Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ali kakav cirkus ljudi napraviše od FK Borac 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Avanti1926
- Kontakt:
Ko si ti da mene nazivaš debilom? Ako ne možeš normalno pisati, nemoj mi ni odgovarati na postove! Uzimao je Borac titulu i bez Vice, igrao Evropu i bez Vice, neće ni njegova vječno trajati, svi su ubjeđeni da će Borac propasti kada Vico ode, pa možda će upravo tada Borac prodisati. Zahvaljujući Vici, pred svaku utakmicu se vrši medijski pritisak na Borac na maksimalnom nivou, i evo nam rezultata toga svega.FuraMe je napisao/la: ↑18 jul 2022, 23:00Debilu glupi gdje je borac bio bez vice na mjestu predsjednika saveza? Izaćete vi iz kurca čim vico ode ili on i dodik izgube interes za bojcom pustit će vas niz vodu i onda ćete se borit za 10. mjesto na tabeliAvanti1926 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 22:58Izaćemo mi i iz ovoga jači, bićemo vam i dalje svima kost u grlu. Što god je gori, više ga volim.
Sva se desava sa razlogom. Preofirno je sve ovo sto se desava ( delegiranje sudija, kartoni, faulovi,penali.... ) i sve je to kratkog daha i mora puci. Al kad pukne, pukne da valja. Vrati se par godina unazad pa vidi koliko puta ste ispali i zbog cega.Avanti1926 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 23:03Ko si ti da mene nazivaš debilom? Ako ne možeš normalno pisati, nemoj mi ni odgovarati na postove! Uzimao je Borac titulu i bez Vice, igrao Evropu i bez Vice, neće ni njegova vječno trajati, svi su ubjeđeni da će Borac propasti kada Vico ode, pa možda će upravo tada Borac prodisati. Zahvaljujući Vici, pred svaku utakmicu se vrši medijski pritisak na Borac na maksimalnom nivou, i evo nam rezultata toga svega.FuraMe je napisao/la: ↑18 jul 2022, 23:00Debilu glupi gdje je borac bio bez vice na mjestu predsjednika saveza? Izaćete vi iz kurca čim vico ode ili on i dodik izgube interes za bojcom pustit će vas niz vodu i onda ćete se borit za 10. mjesto na tabeliAvanti1926 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 22:58Izaćemo mi i iz ovoga jači, bićemo vam i dalje svima kost u grlu. Što god je gori, više ga volim.
Ok, upumpa se nesto para, kupi se par utakmica i sudija pa onda kolaps. Treba 5 godina da se vrati na nulu pa onda Jovo nanovo...
Sve se vidi po evropskim utakmicama i rezultatima. Tu nema ni sudija, penala ni kartona. Kurko...
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- Doktorinho
- Kontakt:
"P.S. Super je ovaj rezultat da se dokažemo Federalcima da Vico nije namjesto. To nam je najvažnije jbo bodove, igru, prvo mjesto, samo nek su Federalci sretni"zagor1987 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 22:42Kazu drvosjece hebo Vico igru to ti nije bitno vazno je da zadovoljis ove iz Federacije sa ovim rezultatom haha

Očito je Lalat uvjerio Vicka da mu ne trebaju sudije za rezultat. 
Pa pa

Pa pa

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Treba vas pustiti prvo da igrate,da naucite da igrate onda ce sve doci na svoje. Problem je samo kad neko drugi bude u savezu ako npr budete imali dobar tim ostrice svi na vas zubeHamagara je napisao/la: ↑18 jul 2022, 23:08Sva se desava sa razlogom. Preofirno je sve ovo sto se desava ( delegiranje sudija, kartoni, faulovi,penali.... ) i sve je to kratkog daha i mora puci. Al kad pukne, pukne da valja. Vrati se par godina unazad pa vidi koliko puta ste ispali i zbog cega.Avanti1926 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 23:03Ko si ti da mene nazivaš debilom? Ako ne možeš normalno pisati, nemoj mi ni odgovarati na postove! Uzimao je Borac titulu i bez Vice, igrao Evropu i bez Vice, neće ni njegova vječno trajati, svi su ubjeđeni da će Borac propasti kada Vico ode, pa možda će upravo tada Borac prodisati. Zahvaljujući Vici, pred svaku utakmicu se vrši medijski pritisak na Borac na maksimalnom nivou, i evo nam rezultata toga svega.
Ok, upumpa se nesto para, kupi se par utakmica i sudija pa onda kolaps. Treba 5 godina da se vrati na nulu pa onda Jovo nanovo...
Sve se vidi po evropskim utakmicama i rezultatima. Tu nema ni sudija, penala ni kartona. Kurko...
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Kokain, kokain to je prava stvar,
ziveo Lalatović i Pablo Eskobar

ziveo Lalatović i Pablo Eskobar

- NisamInSajder
- Kontakt:
Lalatović potcjenio sve od Borca kao kluba do naše lige. Sloga je najlošija ekipa u ligi i opet si loš i ova utakmica nema nikakvog utjecaja da prethodnu rečenicu. Od prvog dana je tako izgledalo, Lalatović ulazi pun sebe, nastupi su takvi kao da je on najbolji trener koji je došao u Borac ikad. Doveo je svoje igrače koje dovodi u svaki klub takav je, ima par igrača koje voda za sobom i sa njima pokušava rezultat napraviti. Ali, nimalo balansa u sastavljanju ekipe, rad na minimumu, posebno njegovih pomoćnika koji i ne znaju ništa ni o protivniku niti o ligi. To samo može mirisati na neuspjeh.
Možda nekom pukom sreću, u ligu je sa njim došlo par respektabilnih igrača iz Srbije, koji su tamo ili pravili razliku ili bili u vrhu na svojoj poziciji u cijeloj ligi, i pokazali su veliko ništa. Ponovo kažem, možda nekom pukom srećom, ali po ko zna koji put se pokazalo da igrači koji prave razliku u Srbiji teško prolaze ovdje, a možda se i dokaziva teza da je super liga Srbije se precjenjiva, a naša liga potcjenjiva.
Možda nekom pukom sreću, u ligu je sa njim došlo par respektabilnih igrača iz Srbije, koji su tamo ili pravili razliku ili bili u vrhu na svojoj poziciji u cijeloj ligi, i pokazali su veliko ništa. Ponovo kažem, možda nekom pukom srećom, ali po ko zna koji put se pokazalo da igrači koji prave razliku u Srbiji teško prolaze ovdje, a možda se i dokaziva teza da je super liga Srbije se precjenjiva, a naša liga potcjenjiva.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Upravo sa tekme, kasnio na ulazak na zapad zbog čekanja da lešinari udju na tribinu, tako da sam do kraja, dok spiker nije rekao da je završeno 2:2, cijelo vrijeme kontao da je 2:1. Semafor ne radi.
Igrač Sloge broj 23 poginuo, igračina! Broj 6 isto tako uživo se činio odličan. Sudjenje da Bog sačuva, vukli i nogama i rukama da otmu, drugi mahač 3 metra od sebe signalizira faul, gdje se Kulašin oklizne sam od sebe, poslije toga još jednom, pa puštanje ofsajda iz kojeg Borac ima 100 % šansu. Svaki kontakt je faul za Borac, nadoknada i šta više ne, stvarno iritantno ono izgleda a tek je počelo.. Lijepo je na kraju bilo gledati kako Zakariću i ekipici jebu mater i sve žensko pa ih još i flašama gađaju.

- Avanti1926
- Kontakt:
Pa precjenjiva zbog Zvezde i Partizana. Kada bi izuzeli ta dva kluba, pa sastavili ligu od preostalih klubova i PLBiH, misliš da bi Srbijanski klubovi dominirali? Malo sutra.
Ima i ova mjesta, jedinu razliku im pravi crvena zvezda i donekle partizan. To su opet drzavni projekti u koje su slupali milione, al bukvalno slupali. Ostatak lige za qurac, a mi samo da dobijemo pametne ljude na pozicijama i da ulozimo u infrastrukturu, imali bi sigurno vise ponuditi.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jul 2022, 23:29pokazalo da igrači koji prave razliku u Srbiji teško prolaze ovdje, a možda se i dokaziva teza da je super liga Srbije se precjenjiva, a naša liga potcjenjiva.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Jebla im i srbija i Kosovo mater
Samo da ih jos Sarajevo uzme aBd, i raspad je blizi.
Samo da ih jos Sarajevo uzme aBd, i raspad je blizi.
Nismo mi iz Srbije dovodili prave igrace da bi donijeli prevagu vec kloceve. Borac dovede igraca onog Cucin il kako vec u petak potpise ugovor u ponedeljak otkaz to je neko pra je pare ove la Familije Zeljkovicredbull93 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 23:34Ima i ova mjesta, jedinu razliku im pravi crvena zvezda i donekle partizan. To su opet drzavni projekti u koje su slupali milione, al bukvalno slupali. Ostatak lige za qurac, a mi samo da dobijemo pametne ljude na pozicijama i da ulozimo u infrastrukturu, imali bi sigurno vise ponuditi.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jul 2022, 23:29pokazalo da igrači koji prave razliku u Srbiji teško prolaze ovdje, a možda se i dokaziva teza da je super liga Srbije se precjenjiva, a naša liga potcjenjiva.
25 naspram 5 faulova Borca to je jad i cemer,zato bukvalno 3 godine nemaju nikakve igre,igraju ljudi neki fudbal koji jos nije vidjen sa po 2 do 5 faulova na tekmisudac92 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 23:32Upravo sa tekme, kasnio na ulazak na zapad zbog čekanja da lešinari udju na tribinu, tako da sam do kraja, dok spiker nije rekao da je završeno 2:2, cijelo vrijeme kontao da je 2:1. Semafor ne radi.![]()
Igrač Sloge broj 23 poginuo, igračina! Broj 6 isto tako uživo se činio odličan. Sudjenje da Bog sačuva, vukli i nogama i rukama da otmu, drugi mahač 3 metra od sebe signalizira faul, gdje se Kulašin oklizne sam od sebe, poslije toga još jednom, pa puštanje ofsajda iz kojeg Borac ima 100 % šansu. Svaki kontakt je faul za Borac, nadoknada i šta više ne, stvarno iritantno ono izgleda a tek je počelo.. Lijepo je na kraju bilo gledati kako Zakariću i ekipici jebu mater i sve žensko pa ih još i flašama gađaju.
![]()
![]()
Čuj prekršaji 25-5 protiv Sloge Doboj

Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
Al ovaj reprezentativni golman iz Borca i reakcija kod drugog gola hahah prodace te tvoj menager Vico nekom ko nema oci
-
- Kontakt:
Ostane li Lalat, Fele ce mu presudit sto posto..
odavno se Feđa šilji na njih haha
odavno se Feđa šilji na njih haha
Ti si naša ljubav jedina!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa evo u Borcu su trenutno Andrić i Spremo, koji visoko kotiraju u Srbiji kao igrači, doduše Laltovi su pa većinom idu za njim, ali kotiraju. Gajić također, kotira visoko. Eto, nešto ranije i Pejović, koji tamo radi razliku, u Sarajevu i dok je bila situacija odlična, imao 2 ili 3 odlična nastupa, na svježinu odigrao, kasnije samo padao.
Cucin je Partizanovo dijete, igrao i u Vojvodini, ima 70tak nastupa u njihovoj Superligi. On je trebao ostati u Borcu, ali njega je otjerao Lalatović da bi doveo svoje strance u klub. A i Cucina bi sad barem 50% Superlige Srbije tražilo.
Normalno. Partizan budžet 20tak miliona eura, Crvena Zvezda preko 35 miliona eura, Terza najavljiva da bi za narednu sezonu mogao iznositi oko 50-60. I ta dva kluba su podigli ligu kod UEFA, ostali niko. Još ozbiljan je Čukarički.redbull93 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 23:34Ima i ova mjesta, jedinu razliku im pravi crvena zvezda i donekle partizan. To su opet drzavni projekti u koje su slupali milione, al bukvalno slupali. Ostatak lige za qurac, a mi samo da dobijemo pametne ljude na pozicijama i da ulozimo u infrastrukturu, imali bi sigurno vise ponuditi.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jul 2022, 23:29pokazalo da igrači koji prave razliku u Srbiji teško prolaze ovdje, a možda se i dokaziva teza da je super liga Srbije se precjenjiva, a naša liga potcjenjiva.
BiH je potreban neko da napravi marketing lige, kakav je napravio HNL prije koju godinu (iako su ove godine izgleda oborili taj dio dosta), hibridi da se završe i to je to. Uz normalno suđenje, a možemo ga imati jer ima dovoljno kvalitetnih sudaca, liga bi konstantno rasla i sigurno da bi stekli određenu reputaciju u Europi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Paromlinac, ristagrad i 33 gosta.