FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
43
21%
2. Borbu za Evropu
99
47%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
29
14%

Ukupno glasova: 209

Tristan10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tristan10 » 18 jul 2022, 23:55

jointunija je napisao/la:
18 jul 2022, 23:45
Azzuri je napisao/la:
18 jul 2022, 20:46
Mamba21 je napisao/la:
18 jul 2022, 20:36
Jel Mulalić kriv što je Aco spustio glavu?
Da je Drina bio umjesto Ace, yebali bi Edisu sve, jer nije ubacio Kosorića, ne znate šta hoćete.

Kiks ni prvi, ni zadnji.. Ko da ćemo se za titulu boriti pa belaj kad kiksaš
Jeste Edis je kriv jer konstantno mu igra Aco iako je kroz citavu karijeru kikser a kamo li sada pred kraj. Kriv je i za igrace koje dovodi jer on ih trazi i dovodi. Kriv je i sto su 2 mjeseca spizdili u nista, 2 pasa nisu u stanju bili povezati a kamo li sta drugo. Koliki je glupan frajer pokazuje i to da je Hodzic bio najbolji maltene a nas Murinjo ni jednu utakmicu polusezone nije se sjetio barem 15 min lika staviti na svoju poziciju, sta reci..Takodjer i pocrkali su u 50oj minuti. 3 pobjede u 15 utakmic, je li to Edis kriv? :rol: :rol: gledaj razmisljanja ko da ceno se boriti za titulu pa kiksas, eto na sta smo spali..
Gdje su pocrkali,Štila u 90- toj trči nazad,ne treba pretjerivati,spominješ 3 pobjede u 15 tekmi,a koliko smo izgubili.Koliko smo peha imali sa prečkama,stativama,Mekić u Tz sam s centra na gol,ne zabije u zadnjoj minuti.
Ima grešaka bruku,tvrdoglav ko mazga,sve stoji,ali bi neozbiljno bilo nakon prvog kola vući radikalan potez.
Ja bih sačekao bar do Širokog,i onda evrntualno vukao poteze ili ne.
Nije on dosao ljetos, pa da je imao pripreme tek se upoznao sa ekipom, pa onda prvu utakmicu nista ne napravi protiv Leotara na domacem terenu. Pa kontas, treba mu jos vremena. On je tu pola godine, sacuvani su mu skoro svi igraci koji su imali kvalitet, prosao sa njima ljetne pripreme, i ja ne vidim pomaka sad, naspram prije nekoliko mjeseci unazad. I to je meni nekako problem, jos se zali sto mu klub nije doveo nekoliko boljih igraca. Ma necu vise da se ponavljam.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 19 jul 2022, 00:09

Za dobrog napadača trebaš dati pare, a mi para nemamo. A sve dok para nemamo, gledati ćemo Haracica, Beganovića, Hodžića na napadaču. Bio je konkurs za trenera, što se niko nije prijavio, da odradi pripreme, dovede par kapitalaca, izbori Evropu, odigramo par utakmica u Evropi..? A ponovo Edis trener, a tebe @brkoo nigdje. Vidim znaš da prepoznaš talenat, sastaviti ekipu, odigrati i uigrati par akcija.. Puna država takvih..

Kad shvatimo da je Željo trenutno (par godina) na niskim granama, da će svi treneri prije voditi Velež, Sarajevo, Zrinjski, Borac, Tuzlu, pa možda i Posušje pa tek onda nas, možda i shvatimo gdje smo i shvatimo da će samo budala doći da nas vodi..

Puna podrška Edisu!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 19 jul 2022, 00:21

Brko tri godine trola temu konstantno. Tu je da pljuje, pri tome ko ga spomene uleti s drugih profila,vrijeđa. Osoba koja nezadovoljna prije svega s sobom,kako će takvoj osobi valjati neko drugi.

A

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 jul 2022, 00:22

Pokusati sa Toncijem ne moze gore. Nisam siguran da ima neke veliki zahtjeve.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 19 jul 2022, 00:36

Mamba21 je napisao/la:
19 jul 2022, 00:09
Za dobrog napadača trebaš dati pare, a mi para nemamo. A sve dok para nemamo, gledati ćemo Haracica, Beganovića, Hodžića na napadaču. Bio je konkurs za trenera, što se niko nije prijavio, da odradi pripreme, dovede par kapitalaca, izbori Evropu, odigramo par utakmica u Evropi..? A ponovo Edis trener, a tebe @brkoo nigdje. Vidim znaš da prepoznaš talenat, sastaviti ekipu, odigrati i uigrati par akcija.. Puna država takvih..

Kad shvatimo da je Željo trenutno (par godina) na niskim granama, da će svi treneri prije voditi Velež, Sarajevo, Zrinjski, Borac, Tuzlu, pa možda i Posušje pa tek onda nas, možda i shvatimo gdje smo i shvatimo da će samo budala doći da nas vodi..

Puna podrška Edisu!
Ne brukaj se ziv bio..
:urnebes:

Bilo koji iole pametan covjek ne bi bacao novac i dovodio Vucenovice, Fataie i slicne parmake i garantujem da bi svako ko ima samo gram mozga u 9 utakmica minimalno 1 pobjedu imao. Podrazumjeva se valjda da niko normalan ne bi sebi izabrao pomocnike poput Joldica, Alihodzica, Bogicevica.

Ivkovic koji je teska prevara je pokazao da je trenercina u odnosu na Edisa. Sa igracki puno gorom ekipom je osvojio puno vise bodova. To puno govori o Mulalicu..

Eto hipoteticki, da nisam obicni navijac, da sam fudbalski trener, da treniram Zelju i da pred skoro 7 hiljada navijaca moja ekipa ne moze da dobije ekipu koja je pocela pripreme bez sefa strucnog staba i sa samo 12 igraca, ne samo da bi u tom slucaju podnio ostavku nego bi se jos i javno izvinio navijacima jer nisam igrao protiv Reala nego sam igrao protiv Leotara koji ce se grcevito boriti za opstanak..

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 jul 2022, 00:40

Ono kad raspravljas sa mambom i bezidejom debilom ,e moj brko...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 19 jul 2022, 00:43

Koliko boli ovaj bod covjece, ne izlazi iz glave.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 jul 2022, 00:46

Bojudaosinebu je napisao/la:
19 jul 2022, 00:43
Ne samo to, nego se covjek jos ponasa jako jako bezobrazno. Mislim na trenera. Misli da je serijal ispuni mi zelju, pa trazi ovog ili onog igraca, a na drugoj strani **** Leotar na domacem terenu.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 19 jul 2022, 01:21

Tristan10 je napisao/la:
19 jul 2022, 00:46
Bojudaosinebu je napisao/la:
19 jul 2022, 00:43
Ne samo to, nego se covjek jos ponasa jako jako bezobrazno. Mislim na trenera. Misli da je serijal ispuni mi zelju, pa trazi ovog ili onog igraca, a na drugoj strani **** Leotar na domacem terenu.
Ma druze ne znam vise ni koga da krivim vjeruj mi, pun mi k. vise ovog svega. Godinama smo losi , stagniramo nismo nikakav faktor, opet sezona koja onako prolazi pored nas nemamo ciljeva nikakvih, cilj nam nekakva stabilizaciia evo godinama do sad bi se olimpik stabilizovao. Da je sve do Edisa lahko bi bilo al nije bilo je i priie edisa bice i poslije.
I ja sam za da ide ne zbog toga sto ocekujem da ce nesto bolje biti nego bar ako smo u **** nek dodje trener koji radi i suti i prizna nekad svoju gresku bar me ne moras jos dodatno brukati.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 19 jul 2022, 01:43

Rekoh je da se čeka prodaja Amira. Kakvi investitori,kakvi bakraci

Evo.prilike da dovedete Dilavera,pa izvolite..

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 19 jul 2022, 01:56

Da sumiramo.....
Na zvaničnoj stranici Fudbalskog Kluba Željezničar objavljena je i napisana čestitka Amawu Osimu.
Napisana je čestitka čovjeku kriminalcu,kamataru i grobaru istog kluba za kojeg navijamo.
Napisana je čestitka čovjeku koji je naš klub unazadio za 100 godina.
Napisana je čestitka čovjeku koji je naš klub zadužio na sve moguće i nemoguće strane kako kod fizičkih tako i kod pravnih lica.

Ovo je pišanje,srozavanje i ugnjetavanje kluba koji jedva diše level max još žalosnije uz to ljudi mu čestitaju kako na fb tako i na forumu

E moji glupani,bezmozgaši i MAHALAŠI ovog mahalskog kluba.

Yebi Amawe ove budale,yebi kad nemaju mozga!!
Zadnja izmjena: RAGIBIZSTRMINA, dana/u 19 jul 2022, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 19 jul 2022, 02:03

RAGIBIZSTRMINA je napisao/la:
19 jul 2022, 01:56
Da sumiramo.....
Na zvaničnoj stranici Fudbalskog Kluba Željezničar objavljena je i napisana čestitka Amawu Osimu.
Napisana je čestitka čovjeku kriminalcu,kamataru i grobaru istog kluba za kojeg navijamo.
Napisana je čestitka čovjeku koji je naš klub zadužio na sve moguće i nemoguće strane kako kod fizičkih tako i kod pravnih lica.

Ovo je pišanje,srozavanje i ugnjetavanje kluba koji jedva diše level max još žalosnije uz to ljudi mu čestitaju kako na fb tako i na forumu

Yebi Amawe ovu stoku,yebi kad nemaju mozga!!
Da sumiramo. Glupan na kvadrat.

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 19 jul 2022, 02:05

Radiš u prvoj,drugoj i trećoj smjeni za Amawa,dobra dnevnica izgleda a i plata...
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 19 jul 2022, 02:08

**** se meni za Amara,ko i za tebe. Al si jedan dobar ograničeni glupan,cim ti se dopusta da pišeš šta pises pa da se ukljucim na taj nivo mozganja..

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 jul 2022, 07:22

Hamo jeni on kriv mojne ganje Piketa mi malog.Ma jok ba u nas priznat sam krivicu nema sansi.Uvjek je drugi kriv a kad pitaš ko je taj drugi onda ide mahanje rukama glavom i famozne recenice.Ma znaš da je al nije al bice a i nemora.Sablja nezna ali neznaju ni igraci.Realno.Loši smo u oba polja jer kakav je fudbaler koji se prepadne pred publikom.Šta treba tribine ispraznit da bi zaigro.Prijateljske tekme ti govore na koji si nivo spao.Čuj Rudar iz Pljevlja Mornar i Kolubara.O čemu se vise ima šta pricat.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 jul 2022, 07:47

Ovo cestitanje rođendana mi baca na to da jos imamo duga prema doticnom

Imam prijedlog
Da Velez sto ima da plati za rentanje stadiona za Europu prebaci pare na njegov racun a ne nama
I to da na uplatnici pise u rubrici svrha doznake-uplata za rentanje stadiona prebacuje se za izmirenje duga F.K.Z.prema AO

Jer dug je dug
I kad tad cemo morat izmirit

Naravno mozda nece bit dovoljno al ce znatno umanjit dug

Rentanje TC preusmjerit u rjesavanje dvojici fudbalera koji nas mogu blokirat i jednu ratu firmi Alba isplatit

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 jul 2022, 09:02

Zaliti se na uvjete rada i manjak pojacanja a pored njega trener Leotara :rol: da nam je Zrinjski 3 gola uvalio nebi nista napisao, ali ovo nema veze sa vezom.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 19 jul 2022, 09:14

Da sumiramo.....

Ofiran si,preofiran,haj sad u skokovima
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 19 jul 2022, 09:19

Da sumiramo.....

Umri od muke :urnebes:

💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 19 jul 2022, 09:25

Kad puknemo betonsku plocu preko pomocnog, stvari ce krenuti na bolje. Do tad uzivamo u vedetama poput kosorica, mekica, vege i slicnih.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 23 gosta.