Ako nije dirao loptu onda nije kriv.. Muftic se javio da je njegova.. Malac ima zesce probleme sa ubacajima sa strane.. Da je sinoc bio Bender pobijedili bi..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Meni je samo zao sto smo sebi dozvolili da budemo seljacki klub. Sto godina je proslo i nesto se napravilp, trofeji i slavna proslost to govore, da bi danas to izgledalo ovako.
Gadjanje igraca sa istoka totalno nepromisljen potez koji nas je mogao kostati jos veceg troska.
Vadjenje opet na sudiju koje apsolutno nema nikakvog osnova jer sigurno nismo bili bolja ekipa od leotara, mozda da 20ak minuta, ovo ostalo je bilo izjednaceno cak sta vise hvala Mufticu sto je skinio nekoliko 1na1 situacija.
Moglo je otici na obe strane i REALAN rezultat je x.
Eh sad ja sam od dolaska Mulalica govorio da je to super rjesenje do kraja sezone, medjutim neko je mislio drugacije pa ga ostavio jos mu u SS dodao dvije persone upitnog znanja. Mulalic ne zna i to je cinjenica, ali ne mogu reci da bih ja izveo drugaciji sastav nego onaj od sinoc s tim da bih stavio Drinu umjesto Kosorica. Sto se tice izmjena, ne razumijem izmjenu Hodzix - Beca.
Realno stanje na terenu je kao i do sad, izbij nabij taktika i to je to sto cemo gledati xitave sezone jer trenee drugacije ne zna a igraci nisu kvalitetni da.ispliva individualni kvalitet za nesto jace.
OGROMNA LJAGA NA KLUB da se onako trci prema sudijama koje su ti krive jer ne mozes Leotaru kuci uvaljati pobjedu pred dosta popunjenim tribinama.
Meni je zao sto su tribine bile ovako popunjene i sto smo ovako katastrofalno odigrali jer sa ovim izdanjem, a pogotovo rezultatom, ne vjerujem da ce 10% onih porodica opet doci da gleda tekmu.
Jedno veliko razocarenje i hladan tus za vjecne optimiste, ali isto tako realno stanje naseg sad vec mahalskog kluba.
Meni je zao nas budala koji ovo preozbiljno shvatamo i gubimo zdravlje radi budala.
Kolilo god ja bio realan i ocekivao sredinu tabele, ono jucer se moralo dobiti i nema tu nikakvog izgovora nego smo jednostavno LOSI KOMPLETNO i to je sve.
Sta dalje?
Ne mozes trenera mijenjati pred ovakav niz utakmica.
Ne mozes ocekivati od igraca da igraju bolje jer ne mogu.
Ne mozes ocekivati od igraca da igraju smislenije i da to izgleda nesto jer nisu naucili i nisu to radili na pripremama.
Jedino sto se moze ocekivati to je da se ne predaju i da se bore jer jedino tako mozemo skupiti bodove za sigurnu zavrsnicu prvenstva.
Sto se tice ofanzivnog dijela, gledao sam svaku pripremnu i sada uzivo imam.prililu vidjeti, sa Beganovicem ce ovo biti patnja prvo zato sto mi tesko dolazimo do tog zadnjeg dijela napada, a drugo sto Dzenis nema ni srece da tu loptu ubaci u gol.
Ja se samo nadam da ova nesposobnost sportskog dijela vec duzi perios (a vidjet cemo za ovo.ostalo izvan terena) nece napraviti neke velike probleme iz kojih se necemo moci iscupati. Kako sad stvari stoje vraca nam se evo to neznanje i pravdanje sudijama, ko voli a ko ne voli Zelju i slicno.
PRVO KOLO SEZONE APAURINA JE SINOC ZVANICNO POCELO ZA NAS.
NE NASTAVLJAJ NIZ!
Gadjanje igraca sa istoka totalno nepromisljen potez koji nas je mogao kostati jos veceg troska.
Vadjenje opet na sudiju koje apsolutno nema nikakvog osnova jer sigurno nismo bili bolja ekipa od leotara, mozda da 20ak minuta, ovo ostalo je bilo izjednaceno cak sta vise hvala Mufticu sto je skinio nekoliko 1na1 situacija.
Moglo je otici na obe strane i REALAN rezultat je x.
Eh sad ja sam od dolaska Mulalica govorio da je to super rjesenje do kraja sezone, medjutim neko je mislio drugacije pa ga ostavio jos mu u SS dodao dvije persone upitnog znanja. Mulalic ne zna i to je cinjenica, ali ne mogu reci da bih ja izveo drugaciji sastav nego onaj od sinoc s tim da bih stavio Drinu umjesto Kosorica. Sto se tice izmjena, ne razumijem izmjenu Hodzix - Beca.
Realno stanje na terenu je kao i do sad, izbij nabij taktika i to je to sto cemo gledati xitave sezone jer trenee drugacije ne zna a igraci nisu kvalitetni da.ispliva individualni kvalitet za nesto jace.
OGROMNA LJAGA NA KLUB da se onako trci prema sudijama koje su ti krive jer ne mozes Leotaru kuci uvaljati pobjedu pred dosta popunjenim tribinama.
Meni je zao sto su tribine bile ovako popunjene i sto smo ovako katastrofalno odigrali jer sa ovim izdanjem, a pogotovo rezultatom, ne vjerujem da ce 10% onih porodica opet doci da gleda tekmu.
Jedno veliko razocarenje i hladan tus za vjecne optimiste, ali isto tako realno stanje naseg sad vec mahalskog kluba.
Meni je zao nas budala koji ovo preozbiljno shvatamo i gubimo zdravlje radi budala.
Kolilo god ja bio realan i ocekivao sredinu tabele, ono jucer se moralo dobiti i nema tu nikakvog izgovora nego smo jednostavno LOSI KOMPLETNO i to je sve.
Sta dalje?
Ne mozes trenera mijenjati pred ovakav niz utakmica.
Ne mozes ocekivati od igraca da igraju bolje jer ne mogu.
Ne mozes ocekivati od igraca da igraju smislenije i da to izgleda nesto jer nisu naucili i nisu to radili na pripremama.
Jedino sto se moze ocekivati to je da se ne predaju i da se bore jer jedino tako mozemo skupiti bodove za sigurnu zavrsnicu prvenstva.
Sto se tice ofanzivnog dijela, gledao sam svaku pripremnu i sada uzivo imam.prililu vidjeti, sa Beganovicem ce ovo biti patnja prvo zato sto mi tesko dolazimo do tog zadnjeg dijela napada, a drugo sto Dzenis nema ni srece da tu loptu ubaci u gol.
Ja se samo nadam da ova nesposobnost sportskog dijela vec duzi perios (a vidjet cemo za ovo.ostalo izvan terena) nece napraviti neke velike probleme iz kojih se necemo moci iscupati. Kako sad stvari stoje vraca nam se evo to neznanje i pravdanje sudijama, ko voli a ko ne voli Zelju i slicno.
PRVO KOLO SEZONE APAURINA JE SINOC ZVANICNO POCELO ZA NAS.
NE NASTAVLJAJ NIZ!
To sam malo u afektu napisao, al jbg ne ide ni vako ocigledno jeHulahopka je napisao/la: ↑17 jul 2022, 08:39Šta ces bolan mijenjati dok ne ubodes,pa nije ti ovo igrica. A s ovim timom u situaciji kad imas upravu koja ti nije obezbjedila nista ne mozes očekivati ništa.Victor je napisao/la: ↑17 jul 2022, 02:25Ako nas ijedan igrac zabije vise od 5 golova u 33 kola nek mu daju 100k slobodno...znaci toliko smo ocajni naprijed da je ti bogu plakat. Eo gledo sam obje tekme prije nase i sve 4 ekipe su bile agilnijeni opasnije od nas...ok siroki tu i tamo al vise jer su se branili
Edise bgm tanak si ko papir a i brukas klub realno...ovi sto govore koga dovest, ne znam mijenjaj dok ne ubodes nekoga, jer i ovo ne vodi. Mi bukvalno mozemo pobjedir ako ga zabijemo prvi i onda udri drzi...da ti pred 8/9 milja protiv usranog leotara ne mozes posteno pritisnut protivnika ...za samara iskrenk ..jos pri tom meni je djelovalo da ce ga prije oni nama dat iz neke kontre nego li mi njiha iz "pritiska"
Sto se tice sudjenja, bilo je lose ali to nije opravdanje jer grijesio je na obje strane,,,nije opravdanje gigovic da nemas akcije 80 minuta...edisova reakcija, ponasanje, pa i stajling..no comment fkt
Sto se tice price ovaj bolji onaj gori, to je smijesno..svi su oni osim Cocalica u pet deka, znanja tankog borbe solidne...isto tako iduce kolo ce mekic bit ok neko drugi ocajan ko on, da bi komentarisao igru i igrace moras imati iste. Mi igre nemamo nego imamo ho ruk cirkus, kvalietata igraca je jedva tolika da moze zadovoljit bavljenje profesionalim fudbalom i tjt...nekad neki trci vise neki manje i tjt sto mozes komentarisat
Ja ne znam razmišljate li vi glavom ili samo onako bezveze lupate. Treba otjerati prvo upravu koja nije I ne može da namakne pare da se dovodu dobri igrači,pa tek onda tražiti trenera.
Dovedi sad Jakirovica za trenera isto će biti. Ali dzaba to vama realno .
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
https://youtu.be/cS-skdCJ9v0
Yebo majku kako se bruka, covjeka stid mora da izadje
Klub se unistava dok mi ovdje kidamo dzigeru.Zamisli onoliko raje juce ono usra i sefa i stanicu.Dozvolilo se da nam klub padne na mahali i jarane.Ide sad 5 tekmi gdje vrlo lako mozemo zaglavit medju 3 zadnja na tabeli.Prognoziro sam 6 mjesto zajebo sam se.Ima li na kugli zemaljskoj tim da igra fudbal a nema napada.Sram vas bilo.
-
- Kontakt:
Ma najbolji opis je onaj "UFFF" od cele oz 1921.tv
Kuca se gradi iz temelja, a ne gradi se s krova. Mi nemamo temelje da bi mogli pisati o Mulalicu. Niko ne tvrdi da je on Trenercina, ali isto nije bezveznjakovic. Jedan solidan trener,koji bi da je dobio par pojacanja mogao se uključiti u borbu za evropu.
Vezni red opet loš. Napad ne postoji. Trebali su pustiti Mekica,jer je nikakav igrač. Hodzic isto srednja žalost, čak je Hajdarevic bolji na njegovoj poziciji. Edisu se može samo zamjeriti neki igrači koji ce igrati,ali on je trener i kad bi se navijačima ispunjavale želje na sta bi to ličilo.
Po meni Beganovic poluspic, Haracic na špica. Hodzic klupa, Hajdarevic da igra. Subasic klupa, Gasal da igra. Jest glup igrač ali ima brzinu ono što nam treba. Ali nas **** to pravilo mladih i nije to lako spojiti na već tanak igrački kadar.
Treba da se tjera prava adresa,a to je uprava. Koja nije donijela dvije marke u klub. Koja laze javnost i narod o nekim stvarima pa tek onda trener. Ali kao sve u našoj državi sve je naopako. Zato jer nam fakat razmišljaju kao forumu. To je tuga.
Vezni red opet loš. Napad ne postoji. Trebali su pustiti Mekica,jer je nikakav igrač. Hodzic isto srednja žalost, čak je Hajdarevic bolji na njegovoj poziciji. Edisu se može samo zamjeriti neki igrači koji ce igrati,ali on je trener i kad bi se navijačima ispunjavale želje na sta bi to ličilo.
Po meni Beganovic poluspic, Haracic na špica. Hodzic klupa, Hajdarevic da igra. Subasic klupa, Gasal da igra. Jest glup igrač ali ima brzinu ono što nam treba. Ali nas **** to pravilo mladih i nije to lako spojiti na već tanak igrački kadar.
Treba da se tjera prava adresa,a to je uprava. Koja nije donijela dvije marke u klub. Koja laze javnost i narod o nekim stvarima pa tek onda trener. Ali kao sve u našoj državi sve je naopako. Zato jer nam fakat razmišljaju kao forumu. To je tuga.
-
- Kontakt:
On je poceo sa alibijima prije nego je prvenstvo i pocelo.. Nije on dobar u glavu.. Svasta laprda, samo da bi sebe zastitio..perodeformero je napisao/la: ↑17 jul 2022, 11:16https://youtu.be/cS-skdCJ9v0
Pročepit će negdje.
Edis je sinoc dokazao da nije dorastao da vodi veliki klub kao sto je Zeljo.Ako ne moze leotara dobiti sta onda ocekivati protiv jacih protivnika.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
-
- Kontakt:
Ma da on ove ublehe baca posle Zrinjskog, Tuzle i sl., nego ih baca protiv ekipa koje su pretendenti za ispadanje.. Lik ubleha zesca..
Pročepit će negdje.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ja shvatam da se ne može očekivati od svih navijača da budu stručnjaci i da ljudi nemaju ni vremena za to,ali neko ko misli da je Hodžić sinoć odigrao loše ima problem sa elementarnom inteligencijomHulahopka je napisao/la: ↑17 jul 2022, 11:30Kuca se gradi iz temelja, a ne gradi se s krova. Mi nemamo temelje da bi mogli pisati o Mulalicu. Niko ne tvrdi da je on Trenercina, ali isto nije bezveznjakovic. Jedan solidan trener,koji bi da je dobio par pojacanja mogao se uključiti u borbu za evropu.
-
- Kontakt:
Ma taj mongo samo trazi da neko udje u raspravu s njim.
A sto se tice Muallica, tek sad vidjeh ovaj isjecak sa konferencije par postova iznad..
Jel to Mule radi dzabe? Jel se mozda zapitao da li bi neki igraci mozda i dosli bar na pola godine da vide da on zna sta radi. Normalno da niko nece doci ako si kokuz i neznalica za taj posao. Ja ne znam sta je s njim vise, on bi i Klopu imao sta reci, hvala Bogu pa imamo najjaceg trenera na svijetu.
Oo hvala Vam Mulalicu Vase Visocanstvo sto ste na klupi naseg kluba, samo eto imate lose igrace pa vjerovatno zbog tog ne mozemo meda 9 tekmi..
A sto se tice Muallica, tek sad vidjeh ovaj isjecak sa konferencije par postova iznad..
Jel to Mule radi dzabe? Jel se mozda zapitao da li bi neki igraci mozda i dosli bar na pola godine da vide da on zna sta radi. Normalno da niko nece doci ako si kokuz i neznalica za taj posao. Ja ne znam sta je s njim vise, on bi i Klopu imao sta reci, hvala Bogu pa imamo najjaceg trenera na svijetu.
Oo hvala Vam Mulalicu Vase Visocanstvo sto ste na klupi naseg kluba, samo eto imate lose igrace pa vjerovatno zbog tog ne mozemo meda 9 tekmi..
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Raduje me reakcija na kraju utakmice.
Sudije treba da imaju strah od eventualnog šamaranja, izlaganja automobila visokim temperaturama itd, bez obzira kakav je nalog od bande u vidu Saveza.
Vico krme smrdljivo, yebem ti hanumu
Sudije treba da imaju strah od eventualnog šamaranja, izlaganja automobila visokim temperaturama itd, bez obzira kakav je nalog od bande u vidu Saveza.
Vico krme smrdljivo, yebem ti hanumu
- manijacikonjic87
- Kontakt:
mislio sam se ne oglasavati vezano za tekmu protiv leotara ali opet nesto mi ne da mira haha prvo i osnovo jeste da smo ponovo zaklani od strane ljudi u crnom.. međutim imali smo mi svojih prilika i ponovo smo zakazali sa realizacijom.. mislim da je vrijeme da haracic krene od prve minute dok su nam svjeza krila (krilo*).. edis kao edis nista novo nam nije ponudio.. svi su mu procitali igru (ako je uopste ima) prvih 11 i zamjene znamo i mi napamet a ne treneri koji to prate pred nase utakmice.. kako je proslo vrijeme da igraci igraju iz ljubavi tako je proslo i vrijeme da se utakmice dobiju na horuk i hajc.. edise volim te postujem te jedan si od rijetkih koji iskreno zivi za ovaj klub ali mislim da je ova polu sezona maksimalno sto smijes ostati na klupi.. hvala ti za sve ali nisi ti jos dorastao znanjem za klub kakav je FKŽ..
mijenjati trenera nakon prvog kola bi bilo ravno samoubistvu jer svaki trener donese nesto novo ali nakon prvog dijela bi bilo i vise nego normalno da se uradi neka znacajnija promjena u strucnom stabu..
mijenjati trenera nakon prvog kola bi bilo ravno samoubistvu jer svaki trener donese nesto novo ali nakon prvog dijela bi bilo i vise nego normalno da se uradi neka znacajnija promjena u strucnom stabu..
Moze mu se. Niko nije izasao ispred kluba da kaze sta je cilj, koliki je budzet za igrace, sta se pokusalo uraditi i slicno. Njega su isturili ispred i sto treba i sto ne treba ima priliku da koristi da bi opravdao sebe.MojaMalenkost je napisao/la: ↑17 jul 2022, 11:33On je poceo sa alibijima prije nego je prvenstvo i pocelo.. Nije on dobar u glavu.. Svasta laprda, samo da bi sebe zastitio..
Druga je stvar sto vec svima ide na klinac sa kuknjavom. Previse je ogorcen i to ispoljava iz kola u kolo i zato treba razguliti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Izuzetno teska situacija, moglo bi se desiti veoma lahko da nakon 5.6 kola budemo medju 2.3 posljednje ekipe na tabeli sto bi bio vrhunac svega u posljednjih par sezona.
Mulalić ima problem sa malim utakmicama, ne zna nafurati ekipu ili šta, ali baš loše
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Mulalic ima slovom i brojem 3 pobjede od kada je na nasu nesreću dosao na klupu.
Da mu nije Ivkovic obezbjedio solidnu bodovnu zalihu odveo bi nas u drugu ligu a ove godine imamo Slogu i Igman od kojih moramo biti bolji.
Od ove neznalice na klupi ne ocekujem nista a posebno od ublehe Alihodzica i sindikalca Bogicevica.
Igraci su nam zlatni i oni bi pod drugim trenerom bili puno bolji
Edise fataj se noge i Crne gore nisi za Zelje. Najslabija si karika u cijelom klubu i problem jeste u tebi.
5 godina nisi napredovao, jos si i gori i bezobrazniji nego prije.
Da mu nije Ivkovic obezbjedio solidnu bodovnu zalihu odveo bi nas u drugu ligu a ove godine imamo Slogu i Igman od kojih moramo biti bolji.
Od ove neznalice na klupi ne ocekujem nista a posebno od ublehe Alihodzica i sindikalca Bogicevica.
Igraci su nam zlatni i oni bi pod drugim trenerom bili puno bolji
Edise fataj se noge i Crne gore nisi za Zelje. Najslabija si karika u cijelom klubu i problem jeste u tebi.
5 godina nisi napredovao, jos si i gori i bezobrazniji nego prije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kupljene karte se na Istoku nisu ni skenirale kako bi se ubrzao ulazak navijacaMojaMalenkost je napisao/la: ↑17 jul 2022, 10:49Poruka za ljude u klubu da pregledaju malo skenere karata.. Na istoku se ulazilo 20 minuta jer za svaku kartu moras nabadati po pola minute dok je ono ocita.. I po zavrsetku utakmice na c2 ulazu nisu otvorili citavu kapiju vec samo vrata, tako da se i izlazilo maksimalno usporeno.. Eto, ako ne mogu nesto vise, mogu bar te neke detalje zbog kojih im se masa ljudi sinoc sjecala najmilijih..
Sto se tekme tice to je to dok nas Edis vodi.. Lik koji za 90 minuta nije u stanju jednu rotaciju na terenu izvrsiti.. Ni jednu takticku promjenu.. Santos je bio zreo da ga se malo zarotira na desno krilo u drugom poluvremenu jer su ga bili bas zatvorili na lijevom.. Mekic katastrofa, mada ni Hajdar nije bio bolji kada je usao.. Bio je jos gori.. Stila guzelja po terenu, ali i takav je medju najkonkretnijim.. Seha da nauci aut izvoditi.. Mimo toga nije bio ni los toliko.. Imao je par finih pasova, a zatvarao je solidno i defanzivno.. Beca dobar osim one situacije kada je morao sutati, a ne vracati u sredinu.. Ostali srednja zalost osim Hodzica i Cocalica koji su jedini bili na visini zadatka..
Publika za 10 osim nekolicine retarda koji su gadjali, al uglavnom se radilo o nekim nepoznatim facama, vjerovatno neizivljenim dijasporcima..
Sudjenje kriminalno, ali tako nesto je i za ocekivati..
I neka zakrpe rupu pred sjeverom kao sto su uradili pred golom na jugu.. Ne kontam zasto su je ostavili..
Sve u svemu, ako se po jutru dan poznaje, onda nas ocekuje repriza prosle sezone i patnja iz tekme u tekmu i sa najgorima u ligi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.