Da li mu je ona mala rospijica mogla makar majicu ispeglat.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Da li mu je ona mala rospijica mogla makar majicu ispeglat.
35-40 bodova, 14-17 mjesto. U svakom slucaju, opstanak za par bodova.
Kako je ovo jadno i ponizavajuce za klub koji misli da je velikMig_Mig je napisao/la: ↑18 jul 2022, 21:15Beppe Marotta asked John Elkann to withdraw Juve’s offer for Bremer. He is very disappointed by the behavior of Juventus, with whom he thought he was on excellent terms. [@AlfredoPedulla via @_ThousandN]
Dusica celavaJesmo li krivi sto je Dybala potpisao za Romu?
![]()
Ovo si u pravu, ja ne mogu da vjerujem da i sam nepismeni Matthijs na svojoj oficijalnoj Instagram stranici pise Matthijs de Ligt.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑17 jul 2022, 22:36Hoce li se ikad nauciti ( ne ti direktno ) da se pise deLigt![]()
Mozda nam Monza posudi Ranocchiu
Ma kakvi, ako je vjerovati onom njegovom frendu na twitteru onda odlazi u Juventus.
Pa sad, da li je ponuda Juventusa bolja za Torino, i nisam bas siguran. Ovisi o kakvim bonusima se radi.Bobadilla je napisao/la: ↑19 jul 2022, 11:50#Bremer’s situation:
Inter offer is €30m + bonuses + Casadei and €3.5m/year until 2027.
![]()
Juventus offer is €35m + €5m bonuses and €4.2m/year until 2027.
Ja bih volio da će u Inter ma da sam ubijeđen da će ga Juve dovesti. I onda na kraju šlag na tortu će bit prodaja Škriniara a nemamo zamjene![]()
Sto te zena moze sjebati ne moze niko. Ja ne mogu vjerovati da je Juventus i Inter odbijao zbog ovoga svega. Na kraju i jedni i drugi doveli druge napadace i **** ga u tolikoj mjeri da potpise za sicu za RomuFabioMiretti je napisao/la: ↑18 jul 2022, 21:17Da li mu je ona mala rospijica mogla makar majicu ispeglat.![]()
![]()
Ne treba zaboraviti da je ovo godina kada je SP, a trenutno bi on imao više šanse da se nametne u startnu postavu Juventusa, nego Intera. Plus 0,7 miliona više godišnje nije zanemarivo nimalo.tiffoso je napisao/la: ↑19 jul 2022, 13:35Pa sad, da li je ponuda Juventusa bolja za Torino, i nisam bas siguran. Ovisi o kakvim bonusima se radi.Bobadilla je napisao/la: ↑19 jul 2022, 11:50#Bremer’s situation:
Inter offer is €30m + bonuses + Casadei and €3.5m/year until 2027.
![]()
Juventus offer is €35m + €5m bonuses and €4.2m/year until 2027.
Ja bih volio da će u Inter ma da sam ubijeđen da će ga Juve dovesti. I onda na kraju šlag na tortu će bit prodaja Škriniara a nemamo zamjene![]()
Casadei je ogroman talent, ako je posudba u pitanja onda ok, mada kako sam citao Casadei je u sklopu transfera s tim da cemo imati pravo da ga ponovo otkupimo. Shodno tome rekao bih da je ponuda za Torino bare bare, na isto ce na kraju doci.
Sto se tice igraca, on tu sam mora da odluci da li zeli u Inter ili Juventus. Ja licno npr sam odbio da predjem u drugu firmu za nesto vise novca jer mi se atmosfera nije svidjela tamo. No to ne mora nista da znaci, svako sebi licno moze izabrati sta misli da je za njega dobro, ali objektivno govoreci, u ovom trenutku, sredjeniji je u sportskom smislu Inter nego Juventus.
U sustini nece covjek nista pogrijesiti sta god da odabere. Sto se Skriniara tice, ne vidim razlog zasto da se ne trazi nekih 100 mil jer ako igraci poput De Ligta vrijede 70+ mil, onda nema smisla naseg prodati za 100 mil jer je to realna trzisna cijena. Tako da Pariz ako ima planu neka plati i tjt. Nama je lakse nekoga drugog prodati i zakrpiti minus.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.