Ne mozes kupit vec sad, jer nije jos zvanican kalendar za sljedecu godinu. Mada i to nije pravilo, neke trke pocnu prodavat i malo prije zvanicne potvrde kalendara za sljedecu sezonu.FCB1986 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 21:45Da li je neko ovdje isao na utrku F1? Sa prijateljom planiramo iduce godine na ovu VN Austrije, pa sad kako sam malo gledao za ovu sezonu karte su toliko brzo rasprodane za skoro svaku utrku, pa me zanima ako je neko isao iz prve ruke, kako najlakse i najjednostavnije do karata? Mi smo kontali vec sad kupiti za iducu godinu, da se kasnije ne peglamo...ne znam da li su vec u prodaji?
Unaprijed hvala za svaki info.
VN Austrije morate bit ekstremno brzi, jer tu karte u roku od minutu pokupuju RB navijaci. Moze ih se naci i do par dana prije utrke, ali na preprodavackim sajtovima. Tu ces platit sigurno od 5 do 10 puta vise od prave cijene ili ce ostat samo VIP karte, koje su svakako nekoliko hiljada. Ja sam planirao ove godine ici, ali ni Merc ni Mclaren nisu dobri, tako da cu sacekat sljedecu godinu i vjerovatno otici na Silverstone.
Ako idete iz BiH onda vam je najisplativija Madjarska. General Admission bude oko 100€, mozes i na licu mjesta kupit na dan utrke i nije problem za dolazak i smjestaj. U Spielbergu se pripremi na paklenije cijene.
https://tickets.formula1.com/en/f1-3222-austria
Prijavi se ovdje emailom i dobit ces tacan datum pocetka prodaje, par dana prije. Ja sam ove godine bukvalno usao u minutu i mogao sam kupit karte, ali mi je bilo rizicno, jer je u Njemackoj tad jos uvijek bio lockdown.