FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Salu na stranu FabioMiretti ovo je odraz dobrih odnosa izmedju dva kluba..inace bi ovo bilo mnogo vece obestecenje... 

Niko se nije slozio, Romano i RA prenose da je rijec o sumi od preko 80mil. Svejedno, manje bitno koliko je, po meni ste trebali iskrcati 90mil za napadaca. Sretno u svakom slučaju.
Max Allegri
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Uzecemo Kane jeftinije iduce godine 
Nadam se da ce se nakon ovog padobranci vratiti svojim nezanimljivim zivotima, hajmo misevi u rupe, razligu

Nadam se da ce se nakon ovog padobranci vratiti svojim nezanimljivim zivotima, hajmo misevi u rupe, razligu

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Da li će Sarma u iznos transfera sad računati plate i provizije agentima, ili će zastupati mišljenje da je De Ligt plaćen 70 miliona "jEr sE boNUsI nE raChunaYu"?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Bilo je jasno vec neko vrijeme da De Ligt dolazi, skontali su se oni davno oko cijene vidjelo se to po izjavama Samo se cekalo da Lewa ode i da legne koji euro na racun, a vjerovatno i da Juve nadje neku zamjenu.
Na kraju realan iznos nema tu vjerovatno nezadovoljnih ni sa jedne strane. Svasta se rijesilo u ovom transfer roku, samo sad ostaje problem onog glavnog egzekutora. Vidjet cemo na sta ce to licit, i sta je plan uprave hoce li se jos sta dovoditi.
Na kraju realan iznos nema tu vjerovatno nezadovoljnih ni sa jedne strane. Svasta se rijesilo u ovom transfer roku, samo sad ostaje problem onog glavnog egzekutora. Vidjet cemo na sta ce to licit, i sta je plan uprave hoce li se jos sta dovoditi.
Romano objavi ovo:
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Fabio Smoretti nam je na aparatima! 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Još Tel i to je to, teško da će Leimer doći mada bi tu trampa njega i Sabitzera bila idealna. Onda ostaje problem trenera kako će to hendlati 

Znači do kraja roka može se očekivati Tel, možda Laimer i Sosa. Ostaje još samo problem 9ke koji se vjerovatno neće ovo ljeto rješavati.Borna Sosa is Julian Nagelsmann's desired target for the left-back position. The Croatian has been promised by Stuttgart that they would let him go for €20-25m [@BILD]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Laimer bi s Kimmichom uzorao sredinu.
Nadam se da ce Brazzika pronaci i za njega rjesenje.
Raum je mnogo bolji igrač od Sose!
Ja bih ga doveo cisti da ga Pcelice ne uzmu.
Nadam se da ce Brazzika pronaci i za njega rjesenje.
Raum je mnogo bolji igrač od Sose!
Ja bih ga doveo cisti da ga Pcelice ne uzmu.
A centre-back will be sold following the signing of Matthijs de Ligt [@FrankLinkesch]
Ne znam ko bi mogao biti? Lucas Hernandez nije, Upamecano je skoro promjenio agenciju a i neki dan je receno da on ostaje i pored dovodjenja de Ligta..jedino ostaje Pavard...ili eventualno Nianzou (mada kod njega moze samo Loan deal)
Ne znam ko bi mogao biti? Lucas Hernandez nije, Upamecano je skoro promjenio agenciju a i neki dan je receno da on ostaje i pored dovodjenja de Ligta..jedino ostaje Pavard...ili eventualno Nianzou (mada kod njega moze samo Loan deal)
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 17 jul 2022, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
A nekada je Bayern bio sinonim za racionalno trosenje,a sad se na bukve baca 80 miliona,a jedna takva im ovo ljeto djaba otisla.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Strasan igrač, idealan korak naprijed u karijeri. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Centre forward
- Kontakt:
Zašto na temi Dame vlada suprotno mišljenje?
Frustracija Alegriem ili on stv nije mnogo toga pokazao?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Aposolutna laz. Od momka smo ocekivali VVD a dobili smo prosječnog stoepra, momak u tri godine nije bio igrac utakmice. Mozda se u vas preporodi, bilo bi dobro i za njega.Centre forward je napisao/la: ↑17 jul 2022, 22:27Zašto na temi Dame vlada suprotno mišljenje?
Max Allegri
- Omerbavarac
- Kontakt:
Chris Richards.edo07 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 22:21A centre-back will be sold following the signing of Matthijs de Ligt [@FrankLinkesch]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo da znas da je @pogbi i Morata strasan igrac.Centre forward je napisao/la: ↑17 jul 2022, 22:27Zašto na temi Dame vlada suprotno mišljenje?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Pored njega, receno je namhafte (velika imena u nekom bukvalnom prijevodu)..pretpostavljam Upamecano ili PavardOmerbavarac je napisao/la: ↑17 jul 2022, 22:29Chris Richards.edo07 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 22:21A centre-back will be sold following the signing of Matthijs de Ligt [@FrankLinkesch]
Traženje zrtve. Nije jedini. Niko im nije valjao kad je odlazio (sjetimo se Cancela koji je danas ponajbolji bek svijeta, a u Juventusu pljuvan kako ne zna braniti).Centre forward je napisao/la: ↑17 jul 2022, 22:27Zašto na temi Dame vlada suprotno mišljenje?
Juventus ne lici ni na sta vec 4,5 godine prije svega, bez ikakvog sistema i smisla.
Sto se tice njega, većina mu je pamtila igranja rukom i par penala kada je tek stigao sto je čista glupost, pogotovo u vremenu nakaradnih promjena pravila i nakaradnog pravila igranja rukom. Hejteri se uhvate toga i ne puštaju, rijetko su ga hvalili kad je dobar, ali kad se primi gol nalazilo se da je on taj.
Dao bih mu ocjenu 4/5 za boravak u Torinu, svakako bi ova sezona sa novim igračima i entuzijazmom bila ta koja ce ga lansirati medju najbolje stopere svijeta, ali ipak cete vi to docekati.
Lani najstandardniji igrač, najviše minuta i dobar u nakaradnom Juventusu u kojem se i nije moglo bolje.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 17 jul 2022, 22:37, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.