FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nije osim vec Amar
-
- Kontakt:
Može li mi neko naći bilo kakav podatak, sa bilo kojeg portala gdje se dokazuje da je Amar Osim krivac za situaciju u Želji?

Laze zvanicna, carapica je vec rekao 100 da se prodaloBrkooo je napisao/la: ↑19 jul 2022, 21:16Najbolja prodaja sezonskih ulaznica u posljednjih nekoliko godina
Željezničar je za sezonu 2022/2023 prodao 863 sezonske ulaznice:
Jug - 305
Sjever - 181
Istok - 143
Sjever penzioneri - 150
Zapad A1 i A2 - 64
Prodaja ulaznica se nastavlja svakim radnim danom od 9:30 do 17:30 sati, te subotom od 9:30 do 14:30 sati u Shopu FK Željezničar.
FK Željezničar se zahvaljuje navijačima na sjajnoj atmosferi i podršci tokom i nakon utakmice sa Leotarom. Klub će nastaviti transparentno obavještavati navijače i javnost o svim aktivnostima.
Nije ti ovo tema Veleza. Tamo pa raspravljaj o tom grobaru.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑19 jul 2022, 23:45Može li mi neko naći bilo kakav podatak, sa bilo kojeg portala gdje se dokazuje da je Amar Osim krivac za situaciju u Želji?
@igrajlopte 🐦
Ja volim Amara ko oca rodjenog i slazem se sve s tobom. Ali nema potrebe da se krece s ovom pricom. Amar je trener Veleza, trenutno je proslost vezano za Zelju i ne treba nam da povlacimo rane iz proslosti. Ni Amare i megamixe ni bilo koga. Samo sadasnjost i buducnost.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑19 jul 2022, 23:45Može li mi neko naći bilo kakav podatak, sa bilo kojeg portala gdje se dokazuje da je Amar Osim krivac za situaciju u Želji?
Samo da dodam, kao sto tebi ovo pisem, tako se odnosi i za svakako ko ga je pominjao u negativnoj konotaciji pogotovo povodom cestitke za rodjendan. Nije sve ni crno a ni bijelo.
Manimo se tih stvari i uzivajmo u miru i jedinstvu koje trenutno imamo, bar ovom navijackom
-
- Kontakt:
Svašta.......Jugjesamojedan je napisao/la: ↑19 jul 2022, 23:45Može li mi neko naći bilo kakav podatak, sa bilo kojeg portala gdje se dokazuje da je Amar Osim krivac za situaciju u Želji?
Samo slavite lika koji nas je doveo do ovog....
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
- manijacikonjic87
- Kontakt:
posto vec dugo niko nije napisao mislim da je riječ neopravdano zapostavljena pa da samo ispostujemo..
boooom

boooom

Mi smo Željini, Željo je naš !
- MocMahale444
Koga ba briga za Amarom to je trener Veleza.
Hvala za titule
isto tako imao je losih poteza ali sad pljuvati ili braniti trenera Veleza na Zeljinoj stranici jok 
Idemo dalje za iste pare by Mulalic, a para jbga para nema.
Mozda ce sablja biti bivsi za 2-3 kola pa onda Bogi preuzima kormilo uz pajdaša Bekriju.
Necemo valjda zavrsiti kao Celik
Hvala za titule

Idemo dalje za iste pare by Mulalic, a para jbga para nema.
Mozda ce sablja biti bivsi za 2-3 kola pa onda Bogi preuzima kormilo uz pajdaša Bekriju.
Necemo valjda zavrsiti kao Celik

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Et onaj napadac Teodorovic sto se povezivo sa nama iz banjaluckog dvojnika potpiso za vozdovac. Napadaca dovetite likovi. I 2 krila.
Sta pisu portali da smo mi zainteresovani za koristenje terena na otoci, i kone? Haj sto su oni, ali sta ce nama?
Nece doci do prodaje pomocnog, jedna carapa nas je obavjestila da od Eldina nema nista 

-
- Kontakt:
Amar i Edis su vojnici zelje, nasi vitezovi!
-
- Kontakt:
Ko ce prije, krilo ili investitor
Amar Prazina a Edis neki diverzant 

Primjetio sam da se često pominje tjeranje trenera i samo tjeramo, ali ako malo pogledamo unazad uopšte to nije slučaj. Amar Osim je Želju vodio skoro 2,5 godine i na kraju je otkaz dobio poslije sramotnog niza bez pobjede u sezoni gdje smo ostali na kraju i bez Evrope. Dakle nije naprasno otjeran. Naslijedio ga je Blaž Slišković kojeg nismo otjerali, već je sam pobjegao nakon par utakmica. Ivkovića isto nismo otjerali, dobio je svu moguću podršku od kluba da nas vodi i dalje ali je i on pobjegao nakon jedne polusezone. Edis je u nizu od devet utakmica bez pobjede i nikome još nije palo na pamet da dovede u pitanje njegov ostanak u klubu. Tako da, kao klub dajemo šansu trenerima, pokušavamo napraviti kontinuitet, ne tjeramo nikoga preko noći.
-
- Kontakt:
Prihod od ulaznica sa utakmice protiv Leotara iznosi: 29.937.00 KM 
-
- Kontakt:
Misljenja sam da je prihod od ulaznica duplo veci kao sto je bio i broj gledalaca na stadionu. Nasi su ocigledno sa razlogom objavili manju brojku navijaca iako je i budali jasno da je bilo vise od 4000 navijaca
Jakirović je najavio da će zarotirati kojeg igrača u prvenstvu dok traje europa. I onda im pogledam jučerašnju klupu i vidim Čuže, Juranović, Mandić, Malekinušić, Bekić, Maglica itd.
Jbg.
Jbg.

- lijevapolutka
- Kontakt: