Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cestitke Zrinjskom na odlicnoj partiji veceras,bravo momci 

-
- Kontakt:
Ako ovako nastavi biti aktivan ulazi u top 5 forumaša,spavate li mirno @only,sky,švrakino

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ma citav civilizirani svijet pise latinicom ali eto moraju oni glumit neke "kulturne tekovine" i slicne nebuloze valjat. Ne kontam sta je poenta kad nakace na cirilici natpis pa kad dodje turista da ne konta nigdje nista sta pise. Tjeraj inat pa makar i sam sebi skodio, ocito je to neka misao vodilja...ElCartel11 je napisao/la: ↑19 jul 2022, 22:57Hajmo onda poceti pisati Arebicom, koju smo takodje upotrebljavali od 15 do 19 stoljeca.mahic je napisao/la: ↑19 jul 2022, 22:39nidje veze, cirilica je sto se mene tice lijepo pismo; i covjek sto vise jezika zna, samim tim i nacina pisanja je puno bogatiji... i naravno da mi je drago i sto moja djeca jos uvijek imaju mogucnost da uce oba pisma u skoli.
nadam se da si bio sarkastican i komentarom aludirao na onog lika sa bhtv-a
Nemojte biti naivni zna se dobro zasto on piše cirilicom.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Valjda bude Bojac imao vise od 2 faula na tekmi
Kone,dokle je Diglisic haha kao sto rekoh nema od toga nista al dobro dok je ovaca bice i vune
بطل سراييفو
veliku armiju navijača Borca. Osjećao sam se da sam jedini krivac. Nakon toga je došla i utakmica sa Slogom. Vodili smo sa 2:0. Statisika je pokazala da je Sloga napravila 24 prekršaja, a mi samo četiri. Nismo djelovali kao tim. Znao sam da je prisutan umor od povratka sa Farskih Ostrva i znao sam da će biti teško. Ja ne podcjenjujem ovu ligu. Juče mi jedan novinar kaže „vi ste podcijenili ovu ligu“. To nije tačno. Koga ja da podcijenim? Pa, ja se ove liga „plašim“ iz tog razloga što svako svakog može da pobijedi. Zato je ova liga interesantna i ja poštujem svakog rivala
I trener se cudi da su 4 il 5 faulova imali hahah nek mu neko objasni da je Bojac jedina ekipa u evropi sezonama koja ima 4 il 5 faulova
I trener se cudi da su 4 il 5 faulova imali hahah nek mu neko objasni da je Bojac jedina ekipa u evropi sezonama koja ima 4 il 5 faulova
ja se ne bih slozio... Borac ima takvu sklu fudbala od pjetlica, pčelica, uce djecu da ne prave faulove. Treneri to forsiraju, cak i po cijenu da se primi gol... neki vide najmodernijeg fudbala, mozda budu i prvi u svijetu u tome ako izguraju do kraja... Dakle, samo mir i ljubav na terenu, bez povlačenja,a guranja, udaranja. Ovi iz drugih klubova to ne shvataju, divljaci, pa onda naprave 30-40 faulova, dobiju 7-8 zutih...
Dakle, jedan miroljubiv fudbal sa lijepim potezima i bez nasilja
Dakle, jedan miroljubiv fudbal sa lijepim potezima i bez nasilja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ponovo Ultrasi prebijeni, hoće li ikad oni nekog prebiti ?? 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Prebit će se između sebe

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Zrinjski je i sinoć pokazao da su daleko najozbiljniji kandidati za titulu. Vrhunski posao radi Jakirović i zadrži li se duže klupi, napraviće Zrinjskom takvu prednost u odnosu na ostale klubove da će to lako rezultirati višegodišnjom dominacijom.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
-
- Kontakt:
Na osnovu isprdaka iz Zelje i Sarajeva?! Smijesno, bilo je jos klubova u ovoj drzavi koji su imali periode kao Zrinjski prosle sezone, pa nisu napravili visegodisnju prednost
Treba znati i moci popunjavati igrace koji se zasite i gube na performansama, ili idu ka penziji, adekvatnim zamjenama. I usput uspjeti odrzavati homogenost i kvalitet ekipe.
Nije to bas tako lak posao, kako neki mozda misle.
Nije to bas tako lak posao, kako neki mozda misle.
- FKS -
Ne pišem zbog prošle sezone. Već kako i dalje nastavlja da selektira tim. Uostalom, vidjećemo..pred nama je..perodeformero je napisao/la: ↑20 jul 2022, 10:26Na osnovu isprdaka iz Zelje i Sarajeva?! Smijesno, bilo je jos klubova u ovoj drzavi koji su imali periode kao Zrinjski prosle sezone, pa nisu napravili visegodisnju prednost
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Mogu do playoff-a Konfercijske lige, imali su povoljan ždrijeb
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro idu s obzirom na to da nije ništa natkriveno na Koševu i da su nam sezonske skuplje od vaših pa čak i sa popustom, osim naravno istoka. Od ovog broja vama je više od pola jug (30 KM) i penzionerske za sjever (20 KM)

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Kome sad da ja vjerujem, tebi ili našem ahbabu Švrakino?
On piše najskuplje ulaznice

Razumijem potez objave, marketinški, al nije baš neki podatak za pohvaliti.
Ako bude milja i po sezonskih, to je to.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mnon46, Paromlinac i 43 gosta.