Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Pozdrav momci
Uzeo sam VW Passata Limuzinu 2019 god. Da li kod njih postoji mogucnost električnog zatvaranja/otvaranja retrovizora?
U funkcijama u autu ne mogu da nadjem, a pokusavao sam rucno da ih zatvorim i ne ide, tj ne mogu da ih preklopim bojim se da ce sta puknuti.
Uzeo sam VW Passata Limuzinu 2019 god. Da li kod njih postoji mogucnost električnog zatvaranja/otvaranja retrovizora?
U funkcijama u autu ne mogu da nadjem, a pokusavao sam rucno da ih zatvorim i ne ide, tj ne mogu da ih preklopim bojim se da ce sta puknuti.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
https://www.vwclubcroatia.com/forum/top ... trovizora/EdoMajka je napisao/la: ↑17 jul 2022, 16:05Pozdrav momci
Pregledaj ovdje,mozda ima necega sto ti treba
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa trebalo bi da imas na kontrolama dje pomjeras retrovizor desni i lijevi i palis grijanje stakala da ima i zaklapanje retrovizora nacrtano ...ako nema onda nije u opremi ...EdoMajka je napisao/la: ↑17 jul 2022, 16:05Pozdrav momci

-
bombaysaphire
- Kontakt:
Šta popljuva francuze , od 4 izgorena vozila 3 su bila frnacuza Peugeot, Renault i Citroen ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Peugeot 208 u maju ponovo na vrhu, sto je drugi mjesec zaredom. Najprodavanije vozilo EU od pocetka godine sa preko 83k prodatih modela.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
sto Tesle nema nigdje u BEV segmentu, znam da su prvi kvartal ove godine i Model 3 i Y bili ubjedljivo na vrhu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Prvo zbog korone te novih mjera, kada je ona ogromna Teslina fabrika u Šangaju bila zatvorena. Onda se ponovo zatvorio veci dio postrojenja, a nadlezni navode kako rade na prosirenju proizvodnih kapaciteta. Vjerovatno je to jedan od razloga sto ovaj Tesla Model 3 nije pomeo konkurenciju, kako su to radili u prva tri mjeseca.
Naravno pogodjen je i ovaj Model Y, a vidim da slican upgrade rade sa tvornicom u Berlinu, gdje je obustavljen proizvodni proces.
jedva sam nasao temu, taman htio novu otvoriti
sta vozite ljudi, koje su vam zelje i to.
Kod mene jetta 1.8t 2002 americka verzjia...
Uskoro se nadam jednom od ovih...
1.Bmw e38
2. A6
3. Acura mdx ili rl
4. lexus
5. mustang
Inace, Audi mi je uvijek na vrhu liste kada su najdraza auta u pitanju!!
1.Bmw e38
2. A6
3. Acura mdx ili rl
4. lexus
5. mustang
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Acura i LexusYU1892 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 15:25jedva sam nasao temu, taman htio novu otvoritista vozite ljudi, koje su vam zelje i to.
1.Bmw e38
2. A6
3. Acura mdx ili rl
4. lexus
5. mustang
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Znas znanjebombaysaphire je napisao/la: ↑21 jul 2022, 18:42Acura i LexusYU1892 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 15:25jedva sam nasao temu, taman htio novu otvoritista vozite ljudi, koje su vam zelje i to.
1.Bmw e38
2. A6
3. Acura mdx ili rl
4. lexus
5. mustang
Inace, Audi mi je uvijek na vrhu liste kada su najdraza auta u pitanju!!![]()
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Savezna vlada Svabije dogovorila nova pravila o subvencijama na kupovinu elektricnih vozila te plug-in hibrida, kako tamosnji mediji saznaju iz izvora vladinih krugova. Izgleda da je postignut kompromis u sporu ministra Lindera i Zelenih. To znaci da ce Njemacka od iduce godine potpuno ukinuti subvenciju na plug-in hibride, na ciju kupovinu je do sada postojao bonus od 4500 eura.
Za elektricna vozila koja kostaju do 40k eura, subvencija ce biti umanjena za 1500 eura, a ona koja kostaju preko 40k cak i za 2000 eura.
Za elektricna vozila koja kostaju do 40k eura, subvencija ce biti umanjena za 1500 eura, a ona koja kostaju preko 40k cak i za 2000 eura.
Uzmi sebi Forda, mani se te skule 
- OldFashioned
- Kontakt:
'kani se Francuske skalamerije.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ha ja, baš to. U nas se naveliko voze, razumijem ekonomske razloge, ali brate ako ćeš kvalitetno auto, bježi od FRA!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Na Americkom trzistu i nema Francuza (ako ima rijetkost ziva), znaci da su krs.OldFashioned je napisao/la: ↑30 jul 2022, 16:14Ha ja, baš to. U nas se naveliko voze, razumijem ekonomske razloge, ali brate ako ćeš kvalitetno auto, bježi od FRA!
Znači Ford
svakako sam nekako više njemu naginjao hahah
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma Nijemci, ford, i sl. Nea greške.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.