FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam iznenađen kiksom, s obzirom da je realni kvalitet ove ekipe borba za sredinu tabele ovakve utakmice će se dešavati, dešavale su se i prošle sezone.
Defanzivno puno propuha ali vjerujem da će to doći na svoje kroz utakmice, problem je ofanziva, nemaš napadača, nemaš pravog desnog krila. Santos solidan, ako ništa brz je probije po strani pa nekad će i ubosti neku asistenciju ili pogodak.
Edis tone iz dana u dan sa svojim izjavama, počinje utakmice bez napadača već pola godine, ne preuzima odgovornost na sebe, uvijek su mu krivi ili igrači ili stanje u klubu.
Gigović katastrofa, mada to nije neko iznenađenje da se ne lažemo, objektivno gledajući nije nam on krivac što nismo pobijedili.
Meni je najviše žao mene (a i ostalih navijača) kojem ovaj kiks zapravo nije kiks nego eto nešto što je očekivano i normalno, takav je vakat došao već unazad neko vrijeme i čini se da će još trajati.
Defanzivno puno propuha ali vjerujem da će to doći na svoje kroz utakmice, problem je ofanziva, nemaš napadača, nemaš pravog desnog krila. Santos solidan, ako ništa brz je probije po strani pa nekad će i ubosti neku asistenciju ili pogodak.
Edis tone iz dana u dan sa svojim izjavama, počinje utakmice bez napadača već pola godine, ne preuzima odgovornost na sebe, uvijek su mu krivi ili igrači ili stanje u klubu.
Gigović katastrofa, mada to nije neko iznenađenje da se ne lažemo, objektivno gledajući nije nam on krivac što nismo pobijedili.
Meni je najviše žao mene (a i ostalih navijača) kojem ovaj kiks zapravo nije kiks nego eto nešto što je očekivano i normalno, takav je vakat došao već unazad neko vrijeme i čini se da će još trajati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- imekorisnicko
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Slazem se, branio sam ga ali ako si neki trener moras pobjedjivati kuci ekipe poput Leotara kakva god da ti je ekipa, a nije toliko losa koliko potencira. Deset utakmica nije pobijedio svaki put mu izgovor nema para ovo ono, ako si neki trener od govana ces pitu napraviti i pobijediti kod kuce mrtvi Leotar. Na stranu ove seljacke ispade na pressovima i ostalo to je jos jedan dodatni minus.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 jul 2022, 00:50Meni Mulalić nije katastrofalan trener,nije za Želje,ali mislim da bi bio baš dobar u nekom manjem klubu. Međutim, ono seljačko zalijetanje na sudiju,odbijanje da se pozdravi sa igračima Radnika na kraju i ove izjave su baš odron.zeljovac21 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 00:37Sta je ovom Mulalicu imas li imalo obraza pa da nekad priznas i svoju krivicu a ne samo svaljujes sa jednog na drugog. S ovom ekipom mozes mrtvog Leotara kuci dobiti.
-
- Kontakt:
Lakse malo s uvredama pashice zar vi mislite da ce nwko doc kvalitetan da nas trenira za lable neamo
Ma otice ubrzo Mulalic, ako nista zbog pritiska koji ce se stvoriti. Njemu je bolje da je sam otisao prije pocetka priprema, ali sam je kriv.
Veci problem od Mulalica sto, i da ode sutra sa kompletnim strucnim stabom, mi necemo imati napadaca i krilo jer nema para.
Veci problem od Mulalica sto, i da ode sutra sa kompletnim strucnim stabom, mi necemo imati napadaca i krilo jer nema para.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Necemk ni trenera imati i sto je najgore i da ga nadjemo vidi raspored niko ne bi došo da pokusa da nas vadi protiv Veleza, Zrinjskog, Sarajeva, Tuzla, Borca...
Zar stvarno neka budala ima da misli da bilo koji trener s ovim igracima može uraditi nešto bolje? Kakvi ste vi levati to je za jedne knjige..
- imekorisnicko
- Kontakt:
Prvo, Mulalić uopšte ne treba otići,bar ne još. Meni je i večeras na momente bilo obećavajućih perioda .
Drugo, ovo uopšte nije tako loša ekipa,bar prvih 11.
Treće,i da dođe krilo,neće igrati jer ti na krilu igra najbolji U21 kojeg imaš.
Jesi ti gledao utakmicu ?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- imekorisnicko
- Kontakt:
Jel' ti pratiš fudbal inače? Ako protivnik odigra malo žešće protiv tebe,ti se naduriš i nećeš da pričaš s njim,de ba...Mamba21 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 01:00Jesi ti gledao utakmicu ?
Toliko je dobro obavio izmjene da je zaboravio Bekrića ubaciti skupa s Hajdarom kao posljednju izmjenu.
Sasvim profesionalno od Stanojevića da udara igrače šakom, sasvim fudbalski potez. Fudbalski je da te sudija zakolje, treba ruku pružiti, fudbalski je.
- imekorisnicko
- Kontakt:
A ti kući gledao po običaju,kobiljava ubleho.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:01Malo jaca ekipa bi nam veceras uvalila 3 komada,ko je gleod utakmici taj zna,potpuno ravnopravna,remi mozda i realan,bas zalosno ali prezalosno da mi moramo gledat ovakvog Zelju
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Edis nikad nije bio piqcka, ali relano ono nije vidjelo ni P od profesionalcaimekorisnicko je napisao/la: ↑17 jul 2022, 01:08Sa Edisom se onda,dok je bio igrač,niko nikad nije trebao pozdraviti.
-
- Kontakt:
Kako necemo, zar nije ganac doso, kacili su zastave neki dan.LjoZee je napisao/la: ↑17 jul 2022, 00:57Ma otice ubrzo Mulalic, ako nista zbog pritiska koji ce se stvoriti. Njemu je bolje da je sam otisao prije pocetka priprema, ali sam je kriv.
Da su ljudi iz kluba bar malo pametni jos veceras bi glupi papak dobio otkaz zajedno sa svojim pomocnicima. Izgleda da su Messi i Ronaldo potrebni najvecoj trenerskoj neznalici i krkanu da dobije Leotar na Grbavici. Ovoliko ljudi dodje na stadion, naprave odlicnu atmosferu i opet nas debili razocaraju.
Ako je istina ovo sto je glupan rekao poslije utakmice i ako uprava ne zna, ne moze i nije sposobna da obezbijedi novac za dovodjenje jednog normalnog napadaca i desnog krila, onda bi bilo moralno da i citav uo podnese ostavke.

Ako je istina ovo sto je glupan rekao poslije utakmice i ako uprava ne zna, ne moze i nije sposobna da obezbijedi novac za dovodjenje jednog normalnog napadaca i desnog krila, onda bi bilo moralno da i citav uo podnese ostavke.
- TMmanija2012
- Kontakt:
No money no friends je pravilo broj 1 u PLBIH ili moras imati svoje ljude u savezu
Mi smo zadnjih godina stagnirali na svim poljima ,pa je normalno da ti sudija sjecka igru , da nam dijeli zute ko bonbone,da dodje bilo koja ekipa da nas otrese na sred Grbavice , da igramo loš fudbal , najbolji nam strijelac u sezoni da 4-5 golova itd.
Ja veceras ne bih krivicu svalio na suđenje, bilo je greški i sjeckanja igre ,ali ako nemozes dobiti Leotara kuci pred dobro popunjenim tribinama i da bude izvlakusa sudija,pa ne bih se slozio.Mi smo samo nastavili gdje smo stali prošle sezone ,realno ova ekipa ne moze izboriti Evropu , vrticem se od 5-7.mjesta i to je to.Najviše me brine sto nemamo opet igraca koji zna zabit gol , veceras samo Štila pokusavao pucati na gol , ostali samo gone loptu od sebe ili dodaj najblizem igracu,Beca je imao sansu da nam na kraju donese bodove ali lik hladno dodaje loptu umjesto da puca na gol,ono je bila cista sansa za gol. Kako god ovo je ozbiljan problem koji nismo rijesili u prijelaznom roku i veliki minus upravi.
Mene novajlije nisu nesto odusevili , mozda Brazilac ima prolaz , ostali nisu neka pljacka barem na vecerasnjoj utakmici.
Ovi sto kritikuju Muftica , moak je veceras bio dobar , onaj gol je krivica Kosorica.
Posjeta odlicna , lijep je ambijent kada su na Grbavici popunjene sve tribine ,fakat lijepo izgleda.
Nadajmo se boljim vremenima , do tad bodrimo našeg Želju.

Ja veceras ne bih krivicu svalio na suđenje, bilo je greški i sjeckanja igre ,ali ako nemozes dobiti Leotara kuci pred dobro popunjenim tribinama i da bude izvlakusa sudija,pa ne bih se slozio.Mi smo samo nastavili gdje smo stali prošle sezone ,realno ova ekipa ne moze izboriti Evropu , vrticem se od 5-7.mjesta i to je to.Najviše me brine sto nemamo opet igraca koji zna zabit gol , veceras samo Štila pokusavao pucati na gol , ostali samo gone loptu od sebe ili dodaj najblizem igracu,Beca je imao sansu da nam na kraju donese bodove ali lik hladno dodaje loptu umjesto da puca na gol,ono je bila cista sansa za gol. Kako god ovo je ozbiljan problem koji nismo rijesili u prijelaznom roku i veliki minus upravi.
Mene novajlije nisu nesto odusevili , mozda Brazilac ima prolaz , ostali nisu neka pljacka barem na vecerasnjoj utakmici.
Ovi sto kritikuju Muftica , moak je veceras bio dobar , onaj gol je krivica Kosorica.
Posjeta odlicna , lijep je ambijent kada su na Grbavici popunjene sve tribine ,fakat lijepo izgleda.
Nadajmo se boljim vremenima , do tad bodrimo našeg Želju.
Da se u klubu išta razmišlja, Drina bi igrao prije Kosorica, Beća prije Mekića, Subašić ne bi bio desno krilo, Jaganjac bi imao barem utakmica u nogama. A ovako čekamo Eldina i lagano
Kosoricu kao kapitenu je ruzno da se breca na Muftica. Od malog nece nista biti i to je jasno, ali kad si kapiten okreni se gore pa sam sebi tersaj.
Muftic u sred utakmice pravda se Mulalicu i klupi zbog gola.
Muftic u sred utakmice pravda se Mulalicu i klupi zbog gola.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."