Kenan Hasagic

harishp
Kontakt:

Re: Kenan Hasagic

Post Postao/la harishp » 31 jan 2011, 15:19

Zna Kenan da se na levatima dize para. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 15:44

Šta vi znate od toga, kad je Analitico namještao utakmice Dortmunda gdje ste vi bili :mrgreen: . Pustiti čovjeka zna on kako se to radi! :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 feb 2011, 16:10

Keno je sinoc pokazao da je za Begovica Buffon. Mnogo pametniji golman. Svako njegovo ispucavanje je pogodilo Vedada u glavu. A da ne pricam o odbranjenoj 99% sansi i penalu...

Asmire napusi se
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 feb 2011, 16:11

szlaja je napisao/la:Keno je sinoc pokazao da je za Begovica Buffon
:lol: :lol: :lol: Jah, zato Keno i brani u Manchester Unitedu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 feb 2011, 16:18

Monolog je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Keno je sinoc pokazao da je za Begovica Buffon
:lol: :lol: :lol: Jah, zato Keno i brani u Manchester Unitedu.
Begovic moze branit u Barceloni, al nikad nece biti bolji. Da je kreno iz BiH racku bi sad branio u Eng

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 feb 2011, 16:22

EH da je Dzeko kreno iz BIH racku bi bio u Eng :-))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 feb 2011, 16:23

Razlog zbog kojeg pišeš ovakve postove sigurno nije u (ne)kvalitetama jednog ili drugog, već nedolazak Begovića na utakmicu protiv Meksika. Reći da je Keno za Asmira Buffon je stvarno neumijesno. Može ti biti draži, možeš mrziti Begovića ili šta ti ja znam, al' on je u ovom trenutku institucija za Hasagića. Mislim da si i sam svjestan toga. Pa i Džeko je kren'o iz BiH, pa je sad u Engleskoj. Dakle, da je Hasagić kvalitetniji, sigurno ga ne bismo gledali(dobro, slag'o sam, nisam ga još niti jednom pogledo u ovom klubu kojem ni ime ne znam izgovoriti, a da se ne konsultujem sa biltenom ili wikipedijom) u turskoj ligi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 feb 2011, 16:31

Monolog je napisao/la:Razlog zbog kojeg pišeš ovakve postove sigurno nije u (ne)kvalitetama jednog ili drugog, već nedolazak Begovića na utakmicu protiv Meksika. Reći da je Keno za Asmira Buffon je stvarno neumijesno. Može ti biti draži, možeš mrziti Begovića ili šta ti ja znam, al' on je u ovom trenutku institucija za Hasagića. Mislim da si i sam svjestan toga. Pa i Džeko je kren'o iz BiH, pa je sad u Engleskoj. Dakle, da je Hasagić kvalitetniji, sigurno ga ne bismo gledali(dobro, slag'o sam, nisam ga još niti jednom pogledo u ovom klubu kojem ni ime ne znam izgovoriti, a da se ne konsultujem sa biltenom ili wikipedijom) u turskoj ligi.
Dzeko je jedan. Iz BiH ce neko kao on uspjeti za jedno 300 godina.
Svako ima svoje misljenje. Moje je da je Keno puno bolji. Mnogo pametniji golman, koji ucestvuje u igri. A Asmir je linijski golman, tipicni "engleski". A oni nisu NIKAD imali dobrog golmana. Samo mi je neizmjerno drago sto je sinoc pokazao ko je jedinica, i nakon toliko godina.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 10 feb 2011, 16:31

Begovic je jos uvijek mlad i tek dolazi na scenu, ali ja se ne sjecam slabog poteza ili greske Hasagica.Mozda i grijesim, ali me nikada nije razocarao...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 feb 2011, 16:34

Hasagic je odlican golman,za razliku od Begovica ima karakter i sigurno mjesto medju stativama u narednih nekoliko godina!

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 10 feb 2011, 16:42

hasagic da je dobar prodo bi se u neki jaci klub

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 16:42

Nema se njemu šta zamjeriti sinoć,vjerovatno igrač najbolje ocijenjen sinoć kad je naša reprezentacija u pitanju.odbranio par zicera skinuo penal,sve u svemu svaka mu čast.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 10 feb 2011, 16:54

Kao sto neko napisa da je keno krenuo iz BiH u inostranstvo,da je begovic bio u istoj situaciji ne bi nista dalje dogurao nego keno siguran sam.
Po meni je hasagic dosta kvalitetniji, kakve veze ima gdje igra kada covjek brani nemoguce i skida penale npr. jednom henry-u, i sinoc onom padavicaru iz uniteda. Ne sjecam se da sam kad vidio da je beg odbranio penala. Naravno, to je samo jedna od stavki kojom se pokazuje kakav je ko golman, ali i refleks, istrcavanje, ispucavanje lopte je na strani kene.
Neko je gore napisao da se ne sjeca da je hasagic ikad pogrijesio, ja se sjecam jedino onog protiv makedonije u zenici nakon neuspjesnog driblinga :D.
I onaj protiv albanije u ovim kvalifikacijama ruku na srce ide njemu na dusu. Eto toliko od mene...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 10 feb 2011, 16:58

sto analiticar kaze hasagic voli stimat utakmice to ga **** naj vise mozda bi se i prodo nekad :lol:

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 10 feb 2011, 17:16

slika

slika
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 feb 2011, 17:20

szlaja je napisao/la: Dzeko je jedan. Iz BiH ce neko kao on uspjeti za jedno 300 godina.
Svako ima svoje misljenje. Moje je da je Keno puno bolji. Mnogo pametniji golman, koji ucestvuje u igri. A Asmir je linijski golman, tipicni "engleski". A oni nisu NIKAD imali dobrog golmana. Samo mi je neizmjerno drago sto je sinoc pokazao ko je jedinica, i nakon toliko godina.
a banks, shilton i seaman su bili vodonosci jelde? :lol:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 feb 2011, 23:05

STEVIE je napisao/la:
szlaja je napisao/la: Dzeko je jedan. Iz BiH ce neko kao on uspjeti za jedno 300 godina.
a banks, shilton i seaman su bili vodonosci jelde? :lol:
Prosjecni golmani... ENGLEZI NIKAD NISU IMALI VRHUNSKOG GOLMANA !!!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 11 feb 2011, 09:32

Dobar je on golman, nema sumnje u to, no decko je postao loseg karaktera i ne igra za raju nego za svoj dzep......Ne bi me iznenadilo da uskoro kupi Avazov toranj......

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 12 mar 2011, 15:13

Keno na golu protiv Nadarevicevih ;)
Vec dvije odlicne odbrane ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 23 mar 2011, 01:03

Kenan Hasagić razlupao skupocijeni Mercedes CLS

Prvi golman fudbalske reprezentacije BiH, Kenan Hasagić, sinoć je prema nezvaničnim informacijama doživio u Sarajevu u ulici Bulevar Meše Selimovića...

ispred RTV doma saobraćajnu nesreću u kojoj je na sreću nije povrijeđen, ali je njegov skupocijeni Mercedes CLS pretrpio teška materijalna oštećenja.

Inače, Kenan Hasagić danas se umjesto na treningu fudbalske reprezentacije našao na fizikalnoj terapiji i kako xxx saznaje prema planu njegovih doktora Hasagić bi trebao propustiti i sutrašnji trening, ali njegov subotnji nastup protiv Rumuna ne dolazi u pitanje.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.