Prijatelju dvije godine tamo niko ne igra mozda kantonalna liga. Vjeruj da je travnjak u rasulu totalnom bio.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑19 jul 2022, 21:43Ma nije onaj travnjak bio uopšte loš, sasvim solidan. Uz naše finansije se to može sredit da bude vrhunski.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Objektivac1946
- Kontakt:
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zrinjski ubio Tiranu
-
- Kontakt:
Ma mogli su naci stadion da se igra blize negdje. Mogli su naci neku pitomiju sredinu gdje bi bio praznik taj dan jer dolazi Sarajevo. Zar se nije moglo igrati u Visokom, Kaknju, Olovu, Ilijasu, Vogosci....valjda bi i taj savez mogao malo izaci u susret i progledati nalo kroz prste ako ne zadovoljavaju sve uslove dok se ne zavrse tereniSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑19 jul 2022, 21:36Draže mi je da idem na Otoku nego do Zenice u svakom slučaju, samo što bi bio kolaps u čitavoj opštini svaku domaću tekmu...MortemHz je napisao/la: ↑19 jul 2022, 21:18U proteklih mjesec dana uz podršku Nogometnog saveza BiH izvršena je rekonstrukcija terena na stadionu Otoka koji je bio potpuno dotrajao. Nakon odlaska i gašenja kluba Olimpik koji je na žalost ostavio dug prema JP Lokom od 40 hiljada KM, nastojat ćemo da stadion dobije novu ulogu, prije svega kroz pružanje mogućnosti za održavanje utakmica i treninga omladinskih selekcija novogradskih klubova uz nadu da će neki od njih ubrzo formirati i seniorski sastav, odnosno prvi tim, i nastupati u nekoj od zvaničnih liga. Osim toga, interes za povremeno korištenje kapaciteta stadiona Otoka iskazali su i naši premijerligaši Željezničar i Sarajevo.
Sta hoce reci Tatar sa onim storijem na ig. Mislim ne zanima me nikako, et pratim ga jos na ig, al ne kontam story??
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Mozda neki odgovor lesinarima za parolu sad sa zadnje utakmice
Bordo bijeli za život cijeli!!
- LegendKiller
- Kontakt:
a kada sastaviš sve stadione u navedenim mjestima ne možeš dobiti jedan normalan stadion za Premijer lige. Pa u premijer ligi imaš jedva 3-4 normalna stadiona, zamisli kakvi su u nižim ligama gdje igraju klubovi iz navedenih mjesta. Par ofarbanih i ušminkanih stolica ne mijenja puno. Nemamo 3 ravna travnjaka da na njemu ne odskače lopta kada se uputi po zemlji. Ovo u Bosanskom Novom protiv Borca će biti cirkus od utakmice pravi.Tatamata1946 je napisao/la: ↑19 jul 2022, 22:38
Ma mogli su naci stadion da se igra blize negdje. Mogli su naci neku pitomiju sredinu gdje bi bio praznik taj dan jer dolazi Sarajevo. Zar se nije moglo igrati u Visokom, Kaknju, Olovu, Ilijasu, Vogosci....valjda bi i taj savez mogao malo izaci u susret i progledati nalo kroz prste ako ne zadovoljavaju sve uslove dok se ne zavrse tereni
Ja bi samo Ahmu u napad i nabijati lopte, ako šta uđe uđe.
A evo vidjeh parolu.. vrlo moguce.. konto sam da mu neko od nasih nesto nije prijetio.. sto ne bih volio, mada je zasluzio.. al bolje da ugasi ig neg da ista odgovara i sl. I stavlja slike i zabrani komentarisanje.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Treci dres s ljiljanom uuuh
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Koga boli k jel mu neko prijetio? Za boljeg sigurni nije od hvatanja igraca za vrat odlaska iz kluba i igranja za Bojac zelim mu sve najgore u zivotu sto se mene tice sad da okonca karijeru
Velka je greska sto mi (Mirvic) se ne raspita ( preuzme otoku)
2 razloga, napravis travnjak prosiris tribine, imas kamp (recimo da seniori treniraju). Imas stadion koji mozes (uz malo gledanje kriz orste saveza) odigrat sve utakmice dok se kosevo bude renoviralo (mislim na ivu travu al cak i ako nekad dodje neki investitor)
Takodje, moze se napravit neki dogovor sa bazenom da bude itd. Ako se dodje dopara odkupit opstinu i srusit je i eto prostora za dobar stadion.
Al u najgoru ruku stadion idealan za treniranje seniora igranje prijateljski utakmica, cak i juniori bi mogli igrat svoje prvenstvo..
70% stadiona u pl bh nisu bolji od ovog kad bi mu se stavio hibrid..
Velka bi to stvar bila i to bi privuklo dosta simpatizera navijaca…
2 razloga, napravis travnjak prosiris tribine, imas kamp (recimo da seniori treniraju). Imas stadion koji mozes (uz malo gledanje kriz orste saveza) odigrat sve utakmice dok se kosevo bude renoviralo (mislim na ivu travu al cak i ako nekad dodje neki investitor)
Takodje, moze se napravit neki dogovor sa bazenom da bude itd. Ako se dodje dopara odkupit opstinu i srusit je i eto prostora za dobar stadion.
Al u najgoru ruku stadion idealan za treniranje seniora igranje prijateljski utakmica, cak i juniori bi mogli igrat svoje prvenstvo..
70% stadiona u pl bh nisu bolji od ovog kad bi mu se stavio hibrid..
Velka bi to stvar bila i to bi privuklo dosta simpatizera navijaca…
- SarajevoForza
- Kontakt:

Hajde Mirviću ljepoto, vrati nam grb

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Treći dres na fazon faerki zeleno narandžasti. Povodom 35 godina Hz
🇵🇸
100% bez ikakvih skrupula i ustezanja prave lakrdiju, sudije imaju protekciju za šta god da rade, otvoreno se provocira reakcija ostalih klubova, koje evo jos uvijek nema, a ako je i bude biće "evo Bošnjacima ne valja"...zagorski je napisao/la: ↑19 jul 2022, 18:43Pa evo vec u prvoj zvanicnoj utakmici Borca u ligi se vidjelo da to na zalost nije samo paranoja, cuj samo 5 prekrsaja i utakmicu produzili jos skoro 10 minuta,ostale sitne ‘pogreske’ da ne racunas.
Gamad to vec otvoreno radi, prosto izazivaju neke nepromisljene reakcije da mogu kaznjavati i suspendirati ili u konacnici kazati kako se ovakva liga ne moze vise igrati…nemoguca drzava-nemoguca liga…sve je to dio vise politike,a ne samo potkradanje u sferi sporta radi nekog proteziranja odredenog kluba.
Sve ce se vidjeti…,a ja ocekujem nezapamcenu kradu sad protiv nas da nam odmah u startu pokazu kako stvari stoje i da ubiju volju za radom i ulaganjem.
A to sto ih je Zrinjski razvalio,sto pricate je kompenzacija zrinjskom za onu otvorenu kradu u BL u sezoni kada su chetalji bili prvaci.
Dodikov sestric, bivši direktor Borca, čiji je brat trenutni, je predsjednik saveza, koji vodi ligu. Nije paranoja.
šta će tek biti protiv nas za vikend ne smijem ni zamisliti.........
Da smo prošle godine prošli milsami (hvala Kanuriću i Krletu) i da smo ove godine izborili Evropu, strašan bi koeficijent imali...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.