Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa normalno, nece naginjati Sarajevu, kad su tamo sve supci, posebno nakon 95e.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kako da nismo zato im je Selim i yebo mater 92.....Okorjela komunjara im rekla "Ja nemam druge drzave osim BiH"..h1a2s3o4 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:01OnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 12:39Prije rata je 70% Tuzle navijalo za Beogradske klubove
Istina libo
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći o autoputu reče: "Tuzla i Tuzlaci su nekako uvijek naginjali više Beogradu i Srbiji."

Isto ko i hiljade pripadnika ARBiH sa tuzlanske opstine.
-
- Kontakt:
Tuzla jedino naginje Tuzli, zato je svima trn u oku. Svako ko je posjetio Tuzlu zna kakva atmosfera vlada i da Tuzlake nije briga za politiku.
RedBlue je napisao/la: ↑19 jun 2022, 22:45Prvo i drugo u Modrici, eventualno trece u BL, dotad ce se rjesiti teren.FoSte95 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 18:42Hajde prvo kolo i nekako ali drugo, treće?RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑19 jun 2022, 16:13Ja stvarno ne razumijem na koji nacin ce borac igrat Evropu na onoj njivi u Modrici

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I found freedom. Losing all hope was freedom.
E čuj Tuzla trn u okutuzlanskinacin je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:38Tuzla jedino naginje Tuzli, zato je svima trn u oku. Svako ko je posjetio Tuzlu zna kakva atmosfera vlada i da Tuzlake nije briga za politiku.

I to, ni manje ni više, nego svima

Šta čovjek ovdje neće pročitati u pm....
@RedBlue još jači, njegov šovinizam smrdi do Sarajeva.
Svi ste vi top i prejaki, samo su u Sarajevu šupci i svima vama Sarajevo zavidi

Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 17 jul 2022, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Miljacka je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:43E čuj Tuzla trn u okutuzlanskinacin je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:38Tuzla jedino naginje Tuzli, zato je svima trn u oku. Svako ko je posjetio Tuzlu zna kakva atmosfera vlada i da Tuzlake nije briga za politiku.![]()
I to, ni manje ni više, nego svima![]()
![]()
Šta čovjek ovdje neće pročitati u pm....

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Nasli smo nacin da pomirimo vrapcice i pitare. Samo kakvu temu bacit o Tuzli i odma po tom pitanju se slazuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:44Miljacka je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:43E čuj Tuzla trn u okutuzlanskinacin je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:38Tuzla jedino naginje Tuzli, zato je svima trn u oku. Svako ko je posjetio Tuzlu zna kakva atmosfera vlada i da Tuzlake nije briga za politiku.![]()
I to, ni manje ni više, nego svima![]()
![]()
Šta čovjek ovdje neće pročitati u pm....![]()

Volim tebe, više od sebe
Mislim da se po pitanju Tuzle i Slobode slažu svi redom, i Pitari, i Rođeni, i Željovci i svi ostali. Nije teško složiti se oko očiglednih stvari.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Može i o Tataru.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:49Nasli smo nacin da pomirimo vrapcice i pitare. Samo kakvu temu bacit o Tuzli i odma po tom pitanju se slazu![]()
![]()
Cigo firaunski Benjamine Tataru

Zadnja izmjena: Espiritosanto, dana/u 17 jul 2022, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
On je nasao svoju sredinu.Espiritosanto je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:02Može i o Tataru.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:49Nasli smo nacin da pomirimo vrapcice i pitare. Samo kakvu temu bacit o Tuzli i odma po tom pitanju se slazu![]()
![]()
Cigo firsunski Benjamine Tataru![]()
Sto bi se reklo, svoj na svom
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ma gdje ćeš ovo napisati? Zašto bi Tuzla nekome bila trn u oku? Ja lično protiv Tuzle ništa nemam, često i dođem, mada se i nema nešto specijalno za vidjeti.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:49Nasli smo nacin da pomirimo vrapcice i pitare. Samo kakvu temu bacit o Tuzli i odma po tom pitanju se slazu![]()
![]()

Vidiš i @RedBlue je totalno realan lik, Sarajevo mu bilo normala do '95e, od tad mu je bezveze

Toliko je poremećen da mu je vjerovatno (političko-muslimansko) Sarajevo krivo jer su ga nalupali konobari sa Farskih Otoka. Vjerovatno mu je i Vukovar bio normala do 93e.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, jurisicduska, NeSamSafetee i 27 gostiju.