I uspjeh je završiti sezonu 3-4 boda ispod gradskog rivala

I uspjeh je završiti sezonu 3-4 boda ispod gradskog rivala
normalno da ne radi, jer niko nije dužan da navijačima polaže račune kako klub posluje, osim ako ga navijači ne spašavaju od gašenja.svrakino1921 je napisao/la: ↑19 jul 2022, 21:45![]()
![]()
![]()
![]()
Brat moj
Ubitacno i yebitacno
Ma oni prvo cekaju da mi izbacimo transparentno podatke
A onda oni ako imaju vise
Onda izbacuju podatke
Ovo nijedan klub ne radi kao sto mi radimo u Drzavi
Mislim komsija da se nismo razumjelimnon46 je napisao/la: ↑19 jul 2022, 21:47normalno da ne radi, jer niko nije dužan da navijačima polaže račune kako klub posluje, osim ako ga navijači ne spašavaju od gašenja.svrakino1921 je napisao/la: ↑19 jul 2022, 21:45![]()
![]()
![]()
![]()
Brat moj
Ubitacno i yebitacno
Ma oni prvo cekaju da mi izbacimo transparentno podatke
A onda oni ako imaju vise
Onda izbacuju podatke
Ovo nijedan klub ne radi kao sto mi radimo u Drzavi
Bas ce neko čitati ove tvoje hieroglife
trolčina.
Samo je pitanje ko je, još ga ne mogu provaliti
nidje veze, cirilica je sto se mene tice lijepo pismo; i covjek sto vise jezika zna, samim tim i nacina pisanja je puno bogatiji... i naravno da mi je drago i sto moja djeca jos uvijek imaju mogucnost da uce oba pisma u skoli.
Cirilica je i nase pismo. Legitimno pismo BiH, uporedi sa latinicom. Samo neznalice mogu da su kontra tog pisma.
mahic je napisao/la: ↑19 jul 2022, 22:39nidje veze, cirilica je sto se mene tice lijepo pismo; i covjek sto vise jezika zna, samim tim i nacina pisanja je puno bogatiji... i naravno da mi je drago i sto moja djeca jos uvijek imaju mogucnost da uce oba pisma u skoli.
nadam se da si bio sarkastican i komentarom aludirao na onog lika sa bhtv-a
Interesantnije od reakcije ekipe će biti reakcija iz sudijske organizacije.
? је " $ ? $ ". Не " ? у ? % је $ ? " $. " право. ? ". & $. $ не ' & ", & је. ? " $ се, " ?, $ " у $.
Hajmo onda poceti pisati Arebicom, koju smo takodje upotrebljavali od 15 do 19 stoljeca.mahic je napisao/la: ↑19 jul 2022, 22:39nidje veze, cirilica je sto se mene tice lijepo pismo; i covjek sto vise jezika zna, samim tim i nacina pisanja je puno bogatiji... i naravno da mi je drago i sto moja djeca jos uvijek imaju mogucnost da uce oba pisma u skoli.
nadam se da si bio sarkastican i komentarom aludirao na onog lika sa bhtv-a
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, feniksptica, Giuseppe1, Lik, OsmanhodzicBuco, Rauber33, TylerBurey i 45 gostiju.