FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
74
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 153

zeljovac21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovac21 » 17 jul 2022, 12:49

Zrinjski borac tuzla sarajevo velez ispred nas mi smo negdje sa posusjem i slobodom. Igman juce ubio sirokog bit ce zeznuta konkurencija.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 17 jul 2022, 12:51

manijacikonjic87 je napisao/la:
17 jul 2022, 12:13
mislio sam se ne oglasavati vezano za tekmu protiv leotara ali opet nesto mi ne da mira haha prvo i osnovo jeste da smo ponovo zaklani od strane ljudi u crnom.. međutim imali smo mi svojih prilika i ponovo smo zakazali sa realizacijom.. mislim da je vrijeme da haracic krene od prve minute dok su nam svjeza krila (krilo*).. edis kao edis nista novo nam nije ponudio.. svi su mu procitali igru (ako je uopste ima) prvih 11 i zamjene znamo i mi napamet a ne treneri koji to prate pred nase utakmice.. kako je proslo vrijeme da igraci igraju iz ljubavi tako je proslo i vrijeme da se utakmice dobiju na horuk i hajc.. edise volim te postujem te jedan si od rijetkih koji iskreno zivi za ovaj klub ali mislim da je ova polu sezona maksimalno sto smijes ostati na klupi.. hvala ti za sve ali nisi ti jos dorastao znanjem za klub kakav je FKŽ..
mijenjati trenera nakon prvog kola bi bilo ravno samoubistvu jer svaki trener donese nesto novo ali nakon prvog dijela bi bilo i vise nego normalno da se uradi neka znacajnija promjena u strucnom stabu..
Zar nisi.bio druga smjena? A da sve znas šta i kako..

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 17 jul 2022, 12:52

Mamba21 je napisao/la:
17 jul 2022, 12:31
Mulalić ima problem sa malim utakmicama, ne zna nafurati ekipu ili šta, ali baš loše
Paradoksalno, ali ova ekipa vjerovatno ima mnogo vece sanse dobiti derbi nego Igman iz Konjica, ulazis u sezonu gdje se bukvalno nista ne zna. Ovaj dodje na press i bukvalno novinari treba da se tresu i strahuju kada ga nesto pitaju, jarane niko te ne tjera da budes trener, sta se gicaš kada te pitaju nesto vezano za ekipu

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 17 jul 2022, 13:03

Mamba21 je napisao/la:
Mulalić ima problem sa malim utakmicama, ne zna nafurati ekipu ili šta, ali baš loše
Ma nema ih sta furat, furanje ri pomaze kad si ti podredjen pa na srce dobijes, kad si ti jaci tu se jedino moze dobit kvalitetom a mi ga nemamo

Za sve ove utakmice ako ista ne mozes prigovorit to je trka, borbenost i zalaganje...al da je smao to bitno mogli bi i ja i ti igrat
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 17 jul 2022, 13:40

carapica me citira.. ne bi procit'o za 6 bodova protiv leotara a ne 3 :urnebes: dosta mi je stresa za ovaj vikend :urnebes:
Mi smo Željini, Željo je naš !

Zeljo21
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo21 » 17 jul 2022, 13:42

Haj to nego kad se vraca Bender i ko ce biti drugi u21 ekipi nije valjda Beca

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 17 jul 2022, 13:48

perodeformero je napisao/la:
17 jul 2022, 12:52
Mamba21 je napisao/la:
Paradoksalno, ali ova ekipa vjerovatno ima mnogo vece sanse dobiti derbi nego Igman iz Konjica, ulazis u sezonu gdje se bukvalno nista ne zna. Ovaj dodje na press i bukvalno novinari treba da se tresu i strahuju kada ga nesto pitaju, jarane niko te ne tjera da budes trener, sta se gicaš kada te pitaju nesto vezano za ekipu
Nista tu nije cudno. Pa iz istog razloga nasa elita u A reprezentaciji izgleda "bolje" protiv evropske kreme nego protiv Finske, Latvije i slicnih. Jer se u tim utakmicama gdje si veliki underdog nemas sta izgubiti. Na tebi je samo da se branis kao da ti zivot visi o koncu, da stojis u redovima, da si disciplinovan i ne napravis neku gresku. A naprijed sta bude bude. Copy paste Leotar sinoc naprimjer.

S druge strane kada si ti favorit e onda moras raditi sve suprotno. E tu nastaju problemi. :)
@igrajlopte 🐦

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 17 jul 2022, 14:00

4,000 gledaoca sinoc na Grbavici, info @NFSBIH. Hahahahahahaha.
@igrajlopte 🐦

NotOccasionalFan
Kontakt:

Post Postao/la NotOccasionalFan » 17 jul 2022, 14:01

Sav raskos Edisove strucnosti smo mogli vidjeti sinoc i gdje je taktika bila da se siluje Santos loptama u prostor, pa ako sta uradi dobro i jeste. Spao je na to da jedan Tomo Ivkovic ima bolju statistiku od njeg. Neka nam je Bog Dragi na pomoci u sljedecih 5-6 kola. Valja se vaditi a ne znamo za pobjedu u gostima dugo, dugo vec. Zapravo, ne znamo za pobjedu ikako.

Mekic nije izasao sinoc na tekmu, gdje je bio u glavi Bog sami zna. Kao i Kosoric.
Coca nazad sam igrao, Hodzic sam u sredini a gore Santos. Dakle, tri igraca ti igraju fudbal od 10 njih na terenu (ne racunam golmana svakako). Tuga

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jul 2022, 14:03

ReX je napisao/la:
17 jul 2022, 14:00
Nisu ni mogli znati tacan broj jer nismo se nisu koristili svi citaci karata. Konkretno na sjeveru, na ulazu gdje sam ja usao, citaci se nisu koristili vec su se cijepale karte.

I razglas je bio los/nije radio na sjeveru, spikera cujes sa istoka.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

OdbrambeniOP
Kontakt:

Post Postao/la OdbrambeniOP » 17 jul 2022, 14:07

Jugjesamojedan je napisao/la:
16 jul 2022, 23:13
A haj recite koga biste vi za trenera, bas me zanima...
Kakvih ima Mulalić je odličan, sjetite se samo Sliškovića...
Zamjenit ce ga Curic,on ceka kiks doticnog,mislim da je
prihvatio rad u OP zbog toga.

Ps.Poslje sinocnje utakmice jedino su na dobitku dijeca koja se nisu druzila na jugu,ne treba im objasnjavati sta znaci ona korida po zavrsetku utakmice,sramota za
velikana.

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 17 jul 2022, 14:17

Svi smo pisali da je liga bolja ove sezone, dosta ekipa se pojacalo, jedino smo mi tu negdje sa ekipom i jos starijim igracima. Juce posusje i velez, obje ekipe bi nas glat pobjedile, da ne spominjem ove iz vrha. Bice dosta teska ova sezona, prosle smo na neko guranje i silu mogli, ove godine ce to teze ici.

Lordiox101
Kontakt:

Post Postao/la Lordiox101 » 17 jul 2022, 14:30

LjoZee je napisao/la:
17 jul 2022, 14:03
ReX je napisao/la:
Nisu ni mogli znati tacan broj jer nismo se nisu koristili svi citaci karata. Konkretno na sjeveru, na ulazu gdje sam ja usao, citaci se nisu koristili vec su se cijepale karte.

I razglas je bio los/nije radio na sjeveru, spikera cujes sa istoka.
Nije radio jež ni na jugu, 30 minuta do utakmice su se cjepale karte, isti tako i na istoku, najmanje je bilo 6000 gledalaca

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 jul 2022, 14:46

Pored toga što nismo osvojili 3 boda, meni je posebna gorčina kad kiksaš u prvom kolu sezone jer odmah ulaziš s nekom negativnom atmosferom u prvenstvo. Pogotovo kad publika ispoštuje kao što je jučer, ambijent za 10 i onda si svjestan da će sad to ispuhat. Sljedeću gostuješ Zrinjskom gdje su velike šanse da ćemo izgubit i onda će biti imaš samo 1 bod iz prva 2 kola, tražiće se glave i trenera i igrača, još ti ide užasan raspored. E zato je bilo bitno da jučer pobjedimo, dakle ne samo zbog 3 boda k'o 3 boda nego zbog općenito nekog pozitivnog ulaska u sezonu.

Imamo veliki problem širine u ofanzivnom dijelu ekipe. Pogledaš jučer klupu i od ofanzivnih igrača imaš samo da ubaciš Haračića i Bekrića. Hajdar i Beća to nisu. Kad smo kod Bekrića koja je poenta njegovog produživanja ugovora ako ga nećeš ubaciti u igru kad ganjaš rezultat? Jedini je igrač na klupi koji može izmisliti nešto na terenu. Valjda si mu produžio ugovor baš zbog toga ako ti gori da ga ubaciš posljednjih 20-tak minuta zbog "majstorluka".

Drugo problem je širina na krilima. Santos je jedino lijevo krilo u ekipi, Vego i Šehić mogu pokriti tu poziciju ali to nije to, oni nisu krila. Desno Suba koji je desetka, a na klupi također nije bilo nijedno rezervno desno krilo.

slika

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jul 2022, 14:53

braco je napisao/la:
17 jul 2022, 14:46
Drugo problem je širina na krilima. Santos je jedino lijevo krilo u ekipi, Vego i Šehić mogu pokriti tu poziciju ali to nije to, oni nisu krila. Desno Suba koji je desetka, a na klupi također nije bilo nijedno rezervno desno krilo.
Je li to Gasal hvala Bogu otisao?

Napad je problem ogroman. Nit sirine nit kvaliteta, ostalo je ok.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 jul 2022, 15:02

LjoZee je napisao/la:
17 jul 2022, 14:53
braco je napisao/la:
17 jul 2022, 14:46
Je li to Gasal hvala Bogu otisao?

Napad je problem ogroman. Nit sirine nit kvaliteta, ostalo je ok.
Trenira i dalje s ekipom, zašto ugovor još nije produžen ne znam.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 17 jul 2022, 15:34

LjoZee je napisao/la:
17 jul 2022, 12:27
MojaMalenkost je napisao/la:
17 jul 2022, 11:33
On je poceo sa alibijima prije nego je prvenstvo i pocelo.. Nije on dobar u glavu.. Svasta laprda, samo da bi sebe zastitio..
Moze mu se. Niko nije izasao ispred kluba da kaze sta je cilj, koliki je budzet za igrace, sta se pokusalo uraditi i slicno. Njega su isturili ispred i sto treba i sto ne treba ima priliku da koristi da bi opravdao sebe.

Druga je stvar sto vec svima ide na klinac sa kuknjavom. Previse je ogorcen i to ispoljava iz kola u kolo i zato treba razguliti.
Ma lik kuka kako zbog besparice nismo mogli dovesti bolje igrace, a nikako da skonta da zbog iste te besparice nismo mogli dovesti ni boljeg trenera od njega :urnebes: Lik je doqrcio sa kuknjavom i izmisljanjem alibija.. Isto kada da svako kolo igramo sa uredjenim i jakim klubovima, a ne sa ekipama koje u normalnim drzavama ne bi iz svog sela makle.. Podobro je on opicen.. Ne zna dvije normalne recenice povezati.. Mene stid njegove pressove gledati.. Tacno pocnem osjecati susramlje..

@KANA ne znam brate, ja usao na c2 nekad u 20:50 i svaka karta se skenirala.. Ulazio 20 minuta..
Pročepit će negdje.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 17 jul 2022, 15:38

ReX je napisao/la:
Toliko bilo na istoku, al ko ebe Vicu i njegovu iskompleksiranu druzinu..
Pročepit će negdje.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 17 jul 2022, 15:50

Zeljo21 je napisao/la:
17 jul 2022, 13:42
Haj to nego kad se vraca Bender i ko ce biti drugi u21 ekipi nije valjda Beca
Zasto ne ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 jul 2022, 15:52

Sinoć na pressici na 3:15 Edis govori novinaru da ne bi ni taj novinar radio svoj posao da kasni plata, a Cviko dobaci pa nemojte ni vi :rol:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 29 gostiju.