FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Meni nije jasno kako ljudi ne shvataju da nam nista ne bi znacilo i da dodju Krpic, Sadikovic itd ako ce i dalje Mulalic biti trener a Alihodzic i Bogicevic pomocnici.
Ne postoji slamkica za koju se mozes uhvatiti i odbraniti Edisa, ekipa je lose fizicki spremljena, nemamo igre ni u tragovima, zadnju pobjedu upisali u 25 kolu prosle sezone(9 utakmica smo bez pobjede). Jedino sto sa Mulalicem imamo je seljakluk, papanluk i brukanje kluba.
Normalan covjek bi nakon svega sam ponudio ostavku a ovog glupana cemo opet morati tjerati i opet ce patetisati i kmecati isto kao sto je radio prosli put.
Jedan od primjera kad trener ima kvalitet, prosle sezone kad je Karacic(Toni) preuzeo Posusje. U jako kratkom roku, fino ih poslozio i ljudi su lijepo igrali i imali rezultat. Prije toga sa skromnim igrackim kadrom Sirokog radio cuda i evropu izborio..
Ne postoji slamkica za koju se mozes uhvatiti i odbraniti Edisa, ekipa je lose fizicki spremljena, nemamo igre ni u tragovima, zadnju pobjedu upisali u 25 kolu prosle sezone(9 utakmica smo bez pobjede). Jedino sto sa Mulalicem imamo je seljakluk, papanluk i brukanje kluba.
Normalan covjek bi nakon svega sam ponudio ostavku a ovog glupana cemo opet morati tjerati i opet ce patetisati i kmecati isto kao sto je radio prosli put.
Jedan od primjera kad trener ima kvalitet, prosle sezone kad je Karacic(Toni) preuzeo Posusje. U jako kratkom roku, fino ih poslozio i ljudi su lijepo igrali i imali rezultat. Prije toga sa skromnim igrackim kadrom Sirokog radio cuda i evropu izborio..
Ne znam samo kako se moze zaliti na manjak pojacanja sto nije Leotar pobjedio na svom terenu. Koliko se Leotar pojacao? Da smo barem redali sanse a nece u gol, uredu, Ali ono je tanko izadnje bilo, prije imam dojam da nije psihicki igrace pripremio za ovu utakmicu.
-
- Kontakt:
Nije on igrace ni za sta pripremio.. Igramo stihijski, bez ikakvog plana i smisla.. Edis svako kolo ispljuje ekipu do maksimuma.. Ubija ih u pojam svojim javnim potcjenjivanjem, a sve da bi sebe saprao.. Ne kontam kako ga podnose uopste..
Pročepit će negdje.
Kad je preuzeo funkciju sam je govorio kako ne treba kukati, kako se treba raditi s tim sto se ima. Sacuvan mu je kostur ekipe, i dovedeno jedno pristojno lijevo krilo. Sad poslije prve utakmice nove sezone upravo sam kuka kako nema kvalitetnih igraca koji hoce u Zelju. Pa ko to igra za Leotar? Nije pripremio dovoljno dobro ekipu za utakmicu i to je to. Ovaj trener Leotara je uradio bolji posao, barem je skontao da je Santos opasan igrac pa mu nisu dali puno.
Postoji li iko u ovoj drzavi da kaze, pokusao sam, nemam rezultata, i zelim nekom drugom srecu u poslu, u bilo cemu. Nevjerovatno kako se uvjek neko drugi krivi, a nikad samoreflektira.Brkooo je napisao/la: ↑18 jul 2022, 16:06Meni nije jasno kako ljudi ne shvataju da nam nista ne bi znacilo i da dodju Krpic, Sadikovic itd ako ce i dalje Mulalic biti trener a Alihodzic i Bogicevic pomocnici.
manijacikonjic87 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 14:35daj Bože![]()
samo bih ja prije vegu nego malića jer je brzi 806 puta a i korpulentniji![]()
Isto mislim za Vegu, da je bolji od Malica
Nek je sretan Amare 

- MocMahale444
Nadam se da ce mulalic napustiti Zelju ali iskreno nece niko ko iole zna o tom poslu doci za klikere bambuse.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Mi kad otjereamk mulalica jos u vecem qurcu cemo biti
Po cemu to?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:11Mi kad otjereamk mulalica jos u vecem qurcu cemo biti
-
- Kontakt:
Cuj po cemu buraz prvo sve moramo iz pocetka, drugo ni jedan kvalitetniji trener nece doc u ovo rasulo pogotovo kad vi koliko para ima tjst nema
Sad kad Amar dovede Dadu u Velez
Vodi ga sebi ako mislis da dobro radi.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:11Mi kad otjereamk mulalica jos u vecem qurcu cemo biti
Jos 2 kola fore mu dati i onda sikter!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Vidis ne slazem se bas. Jer si sacuvao prakticki sve igrace, uz to doveo jos jednog kvalitetnog igraca, sto znaci da ti je novom treneru lakse preuzeti ekipu. Jos kad bi doveli 1-2 igraca bilo bi dobro.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:16Cuj po cemu buraz prvo sve moramo iz pocetka, drugo ni jedan kvalitetniji trener nece doc u ovo rasulo pogotovo kad vi koliko para ima tjst nema
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan…
-
- Kontakt:
Otiš'o si Amare, ostalo je duga, vječno će ga vraćati žiranti sa juga... Šalim se ipak AMAR AMAR OSIM OSIM, jedan je Amar, najbolji trener Želje u 21. vijeku
Ja iskreno ne bih ni toliko cekao. Naravno zelim mu uspjeha, ali ne bih ni toliko cekao.scorpion je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:18Vodi ga sebi ako mislis da dobro radi.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:11Mi kad otjereamk mulalica jos u vecem qurcu cemo biti
Jos 2 kola fore mu dati i onda sikter!!
-
- Kontakt:
Raja jedva čeka da Mulalić ode, a ne kapira da trenutno prvo što nema niko da je slobodan, a dobar, a drugo i da ima, nisam siguran da bi htio raditi za dž 
U nedjelju navečer igramo utakmicu koja je naizgled najteža: s prvakom u gostima. Ipak, možemo mi dobiti i bez Edisa to, imamo taktičara za njih već u svojim redovima, samo se ne smijemo zatvoriti jer ako se zatvorimo unaprijed smo izgubili utakmicu. Povedi nas Bekrija! 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Covjek fakticki ponizava ljude koji rade u klubu. Imao je dobre uvjete za pripreme, sacuvana mu je ekipa, i opet kuka. Sto trener Leotara ne kuka, ima realno slabiju ekipu od nas, i ne vjerujem da je nesto imao bolje uvjete za pripreme.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:38Raja jedva čeka da Mulalić ode, a ne kapira da trenutno prvo što nema niko da je slobodan, a dobar, a drugo i da ima, nisam siguran da bi htio raditi za dž![]()
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 36 gostiju.