let3 je napisao/la: ↑19 jul 2022, 15:38
Raonffa je napisao/la: ↑19 jul 2022, 15:09
Edisov problem je što je on zaglavljen negdje između želje za nekim rezultatom (valjda Evropom šta li), ljubavi prema klubu i konstantnog jadikovanja "ne možemo bolje".
To troje kada se spoji nikako ne može biti dobro, iako je činjenica da ni iz kluba niko nije rekao šta je cilj ove sezone, pa to Edisu ostavlja prostora za raznorazne priče.
Dakle, najmanji Edisov problem je loš rezultat, makar iz moje perspektive.
Kako ce iko iz kluba reci o nekom cilju, kad i nema neke stalne uprave, niti znaju definisati cilj kluba.
Tu je neki trener (juce Ivkovic, danas Mulalic) isturen i zavaljen da prima udarce javnost, da ga smijene u neka doba i dovedu novog. To viđamo vec godinama. A ovi iz uprave ne mogu nista jer su nasljedili neviđeni haos unutar kluba, milione dugova, niti imaju para da dovedu normalne igrace ili trenere, da plate dugove. Stanje zakovano.
Isturi Mulalića i nek se on ofira po presicama, eto to je strategija kluba. Pa svake godine nova uprava. Svake godine se po dva trenera smijene. Da li je to normalan rad kluba ? Osim Amara nikad niti jedan trener nije odradio sezonu do kraja, da klub stane iza njega do kraja, pa kako god.
Slažem se, ne treba ni ljude u klubu amnestirati od ovoga. Ali i Edis ako je karakter može sad podnijeti ostavku i otići, ali meni se čini da ova situacija njemu dobro dođe, priča šta hoće, radi šta hoće, faktički ne odgovara nikome, a danas-sutra kad ode biće opet "otjerali me".
Žao mi je što on sebi radi ovo, a znamo svi da je neupitno veliki Željovac.
Hajde onako kad je bio Ivković, pa čovjek sa strane, i da je najgori tebi to nije toliko važno s obzirom da je "stranac". Ovako kad te tvoj iritira i nervira, to baš boli.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"