FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
43
21%
2. Borbu za Evropu
99
47%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
29
14%

Ukupno glasova: 209

MrkiMedo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrkiMedo » 19 jul 2022, 11:42

Pojedini imate onaj tamo forum, tamo svakako od jucer bacaju clanske, mole boga da Grbavica bude prazna i slicno. Tako da tamo pa diskutujte

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 19 jul 2022, 11:47

MrkiMedo je napisao/la:
19 jul 2022, 11:42
Pojedini imate onaj tamo forum, tamo svakako od jucer bacaju clanske, mole boga da Grbavica bude prazna i slicno. Tako da tamo pa diskutujte
Pa ti isti ovdje kolo vode. Mole da se banuju,pljuju moderaciju,izmisljaju laži i slično.

Kana brko i društvo labudova s vrela Bosne..

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 jul 2022, 11:49

MrkiMedo je napisao/la:
Kakve veze imaju forumi s tim da je dosta navijaca nezadovoljno sta nam trener sa pomocnicima ima da ponudi?

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 19 jul 2022, 11:59

Skontao sam što trola onoliko čeka na Skenderiji.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 19 jul 2022, 12:02

Tristan10 je napisao/la:
19 jul 2022, 11:32
AjkulaCekicarka je napisao/la:
19 jul 2022, 11:24
Tristan10 je napisao/la:
19 jul 2022, 11:17
Pokusati sa Karacicem sto prije. To je moje misljenje. Fakticki danas bi ga volio viditi.
I ja bi volio da Karačić bude naš trener.
Jedan od najboljih u PL.
Zašto se nije prije Edisa pokušalo sa Karačićem?
Možda 💶?

Sad otjerati Edisad dovesti bilo koga drugog, ali bilo koga, nećemo bit prvaca niti kupa osvajači, a nećemo ni ispast.
Samo ćemo potrošit još jednog čovjeka.

Kad se sjetim šta su tastaturaši pisali za pokojnog Odu… :oops:

Navijači Želje?
Hau jes no.
Ovo ne mogu da razumijem. Imao sasvim solidne uslove, i nema pomaka naprijed, jos se zali. I sad ako mu das otkaz, onda smo opet covjeka potrosili? Kako to? Pa prije da je on nas potrosio a ne mi njega.
U saopštenju stoji da će biti isplaćena još jedna plata.
Od početka godine to je treća ili maks. četvrta.
To uslovi?

Edis kuka, gibeti itd.
Malo što je jednostavno takav, malo jer sam sebi pravi pritisak bez veze.
Ako bude šta od investitora pa stanemo na noge, on je i tako bivši, a do tada nam ni J. Klopp ne može pomoći.

@DBR

hvala Bogu pa nije.
A to za Edisa ako je istina, njemu na obraz i vratit će mu neko kad tad.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 jul 2022, 12:04

Ivkovic je isto kukao, redovno, ali su se Leotari na Grbavici pobjedjivali. To su jednostavno cinjenice. Nije ga pola ekipe napustilo, pa da sve na ljeto mora da uigra, i onda kazes treba mu vremena, nema igraca, valja to sve uigrati.

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 19 jul 2022, 12:14

Tristan10 je napisao/la:
19 jul 2022, 12:04
Ivkovic je isto kukao, redovno, ali su se Leotari na Grbavici pobjedjivali. To su jednostavno cinjenice. Nije ga pola ekipe napustilo, pa da sve na ljeto mora da uigra, i onda kazes treba mu vremena, nema igraca, valja to sve uigrati.
Dok god smo frontalni kokuzi i dok god kojekavi Gigovići, Bandići&co. uriniraju po nama na sredi Grbavice, naš fokus ne treba da bude Mulalić, parmak Ivković itd.

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 19 jul 2022, 12:14

19 jul 2022, 12:02
To uslovi?
U periodu 1.1. – 30.6.2022. godine isplaćeno je šest plata uposlenicima Kluba (administracija, prvi tim, stručni štab i omladinska škola) u koje su uključene i plate po osnovu duga iz prošle godine, te je uplaćen i određeni dio reprograma i sporazuma prema bivšim uposlenicima. Do kraja jula je planirana isplata još jedne redovne plate svim uposlenicima

Po meni je ovo i vise nego odlicno i sigurno vise nego sto je bilo ko ovdje ocekivao :D

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 19 jul 2022, 12:19

blueDBR je napisao/la:
19 jul 2022, 12:14
To uslovi?
U periodu 1.1. – 30.6.2022. godine isplaćeno je šest plata uposlenicima Kluba (administracija, prvi tim, stručni štab i omladinska škola) u koje su uključene i plate po osnovu duga iz prošle godine, te je uplaćen i određeni dio reprograma i sporazuma prema bivšim uposlenicima. Do kraja jula je planirana isplata još jedne redovne plate svim uposlenicima

Po meni je ovo i vise nego odlicno i sigurno vise nego sto je bilo ko ovdje ocekivao :D
Do sad par plata za prošlu i par plata za ovu godinu…po meni i nisu neki uslovi.
Ne znam provjereno pa neću više o tome.

U pravu si da je više nego očekivano.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 19 jul 2022, 12:22

Al čuj vise nego očekivano hahahahaj. Kao oni znaju šta je očekivano,majko mila ko me dovode da čitam ove gluposti.

Očekivano da kasne plate,da se nema para,da uprava nije obezbjedila pare. Tacno se vidi da djeca nikad u životu nisu radili,imali prihode. Čuj očekivano da fali 10 plata. Bolida majko mila..

I onda dodje neko zamjera treneru jer od govana pravi pitu. Misli da će doći neka trenercina ala Lalatovic da radi dzaba,da mu igrači nemaju plata a pojacanja da sanja. Pri tome da osvoji titulu,bori se za evropu i slično.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 19 jul 2022, 12:47, ukupno mijenjano 3 puta.

Jugjesamojedan
Kontakt:

Post Postao/la Jugjesamojedan » 19 jul 2022, 12:38

Jugjesamojedan je napisao/la:
18 jul 2022, 19:38
Raja jedva čeka da Mulalić ode, a ne kapira da trenutno prvo što nema niko da je slobodan, a dobar, a drugo i da ima, nisam siguran da bi htio raditi za dž 😅

Da demantujem svoj post, zaboravio sam na jedno ime, čovjek koji je slobodan, a trenutno je najbolji u državi, to je Husref, ali on je pitar tako da ne bi nikad pristao da radi u Želji

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 19 jul 2022, 12:55

Tristan10 je napisao/la:
19 jul 2022, 11:49
MrkiMedo je napisao/la:
Kakve veze imaju forumi s tim da je dosta navijaca nezadovoljno sta nam trener sa pomocnicima ima da ponudi?
Ma ne radi se o Edisu i igri. Procitaj tamo pa ces vidjeti :D

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 19 jul 2022, 13:00

LjoZee je napisao/la:
19 jul 2022, 10:06
U prvih šest mjeseci Klub je ostvario prihode u iznosu od 2.030.419 KM. Ukupni rashodi u istom periodu su iznosili 2.047.480 KM. Iz navedenog je vidljivo da Klub uspješno posluje i da je zaustavio dugogodišnji negativni trend finansijskog poslovanja.

U periodu 1.1. – 30.6.2022. godine isplaćeno je šest plata uposlenicima Kluba (administracija, prvi tim, stručni štab i omladinska škola) u koje su uključene i plate po osnovu duga iz prošle godine, te je uplaćen i određeni dio reprograma i sporazuma prema bivšim uposlenicima. Do kraja jula je planirana isplata još jedne redovne plate svim uposlenicima.

Za šest mjeseci 2022. godine na ime poreza i doprinosa plaćeno je ukupno 427.982 KM. Za PDV je izdvojeno 36.270 KM. Nisu uzimani krediti niti pozajmice za tekuće poslovanje Kluba. Redovno se servisiraju obaveze po dva kredita koji su uzeti u prethodnim godinama kao i prema većini dobavljača.
https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-fk- ... ine/48440/
:clap: :salut:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jul 2022, 13:10

Edis kuka, gibeti itd.
Ako bude šta od investitora pa stanemo na noge, on je i tako bivši, a do tada nam ni J. Klopp ne može pomoći.
To je to :thumbup:

Karacic jest bolji trener, ali on nikad nece doci u Zelju da radi u ovakvim uslovima, hoce ludi Edis.

Ako nekad dođe investitor, ako se stvore normalni uslovi, ako se stane noge, on je bivsi istog momenta :!: On moze biti sef struke samo u ovakvom stanju besparice i nenormalnim okolnostima.
Ali sad ga tjerati je glupost po meni, jer niko nije lud da dođe u sadasnjeg Zelju.

I da je Stila zabio jedan od onih suteva protiv Leotara, ne bi se sad ovoliko preseravalo ovdje i tjerao Mulalic.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 19 jul 2022, 13:21

let3 je napisao/la:
19 jul 2022, 13:10

Edis kuka, gibeti itd.

Karacic jest bolji trener, ali on nikad nece doci u Zelju da radi u ovakvim uslovima, hoce ludi Edis.

Ako nekad dođe investitor, ako se stvore normalni uslovi, ako se stane noge, on je bivsi istog momenta :!: On moze biti sef struke samo u ovakvom stanju besparice i nenormalnim okolnostima.
Ali sad ga tjerati je glupost po meni, jer niko nije lud da dođe u sadasnjeg Zelju.

I da je Stila zabio jedan od onih suteva protiv Leotara, ne bi se sad ovoliko preseravalo ovdje i tjerao Mulalic.
Ne bi se preseravalo al trebalo bi i tada. Relano pogledaj snimku utakmice ako imas vremena, ja jesam, mi smo bili u 5 deka sa leotarom, nista bolji nismo bilo do nekih posljednjih 10tak 15 minuta gdje smo navalili a ni tada nismo stvorili Bog zna kakav zicer, sem tih par suteva stile koji su realno bili svi po sredini il vrlo mlitavi i slabi, a na kraju smo mogli i go primit realno imali su najbolju sansu za go i izgubit utakmicu, tako da meni je veci probpem to nego sam bod gdje leotaru mrtvom na grbavici nisi stvorio 3.4 zicera za 90 minuta pa nek ih i nisi dao doci ce golovi ako stvaras sanse.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 jul 2022, 13:23

let3 je napisao/la:
19 jul 2022, 13:10

Edis kuka, gibeti itd.

Ne vidim sto nebi Karacic dosao, mislim da bi mu Zeljo bio izazov. Nisu nesto ni uslovi u tadasnjem Sirokom i Posusju pa je radio.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 19 jul 2022, 13:24

Diglisic kao strateski partner jutros uplatio klubu 1500 dolara. :opaopa:

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 jul 2022, 13:26

Semper je napisao/la:
19 jul 2022, 13:24
Diglisic kao strateski partner jutros uplatio klubu 1500 dolara. :opaopa:
Malo se ironijom bavimo aa
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jul 2022, 13:28

Bojudaosinebu je napisao/la:
19 jul 2022, 13:21

Ne bi se preseravalo al trebalo bi i tada. Relano pogledaj snimku utakmice ako imas vremena, ja jesam, mi smo bili u 5 deka sa leotarom, nista bolji nismo bilo do nekih posljednjih 10tak 15 minuta gdje smo navalili a ni tada nismo stvorili Bog zna kakav zicer, sem tih par suteva stile koji su realno bili svi po sredini il vrlo mlitavi i slabi, a na kraju smo mogli i go primit realno imali su najbolju sansu za go i izgubit utakmicu, tako da meni je veci probpem to nego sam bod gdje leotaru mrtvom na grbavici nisi stvorio 3.4 zicera za 90 minuta pa nek ih i nisi dao doci ce golovi ako stvaras sanse.
Drug, mi smo prosjecna ekipa po svim standardima. Da ne kažem ispodprosjecna. Pisao sam i lani isto, ovo je najlošija ekipa Želje ikad.

Sad što mi tripujemo da cemo trpati Leotare, Posusje i slicno, što živimo u nekom izmještenom imaginarnom svijetu da smo nešto jaki i zayebani, to je problem percepcije.
Klub na aparatima, digli svi ruke od njega, amaterizam i kokuzluk curi sa svih strana, spali smo da nas vodi Mulalic jer boljeg nemamo, jer smo prije njega godinama tjerali bolje trenere - a mi bi da trpamo druge ko da je 2011, jelde... pa nece ici to tako ;)

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 jul 2022, 13:31

let3 je napisao/la:
19 jul 2022, 13:28
Bojudaosinebu je napisao/la:
19 jul 2022, 13:21

Drug, mi smo prosjecna ekipa po svim standardima. Da ne kažem ispodprosjecna. Pisao sam i lani isto, ovo je najlošija ekipa Želji ikad.

Sad što mi tripujemo da cemo trpati Leotare, Posusje i slicno, što živimo u nekom izmještenom imaginarnom svijetu da smo nešto jaki i zayebani, to je problem percepcije.
Klub na aparatima, digli svi ruke od njega, amaterizam i kokuzluk curi sa svih strana, spali smo da nas vodi Mulalic jer oljeg nemamom, jer smo prije njega tjerali bolje trenere - a mi bi da trpamo druge ko da je 2011, jelde... pa nece ici to tako ;)
Samo odes nazad pocetak prosle sezone i mozes viditi da smo pobjedjivali ekipe poput Leotara na Grbavici, sa slicnim igrackim kadrom. Niko ne ocekuje nesto vise.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.