FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sta fali malo zezancije, ionako je sve mrtvo, ili svi u svojim torovima i onda se glade medjusobno
Ne moze coek ni odspavati malo

Hranite trolove pa se cudite. Ignorisite ih i zavrseno, a mora biti malo zajebancije na forumu samo sto se palite i ne znate reagovati na trolanje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nema ovdje zezancije, ovo je lijecenje kompleksa. Problem Bayerna je sto je veci klub od Juventusa i sto nema 900 miliona eura duga ko spomenuti.
Ne trose svi pare koje nemaju ko ovaj opjevani dvojac...
Za rasizam pojedinci su morali dobiti ban, to vam je valjda jasno...
Ne trose svi pare koje nemaju ko ovaj opjevani dvojac...
Za rasizam pojedinci su morali dobiti ban, to vam je valjda jasno...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nadam se da se odustaje od Rukometasa i da idemo po Ronu 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- FabioMiretti
- Kontakt:
Gospodin Oliver Kahn, CEO FC Bayern, je rekao da CR sigurno ne dolazi, tako da ima sanse ipak.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jesi to na godisnjem, zadnju sedmicu dvije nikad aktivniji nisi bio na forumuFabioMiretti je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:17Gospodin Oliver Kahn, CEO FC Bayern, je rekao da CR sigurno ne dolazi, tako da ima sanse ipak.![]()

- muhamedhulk
- Kontakt:
Posto su na rosteru odlicna krila, Davies, mega veznjaci i solidni stoperi…kakva ce steta ici sa 352 ili jos gore 343 formacijom.
Nadam se da ce igrati 4231 jer stvarno imamo potentnu ekipu na okupu za taj sistem…
Nadam se da ce igrati 4231 jer stvarno imamo potentnu ekipu na okupu za taj sistem…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FabioMiretti
- Kontakt:
Nije tacno. Evo recimo danas, nisam ni 5 postova napisao, sto se da provjeriti.harden je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:19Jesi to na godisnjem, zadnju sedmicu dvije nikad aktivniji nisi bio na forumuFabioMiretti je napisao/la: ↑16 jul 2022, 23:17Gospodin Oliver Kahn, CEO FC Bayern, je rekao da CR sigurno ne dolazi, tako da ima sanse ipak.![]()
![]()

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne znam, mislim da niko nije toliko opterecen juventusom i bajernom da bi lijecio bilo sta preko tih klubova (nadam se). Ono sto bi mene uvrijedilo da navijam za nekog drugog je konstantna prica da bajern samo kaze a igraci sami dolaze, prica dolazi dotle da ispada da bi igrali dzaba samo da su u bajernu, ili bajern da upola manje igracu i klubu nego neko drugi i taj igrac trci u bajern. To nije tako, cifre su sve i cifre odlcuju, mislim maksimalne, mi ih ne vidimo odavde ali one postoje, bez obzira sto igraci, menadzeri ili klubovi govore suprotno (ostatak su neke licne zelje i preferencije, ali to je skoro nebitno). I ja sam se kacio sa vama zbog istih stvari u slucaju Alabe, Kroosa... Jer kad neko ode ispada da ne postuje klub, pravi probleme, smece, a kad dodje onda je direktor svemira.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Znaci Tel je zamjena za Lewandosvkog, inace ne bi dali 30 mil eura za nekog klinca od 17 godina. Ove godine Ce dobivati prilike sa klupe, iduce ide u vatru.
Meni nista ne znaci sto je tako mlad, fizicki je zreo, Mbappe je u njegovim godinama rusio velikane.
Meni nista ne znaci sto je tako mlad, fizicki je zreo, Mbappe je u njegovim godinama rusio velikane.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Sumnjam da je itko pratio igre ovog Tela, ono sto sam vidio na youtube ne vidim zaista nijedan segment igre za koji bi rekao da je nesto wow, i da bi u narednoj sezoni pa i vise njih, bio neki faktor u igri. Vrijednost mu 2mil mi dajemo preko 20, ne znam, cini se ko panicna kupovina uz nadu da ces ubosti nesto sto nitko drugi ne vidi. Ili je odvlacenje paznje od prave mete.
Od Rone su se glavesine jos jednom ogradile, iako u pozadini ocito nije sve tako kristalno sigurno da nece doc. Ne znam sta je razlog tome, mozda zele da maximalno smanji primanja, a mozda stvarno nisu zainteresirani.
Od Rone su se glavesine jos jednom ogradile, iako u pozadini ocito nije sve tako kristalno sigurno da nece doc. Ne znam sta je razlog tome, mozda zele da maximalno smanji primanja, a mozda stvarno nisu zainteresirani.
Interesantno je ovo sa Telom, za tog klinju dajete velke pare a Rennes ne želi spustit ni za cent. Jel tako dobro blefiraju ili i oni vide ogroman potencijal?
Ne sjećam se da je neko za ovo godište ikad iskrcao ovolike pare, to će bit ili fantastičan vizionarski ubod ili fantastičan flop.
Slažem se sa @šljivom, nogač je prije svega biznis i skoro svi involvirani (igrači, treneri, agenti, menadžeri) mu tako i pristupaju. Navijači su dio te scene ali nisu dio biznisa, nemaju materijalne interese i stvari doživljavaju emotivno. To je loše za vođenje nogometnog biznisa, ali je odlično za biznis medija koji na tome žive.
Za Ronija sam 100% siguran da vam neće doć. To što ga Mendes tezgari do besvijesti je dio njegovog posla, on od svakog transfera dobiva postotak i kad vidi i najmanju priliku za zaradu grize ko pitbul.

Slažem se sa @šljivom, nogač je prije svega biznis i skoro svi involvirani (igrači, treneri, agenti, menadžeri) mu tako i pristupaju. Navijači su dio te scene ali nisu dio biznisa, nemaju materijalne interese i stvari doživljavaju emotivno. To je loše za vođenje nogometnog biznisa, ali je odlično za biznis medija koji na tome žive.
Za Ronija sam 100% siguran da vam neće doć. To što ga Mendes tezgari do besvijesti je dio njegovog posla, on od svakog transfera dobiva postotak i kad vidi i najmanju priliku za zaradu grize ko pitbul.
Bayern sprema ponudu za Tela od 30 mil sa bonusima koliko ustvari Rennes i traži.
Takođe su ponudli 19.5 mil za Laimera što je RBL odbio i traži 30 mil.Naravno da neće dobiti ovu cifru jer ima godinu ugovora.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kupovina ovog malog iz Rennesa je pokazatelj da Mane ide na poziciju napadaca.
-
- Kontakt:
Kažem ja džaba ti koga god dovedeš kad je tabletaš glup.Following Robert Lewandowski's departure, Julian Nagelsmann is planning with a 3-5-2 system - among others - for this season with Sadio Mané and Serge Gnabry upfront. The system has already been practiced during the last training sessions [
@mano_bonke
,
@kessler_philipp
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zubo nece daleko bez napadaca, a ta opcija izgleda odgovara i klubu
-
- Kontakt:
Skup, ima dug ugovor, a ovi klubovi koji bi mogli istresti 100+ miliona su pokriveni na tim pozicijama.
I am not yet born; O hear me.
Zubalo imitira Guardiolu sa svojim inovacijama
Ne pise mu se dobro kako stvari stoje.
Ne pise mu se dobro kako stvari stoje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.