale da su najčitaniji i najbolji portal u državi. Ako su već odlučili da pričaju o sudijama, mogli su i prije početka sezone bilo je dosta materijala, pa i nakon današnje utakmice pod vođstvom našeg najboljeg sudije, a oni su se odlučili kao kombinacija kurira i informera za senzacionalističke naslove gdje u tekstu ne piše apsolutno ništa. Ali evo izvinjavam se što mi se gadi takvo novinarstvo i što sam uvrijedio tvoj istančan ukus za kvalitetne novinarske članke.mma_hz je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:26Pa ti citaj neko trebinjsko glasilo ak ti se ovo ne svidja kaj ne.Trebinjac94 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:23A ne vjerujem da su izbacili pet članaka o suđenju, još kao Željo oštećen. Kakvo g. od portala![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
- svrakino1921
- Kontakt:
m:tel Premijer liga BiH 22/23
FK ŽELJEZNIČAR - FK LEOTAR (1 : 1) 1 : 1
Datum: 16.07.2022 21:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 4000
Sudija: Gigović Miloš (Gradiška)
A1: Kačavenda Radislav (Gradiška) | A2: Udovičić Sreten (Prijedor)
Delegat: Grganović Franjo (Novi Travnik)
Posmatrač suđenja: Lizde Alija (Mostar)
GOLEM SI ZELJO
FK ŽELJEZNIČAR - FK LEOTAR (1 : 1) 1 : 1
Datum: 16.07.2022 21:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 4000
Sudija: Gigović Miloš (Gradiška)
A1: Kačavenda Radislav (Gradiška) | A2: Udovičić Sreten (Prijedor)
Delegat: Grganović Franjo (Novi Travnik)
Posmatrač suđenja: Lizde Alija (Mostar)
GOLEM SI ZELJO
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, Zigazaga i 26 gostiju.