Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svi srpski klubovi su do sad jeli travu protiv Borca a izgleda da je Vico konacno uspio naci ekipu koja ce Borcu pokloniti devet bodova ove godine. Frano Jelicu s.m.e.c.e jedno, stidi se svog sudijskog zvanja!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Meni je toliko krivo što je ispo Borac od ovakve amateri. Jest da je Sloga Doboj amaterski klub, ali meni je jako zao sto nećemo opet napredovati u ligi.
Mjenjas domacinstvo za gostovanje hahah al nadoknadice im to Vicomiky_hz je napisao/la: ↑18 jul 2022, 20:21Ma bzvz i gledat ovu utakmicu,mislim pricamo o duelu gdje je Sloga trebala biti gost,znaci u sezoni bi igrali dvije utakmice sa Borcem van BL logicno poželjna opcija, a oni su pristali da zamjene i da ih u drugom dijelu Borac ceka kao domacin u BL,apsurd apsurda.
Ali dobro to im je bila cijena ulaska u ligu i moraju igrat kako im se svira.
-
- Kontakt:
Ma ovi nemaju šta poklanjati, neće 10 bodova skupiti ovakva ekipa do kraja sezone. Da mi je znati koji amater je ovako amatersku ekipu složio, pa ekipe u drugom rangu imaju kvalitetnije igrače, a da oni u PL ne mogu dovesti bar dvojicu kvalitetnijih igrača.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Naravno da su grizli zato je Slogu uveo u prvu ligu a ljudi nisu trebali uci. Ostali grizu protiv njih jer znaju da ce im otimat bodove
Da jbt nemožes vjerovati kakva odluka,kosi se sa bilo kakvim zdravim razumom,kao pristanes da mjenjas da bi išao da gostujes Borcu u Banja Luku a po rasporedu i zbog toga što rade teren nisi trebao.Boze sacuvajzagor1987 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 20:26Mjenjas domacinstvo za gostovanje hahah al nadoknadice im to Vicomiky_hz je napisao/la: ↑18 jul 2022, 20:21Ma bzvz i gledat ovu utakmicu,mislim pricamo o duelu gdje je Sloga trebala biti gost,znaci u sezoni bi igrali dvije utakmice sa Borcem van BL logicno poželjna opcija, a oni su pristali da zamjene i da ih u drugom dijelu Borac ceka kao domacin u BL,apsurd apsurda.
Ali dobro to im je bila cijena ulaska u ligu i moraju igrat kako im se svira.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma Gradina je imala Kataneca, Ordagica, Pirica koji su napravili ino karijere i jos desetak PL igraca.
Ovi su smijesni jedino ovaj Djoric lici na igraca.
-
- Kontakt:
Sloga očito nije došla u Premijer ligu sa namjerom da se tu i zadrži, nego isključivo da se talovi ispoštuju i operu pare. Pa za pola ovih igrača ne znaju ni uži članovi njihovih porodica.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Sloga Meridian zamisli,jedinstven slucaj u svijetu gdje klub u glavnom imenu drzi ime kladionice,na pocetku sam se i pitao dali je to zakonski dozvoljeno,ocito jesteumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 20:36Sloga očito nije došla u Premijer ligu sa namjerom da se tu i zadrži, nego isključivo da se talovi ispoštuju i operu pare. Pa za pola ovih igrača ne znaju ni uži članovi njihovih porodica.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Igman je za ove Sarajevo.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kodro je kupila FC Barcelona u vansezoni 1995. [5] počevši tokom većeg dijela kampanje , ali je postigao samo devet golova u La Ligi za Katalonce , uključujući dva u El Clásicu protiv Real Madrida (3-0 domaća pobjeda). [6] menadžer Johan Cruyff – koji je insistirao na njegovom potpisu…
FK VELEŽ MOSTAR
FK VELEŽ MOSTAR

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Delegat cujes li ovo?Vec drugi put od pocetka utakmica
A cuju sa zapada kako 5 likova sa naseg istoka onog iz Rudara "rasisticki vrijedjaju" ...
A cuju sa zapada kako 5 likova sa naseg istoka onog iz Rudara "rasisticki vrijedjaju" ...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 jul 2022, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- skullcrusher
- Kontakt:
Hahahahahaahahahahah jest jest kosovo srbija kako da ne

Zadnja izmjena: skullcrusher, dana/u 18 jul 2022, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Joj pećinaca, normalno da će proći bez kazne. Najmilije delegatu yebem.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Još sada ako budemo igrali protiv još jednog grčkog velikana…Fudbaleri AEK-a su se na momente pogubili
Grci fascinirani navijačima Veleža: Oni dišu za klub
Gazzetta.gr jutros donosi tekst pod naslovom: Loše, nesretno, nepravedno...
Mediji u Grčkoj su također fascinirani i atmosferom koja je vladala na Grbavici, a pojedini portali navode kako su navijači bili nestvaran vjetar u leđa fudbalerima Veleža, a da su se i fudbaleri AEK- malo pogubili su toj cijeloj situaciji.
Navikli su Grci na paklene atmosfere, ali navijači Veleža su oih ostavili bez teksta, navode kako oni dišu za klub i da je to nevjerovatno.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Tolikim ponavljanjem samo umanjuješ vrijednost cijele te priče sa Aekom.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Delegat je inace za primjer pa je za ocekivati da cujeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2022, 21:01Delegat cujes li ovo?Vec drugi put od pocetka utakmica

Delegat utakmice Radika Maric

. Radika Marić sin Milisava i Dušanke rođene Rankić, rođen 13. avgusta 1962. godine u Bijeljini, nastanjen u Pučilama bb, tri puta je osuđivan za krivična djela, presudama Osnovnog suda u Bijeljini.
– Presuda Osnovnog suda u Bijeljini broj K-320/05 od 19. 01. 2006. godine novčanom kaznom od 1.000 KM za krivično djelo iz člana 346 stav 1 Krivičnog zakona Republike Srpske,
– Presuda Osnovnog suda u Bijeljini broj 008-K-06-000-481 od 13. 12. 2006. godine na kaznu zatvora u trajanju od 3 mjeseca i novčanu kaznu od 1.000 KM za krivično djelo iz člana 347 stav 3 i člana 279 stav 1 a u vezi sa stavom 2 Krivičnog zakona Republike Srpske,
– Presuda Osnovnog suda u Bijeljini broj 80-0 K 024323 10 K od 08. 06. 2011. godine na kaznu zatvora u trajanju od 6 mjeseci i novčanu kaznu od 15.000 KM za krivično djelo zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja iz člana 347 stav 4 a u vezi sa stavom Krivičnog zakona Republike Srpske
Bez zajebancije
Je li Sloboda ikada prošla prvo pretkolo u Evropi ?
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, NeSamSafetee i 30 gostiju.