BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
sinocna utakmica daje veliku nadu,momci su ovako odigrali samo protiv Belgije 2:4,jos Dzeko,Rahimic,Ibricic nema sta Rumunija tu traziti 

Dok cekamo Rumune,pomalo ulijeva nade igra od sinoc...
Susic je nasao,Mujdzu ,Besica i do su nam bile belaj pozicije .
Besic je sinoc bio dobar,bice i bolji. . .
Idemo nagazit Rumune ajde Pape vrisni covjece...
Susic je nasao,Mujdzu ,Besica i do su nam bile belaj pozicije .
Besic je sinoc bio dobar,bice i bolji. . .
Idemo nagazit Rumune ajde Pape vrisni covjece...
moramo u obje utakmice ici na pobjeduu,moramo nadoknaditi onaj kiks sa Albanijom.Mislim da Rumunija nije neka fudbalska sila... U obje utakmice idemo sa Dzekom i Ibisevicem,mislim da se oni sjajno slazuu!!! 

pape bi trebao uvidjeti da mravac nema sta traziti u reprezentaciji kao ni lulic na lijevom beku. to se potvrdilo u svakoj utakmici koju su igrali. takoszer, bez obzira na dvije prijateljske utakmice, mislim da medunjanin, u takmicarskim utakmicama, nije rjesenje za zadnjeg veznog. jahica sto prije vratiti i pozvati cocalica. univerzalni defanzivac koji je sigurno bplji od mravca. misimovic je, u sinosnjem stanju, igrac manje na utakmici. potez koji cekamo, qa koji ne dolazi , nije vrijedan rizika, trba ga, dok ne stabilizuje formu, nepozivati. i , naravno, zec, pozvati ga sto prije i staviti u pocetni sastav, nece pogrijesiti
..................hasagic................
mujdza.....pandza......spahic......jahic
pjanic......rahimic....salihovic......lulic
.............zec.......dzeko
pjanic......rahimic....salihovic......lulic
Sent from my Commodore 64
-
- Kontakt:
Jednostavno iako ne volim koristiti tu riječ utakmica sa Rumunima će pokazati da li smo dorasli i da li smo preležali dječije bolesti. Sve osim trijumfa u tom meču će biti isto kao poraz,a vjerovatno će značiti i kraj o snovima o plasmanu na veliko takmičenje. Iskreno se nadam da će reprezentacija ako ni od koga drugog onda bar od strane javnosti biti ostavljena na miru i da će pritisak malo pasti sa pleća,jer kad je nešto moranje onda je to veće opterećenje nego kvalitet rivala,koji definitivno nije zanemarljiv.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Uz zalaganje i trku kao sinoc Rumuni ce da padnu ko poljaci ´39
Protiv rumuna bi ja krenuo ovako:
--------------------Hasagic-------------------
Mujdza-----Pandza-----Spahic-----Subasic
---------------Rahimic---Besic-------------
---Pjanic-------Medunjanin-------Lulic
------------------Dzeko------------------
Salihovic ce nam strasno nedostajati u prvoj utakmici.Mozda i staviti Medunjanina umjesto Besica a na njegovo mjesto Ibricica(ako se stvari izglade) ili sa dva napadaca Dzeko-Ibisevic
Najbitnije je da selekor i igraci se pomire-dogove-izglade nesuglasice i da se borimo kao sinoc pa ko god igrao pobjedit cemo,uvjeren sam u to
Salihovic ce nam strasno nedostajati u prvoj utakmici.Mozda i staviti Medunjanina umjesto Besica a na njegovo mjesto Ibricica(ako se stvari izglade) ili sa dva napadaca Dzeko-Ibisevic
Najbitnije je da selekor i igraci se pomire-dogove-izglade nesuglasice i da se borimo kao sinoc pa ko god igrao pobjedit cemo,uvjeren sam u to
RIP SALE VILENJAK
Ako budemo igrali u vezi kao protiv Mexica,u odbrani ko protiv Turske,u napadu ko protiv Estonije,mozda i pobjedimo bar jednu 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Rahimić, Bešić i Medunjanin će teško zaigrati zajedno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Predefanzivno je ovo,a i Rumuni neće doći motivisani da igraju otvoreno i napadački,a ovakav vid bunkera njima bi savršeno odgovarao,to je opet samo moje mišljenje. Da ne pričam ako oni od početka bace u vatru onog malog Torjea koji je jedan od njihovih najbržih igrača,a koga su ljubitelji fudbala u našoj zemlji upoznali u susretima mladih reprezentacija.RKO je napisao/la:Uz zalaganje i trku kao sinoc Rumuni ce da padnu ko poljaci ´39
Medunjan je inace ofanzivni igrac,Lulic je krilo...mali Besic ce tog rumuna-trkacicu da ukroti
,a mi moramo igrati sa dva defanzivna u sredini jer nemamo odbranu za pohvalit se

RIP SALE VILENJAK
protiv rumu,ovdje,bih ovako.
pjanic......rahimic....medunjanin......lulic
zec je bitan igrac jer slicnog nemamo. sa njim ,koji bi se izvlacio na krilo i utrcavao u prostor, dobili bi potrebnu sirinu i brzinu. iako i dalje nisam siguran da je medunjanin pravorjesenje na zadnjem veznomali drugog nemamo.
pjanic......rahimic....medunjanin......lulic
zec je bitan igrac jer slicnog nemamo. sa njim ,koji bi se izvlacio na krilo i utrcavao u prostor, dobili bi potrebnu sirinu i brzinu. iako i dalje nisam siguran da je medunjanin pravorjesenje na zadnjem veznomali drugog nemamo.
Mujdza-----Mravac-----Spahic-----Subasic
---------------Besic---Medunjanin-------------
---Ibisevic-------Pjanic-------Lulic
-------------------Dzeko------------------
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mali Besic dosta na Bajramovica podsjeca to se sinoc moglo vidjeti,a protiv Rumuna misli m da moze do 6 bodova iako nisu u nekoj formi i dalju su prljavi i opasni...min 4 boda ocekujem....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
4 boda bi bila sasvim zadovoljavajuća,praktično bi osigurali drugo mjesto,naravno pod uslovom da i protiv Bjelorusa osvojimo 4 boda.Ponos Torina je napisao/la:Mali Besic dosta na Bajramovica podsjeca to se sinoc moglo vidjeti,a protiv Rumuna misli m da moze do 6 bodova iako nisu u nekoj formi i dalju su prljavi i opasni...min 4 boda ocekujem....
- Ponos Torina
- Kontakt:
melanholicar je napisao/la:4 boda bi bila sasvim zadovoljavajuća,praktično bi osigurali drugo mjesto,naravno pod uslovom da i protiv Bjelorusa osvojimo 4 boda.Ponos Torina je napisao/la:Mali Besic dosta na Bajramovica podsjeca to se sinoc moglo vidjeti,a protiv Rumuna misli m da moze do 6 bodova iako nisu u nekoj formi i dalju su prljavi i opasni...min 4 boda ocekujem....
Sve je moguce ali najbitnije je da se igraci jos malo uozbilje,kvalitet imaju sigurno ali tu treba jos malo discipline i ozbiljnosti za uspjeh,mislim da smo mi to u stanju ostvariti.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Veoma slican sastav kao sto sam i ja postavio,samo mislim da Vedo nebi trebao igrati krilo,on je centarfor jbg.,mozda tu staviti Ibricica ili Zeca cak.....moje misljenjekimbo je napisao/la:--------------------Hasagic-------------------
RIP SALE VILENJAK
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nema Ibricic mjesta u prvih 11 nikako.....Kao sto je rekao nije spreman....RKO je napisao/la:Veoma slican sastav kao sto sam i ja postavio,samo mislim da Vedo nebi trebao igrati krilo,on je centarfor jbg.,mozda tu staviti Ibricica ili Zeca cak.....moje misljenjekimbo je napisao/la:--------------------Hasagic-------------------
-
- Kontakt:
Ma bitno je da svi ovi mogući potencijalni koji će izaći 26 da se do tada ne povrijede,jer ne smijem ni da pomislim da se slučajno ozlijedi prije tog meča Spahić,onda se slobodno možemo pozdraviti sa bodovima protiv Rumuna! Stoga ne treba praviti pompu već se prije svega pomoliti da se niko ne ozlijedi,imamo to što imam ne širinu kao što je ima fudbalska reprezentacija Brazila,al ne i tankoću koju posjeduje fudbalska reprezentacija San Marina!
nije to lose sa besicem u paru s rahimicem, iako je dole,na zadnjem veznom, potreban igrac dobre tehnike da iznosi loptu. u ovoj tvojoj formaciji bi pjanu stavio na mjesto medunjanina, a zeca na pjanino mjesto.RKO je napisao/la:Uz zalaganje i trku kao sinoc Rumuni ce da padnu ko poljaci ´39
Ljudi moji u napadu moraju striktno igrati Dzeko i Zeko nikakve druge kombinacije nemogu parirati ovoj.
Svaka cast Vedi ali brate kad je on prvotimac mi pusimo redovno tako da on moze sa Muslimom mozda i Avdicem (ako se odluci za nas) na klupu,brate nedavni sam gledao Zeku koji me je ostavio bez daha mi onakvog univerzalnog napadaca nismo nikad imali jer Zeko nije klasicni sidras Zeke ima i u vezi isto kao i u napadu a o njegovoj brzini i tehnici je nepotrebno ista reci...
Svaka cast Vedi ali brate kad je on prvotimac mi pusimo redovno tako da on moze sa Muslimom mozda i Avdicem (ako se odluci za nas) na klupu,brate nedavni sam gledao Zeku koji me je ostavio bez daha mi onakvog univerzalnog napadaca nismo nikad imali jer Zeko nije klasicni sidras Zeke ima i u vezi isto kao i u napadu a o njegovoj brzini i tehnici je nepotrebno ista reci...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.