Skontaces kad se pojavi snimak tvog lica dok razbijas nekom glavu ili je neko razbija tebi.
Onda ce ti biti super da neko to sve pobrise.
Skontaces kad se pojavi snimak tvog lica dok razbijas nekom glavu ili je neko razbija tebi.
A sta ako osvanem na nekom ukrajinskom portalu sa sijacem u rukama i znojnim tElom.admin je napisao/la: ↑18 jul 2022, 22:11Skontaces kad se pojavi snimak tvog lica dok razbijas nekom glavu ili je neko razbija tebi.
Mozete li onda isto raditi na portalu a ne jedva docekati da se objavi kad se nesto desi?admin je napisao/la: ↑18 jul 2022, 22:11Skontaces kad se pojavi snimak tvog lica dok razbijas nekom glavu ili je neko razbija tebi.
Ovo je za anala adminov poat i razlog haha jbte pa navijaci su nisu folklorna grupa,neka tucica manje vise jel se ikad pobio u skoli bas me zanima. Admin je usao u legendu
Auf.zutimarker je napisao/la: ↑18 jul 2022, 23:55Veze ti nemas
Kakva je to pretpostavka da ja nekome glavu razbijam, ili obratno? Ti zaboravljas da si admin, a radis stvari za koje bi i sam ban dijelio...admin je napisao/la: ↑18 jul 2022, 22:11Skontaces kad se pojavi snimak tvog lica dok razbijas nekom glavu ili je neko razbija tebi.
ti ako si taj koji želi objavljivati slike da znamo sa kakvim debilima živimo, fino to uradiš sa svojim imenom i prezimenom potpišeš, zalijepiš kod sebe na Facebook profil i onda se kad ih sretneš objašnjavaj se sa njima ako im šta ne odgovara. Ja neću.DoGroba je napisao/la: ↑19 jul 2022, 11:36Kakva je to pretpostavka da ja nekome glavu razbijam, ili obratno? Ti zaboravljas da si admin, a radis stvari za koje bi i sam ban dijelio...
Ocigledno si ti taj koji razbija glave pa ne bi da mu izađe slika na forumu, a ja sam da se objavljuju takve stvari jer treba znat sa kim covjek zivi, kad vec idu da se biju i ima snimaka, svi trebamo da vidimo ko su ti debili i kad ih sretnemo da znamo s kim imamo posla...
To bi bilo tako brate da oni policijskom pratnjom dolaze u grad i pravac stadion(kao na nasim gostovanjima)ali od toga naravno nema nista.Oni ce naravno kao Lechovi navijaci prije rezervisati,doci koji dan ranije i vec tada okupirati neki dio grada.Jos na to dodamo da su oni u bratskim odnosima sa Grobarima,bit ce bas tesko izbjeci neki belaj.