Nema!
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel ga @Škaljo ovjerio ?manijacikonjic87 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 13:16da ste vi zivi i zdravi na tm JA ima aktivan ugovor u gani.. jedino ako nekog drugog garu dovodimo![]()

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
e jedino ako je onaj uhljup umjeso prste u to sve.. al negdje sam citao neki portal je objavio kako je potpisao za njih a evo gledam jutros na tm pise da je njihov clan.. al moze kod nas sve pa i to da tamo neki uhljup objavljuje lazne inf na tm

accra 1 jul 2022.. tako bar tamo stoji

Mi smo Željini, Željo je naš !
Sinanov portalmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 13:36e jedino ako je onaj uhljup umjeso prste u to sve.. al negdje sam citao neki portal je objavio kako je potpisao za njih a evo gledam jutros na tm pise da je njihov clan.. al moze kod nas sve pa i to da tamo neki uhljup objavljuje lazne inf na tm
accra 1 jul 2022.. tako bar tamo stoji![]()

E cuj frajer uzima tm kao relavantan a zna da zukanovic kod nas unosi podatke , zamisli onda kakav je africki zukanovic haha
- Bersaga
- Kontakt:
A zato sad slabije pišeš sa Hulahopka, širiš vidikeBojudaosinebu je napisao/la: ↑18 jul 2022, 10:28Sta kaze investitor o utakmici , treneru i strucnom stabu. Mater li vam pravite nas budalama godinama vec, dovodis igrace iz goska i onda analiziras sto ne mozes dati go.

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
kolko me sjecanje sluzi bio je njegov smijesni portal pa nisam toliko ni obracao paznju al sam zbog tm bio skeptican jer sam konto da je to iole ozbiljno al kad se sjetim kako se cijene određuju dođe mi da sam sebi šamar lupim kome sam vjerovao

- manijacikonjic87
- Kontakt:
- LegendaIvica
- Kontakt:
Zna li neko jel se mozemo jos nadati da ce nam Sulejman doci ili je gotova stvar da ide vani?
Damir Sadikovic
Without Club since: Jul 14, 2022
Someone make it happen
Without Club since: Jul 14, 2022
Someone make it happen

-
- Kontakt:
Do kraja sedmice bi se trebalo znat kakav ce ishod pregovora biti. Valjo bi nam prvo jer nam je neophodno desno krilo, drugo jer je jako brz,a trece sto je vec igro sa Santosom i tu je prednost bas njega dovesti.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 13:16da ste vi zivi i zdravi na tm JA ima aktivan ugovor u gani.. jedino ako nekog drugog garu dovodimo![]()
3 skromne bošnjačke želje
:
--------------Krpić---------------
--Santos----Suba (U-21)----Amoah-
---------Dado----Hodžić-----------
Malić---Drina (U-21)-Cocalić--Galić
----------------Bender--------------------

--------------Krpić---------------
--Santos----Suba (U-21)----Amoah-
---------Dado----Hodžić-----------
Malić---Drina (U-21)-Cocalić--Galić
----------------Bender--------------------
- manijacikonjic87
- Kontakt:
daj Bože

samo bih ja prije vegu nego malića jer je brzi 806 puta a i korpulentniji

- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovo bi bilo idealnih 11, imali bi i pravo jaku klupu, ali..
Ti valjda kako šta slazes pa mijenjaš profil. Nalupas se s jednog pa kad ne bude ništa od toga,napraviš novi i sve tako. Kao ti znas s kim se pregovara. Bože sacuvaj na sta tema liciGanola1921 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 14:29Do kraja sedmice bi se trebalo znat kakav ce ishod pregovora biti. Valjo bi nam prvo jer nam je neophodno desno krilo, drugo jer je jako brz,a trece sto je vec igro sa Santosom i tu je prednost bas njega dovesti.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 13:16da ste vi zivi i zdravi na tm JA ima aktivan ugovor u gani.. jedino ako nekog drugog garu dovodimo![]()
Malo bolji igrači u ovu ligu dolaze nakon svih mogućih opcija i kad im sve propadne, pa nije ni nemoguće da vidimo Dadu, Krpića i još par kapitalaca...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- LegendaIvica
- Kontakt:
ITi sad da dovedeš igraca sutra,on će ti tek igrati za 3-4 kola igrati,.i dok se još uigra 3-4 kola mi ćemo imati 3 boda. Sad dovođenje igraca nema svrhu. Što si doveo,doveo si i to je to.
Cekat još malo da se labudovi nakace Mulalicu na ledja,koji naprotiv nista nije kriv. A onda cekat nekog Ivkovica i sličnog da labudovi svršavaju,pisu kako igrači ne znaju treninge odraditi tih magova i slicno.
Pri tome labudovi objasne kako zamisli investitor neće ulagati u igrački kadar nego.treba vremena da on to slozi.
Iz dana u dan ublehe se čitaju ovdje djece i starijih. I naravno šlag na tortu brko i malenkost da ispaljuju pod obavezno nekog igrača, i tako ... da tema ne gubi smisao jer ostali trolaju..
Cekat još malo da se labudovi nakace Mulalicu na ledja,koji naprotiv nista nije kriv. A onda cekat nekog Ivkovica i sličnog da labudovi svršavaju,pisu kako igrači ne znaju treninge odraditi tih magova i slicno.
Pri tome labudovi objasne kako zamisli investitor neće ulagati u igrački kadar nego.treba vremena da on to slozi.
Iz dana u dan ublehe se čitaju ovdje djece i starijih. I naravno šlag na tortu brko i malenkost da ispaljuju pod obavezno nekog igrača, i tako ... da tema ne gubi smisao jer ostali trolaju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.